Bende bu ay kullanmaya başladım.Selam arkadaşlar. Vitamin takviyesi kullanıp hemen hamile kalan var mı? Doktor bana thancss woman yazdı bugün içesinde bir çok vitamin ve inositol(2000mg)var
Bende bu ay kullanmaya başladım.
Acaba hamile kaldınız mı?
Peki bu sorun var mı bende bişey çıkmadı bı vitamin takviyesi verdi bide kafanı rahatlat dedi:)9 aydır pikassos kullanıyorum + omega3. gebelik olmadı hala
4 ay korundum sonra 3 kere denedim olmadı bu ay kullanmaya başladım işte bu vitamini daha adet günüm gelmedi İnşallah faydası olurSiz ne kullanmaya başladınız? Ben de kullanmak istiyorum doktoruma gidince rica edeceğim:)
bende pcos var maalesefPeki bu sorun var mı bende bişey çıkmadı bı vitamin takviyesi verdi bide kafanı rahatlat dedi:)
Pcos olup hamile kalanı çok okudum :) nasip kısmet bişey olmadığı halde bile çok bekleyen var inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırızbende pcos var maalesefdoktoruma göre gebe kalma şansım yüksek ama olmuyor bir yıldır yani anlamiiyorumm
en güzel zamanda inşallahPcos olup hamile kalanı çok okudum :) nasip kısmet bişey olmadığı halde bile çok bekleyen var inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız
Bende bugün başladım inşllah olumlu sonuçlar alırızBende bu ay kullanmaya başladım.
Acaba hamile kaldınız mı?
İnşallahBende bugün başladım inşllah olumlu sonuçlar alırız
Benim adet günüm yarın bugün test yaptım negatifBende bugün başladım inşllah olumlu sonuçlar alırız
Benim adet günümde geçti ama ben zaten düzensiz oluyorum 5 günde de fayda edeceğini saanmıyorum zaten yumurtlama günümde geçmiştir bakalım artık nasip kısmet tek bildiğim çok yoruldum çareler aramaktanBenim adet günüm yarın bugün test yaptım negatif
Sizde işe yarar umarım
İnşallah faydasını görürsünBenim adet günümde geçti ama ben zaten düzensiz oluyorum 5 günde de fayda edeceğini saanmıyorum zaten yumurtlama günümde geçmiştir bakalım artık nasip kısmet tek bildiğim çok yoruldum çareler aramaktan
Hamile Kalanlar olmuşmu bu vitaminle ben baktımda göremedim bende asetten sonra ovülasyona başlıcam aldım bekletiyorumİnşallah faydasını görürsün
Ben yine kullanmaya devam edicem
Bide adet bittikten sonra ovulasyon testine başlıycam . Daha çok kafamı bulandirmak isyemiyodum ama onun sayesinde kalanları okuyunca umutlandım
Bende çok baktım göremedim . Senin kaçıncı denemenHamile Kalanlar olmuşmu bu vitaminle ben baktımda göremedim bende asetten sonra ovülasyona başlıcam aldım bekletiyorum
Bunu ilk defa içiyorum bunun gibi bikere daha içmiştim olmadı 4 yıllık evliyim birde myom ameliyatı geçirdim bir buçuk yıl önceBende çok baktım göremedim . Senin kaçıncı denemen
Canım kimyasal gebelik geçirmişsin ve bu çok güzel bir gelişme demekki oluyor . Tutunmama sebepleri değişken olabiliyor ama ilk gebelik olduğu için de vücut yabancı cisim olarak algılayabiliyormuş ben de yaşadım ve her gün kan vermeye gidiyordum yükselsin diye ama olmadı maalesef. Şimdi Thancss ı doktorum bana da önerdi . Kullanmaya başladın mı kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet yapıyor mu merak ediyorum.4 ay korundum sonra 3 kere denedim olmadı bu ay kullanmaya başladım işte bu vitamini daha adet günüm gelmedi İnşallah faydası olur
Siz ne zamandır istiyorsunuz
He bide ilk denediğim ay beta 64.19 çıktı kan verdiğimde sonra baktirdigimda 1.2 çıktı o zaman doktora gözükmedim.
Okuduklarima göre kimyasal yazıyo ama açıkçası hemen değer 64 nasıl çıktı anlamadım adet günüm gelmemişti 2 ay sonra doktora söylediğimde bişey demedi bunun hakkında boşver geçmiş o artık dedi
Ben bide hemen enfeksiyon kapıyorum ondan mı tutmuyo acaba anlamıyorum kafa rahatlığını nasıl halledicem bilmiyorum:)
Geçen ay kullandım kasıklarımda ağrı göğüslerde hassasiyet yaptı hatta hamileyim sandımCanım kimyasal gebelik geçirmişsin ve bu çok güzel bir gelişme demekki oluyor . Tutunmama sebepleri değişken olabiliyor ama ilk gebelik olduğu için de vücut yabancı cisim olarak algılayabiliyormuş ben de yaşadım ve her gün kan vermeye gidiyordum yükselsin diye ama olmadı maalesef. Şimdi Thancss ı doktorum bana da önerdi . Kullanmaya başladın mı kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet yapıyor mu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?