Vira'nın Çeyizleri..

Teşekkür ederim. =)Yemek takımı ve kadehimi de aldım arkadaşlar ilk sayfada. =)​

orjinal güzel şeyler almışsın bahar gibi iç açıcı güzel günlerde kullanın inşallah.....

Topigin hayirli olsun tatlim, bol bereketli ceyizler olsun.. ve gönlüne göre olsun herseyin

hepsi çok güzel canım hayırla kullan inşallah
bende ilk çektiğimde annem bi acayip olmuştu anlam veremedi resmen kadın sonra sizlerle paylaşacağımı söyleyince tövbe tövbe ne adetler çıkmış dedi kadın bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu dedi anlıyorum seni

Çok teşekkür ederim.Amin cümlemiz hayırla kullanalım inşallah.
Anneme burada paylaşılan bir kaç çeyizi göstermiştim ama çekerken buraya koyacağımı tahmin etti mi etmedi mi bilmiyorum. Ettiyse de o kolileri indir kaldır sinirle sadece bırak telefonu diyebildi. Ama buradan bir çok şeye baktım ettim inanılmaz fikir oluyor insana.Tabii her gördüğünü almak peşine düşmediğinde faydalı bir durum. =) Tekrar teşekkürler.

güle güle kullanın her şey çok güzel olmuş ama benim favorim de kahvaltı takımın renkler çok şekerrr :) ailecek nice mutlu kahvaltı sofraları hazırlarsınız inş onlarla

herseyiniz cok guzel mutlulukla kullanmanızı dilerim

Çok teşekkür ederim. =)​

güle güle kullanın her şey çok güzel olmuş ama benim favorim de kahvaltı takımın renkler çok şekerrr :) ailecek nice mutlu kahvaltı sofraları hazırlarsınız inş onlarla

Ne güzel dilekler.. =) Çok sağolun,dilerim öyle olur. =)​

Zamanında babam evde kullanmak için almıştı annem evde kullandığımız var zaten diye çeyize yönlendirmişti. =) Ayrıca bayanın ki pembe değil yavruağzı renginde. =)

Dün aldığım mutfak önlüğüm;

canım çok güzel şeyler almışsın güle güle mutluluk içinde kullanırsın inşallah

canım hepsi birbirinden güzel, güle güle iyi günlerde kullan inşallah (

ne güzel cıvıl cıvıllar:)
ceyiz düzdügüm zamanları özledim :) güle güle kulan cnm hepsini:)

kaselrn çok tatlı
hele o tencernle pemebe tavaya bittim
gülerk kullan mutluluklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…