Vitamin takviyesi kullanıp kısa sürede hamile kalanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ser1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa çok sevindim. hadi bakalım gözün aydın. darısı başımıza :)

merhaba, bu ilacı nasıl kullanmak gerekir. omepa q10. dr yazdı ama sormamışım kullanımını

Öğlen yemekten sonra yemeğiniz yağlı olsun bol zeytinyağlı bir salata yiyin. Eğer öğlenleri hafif besleniyorsanız akşam tok da kullanabilirsiniz

Öğlen yemekten sonra yemeğiniz yağlı olsun bol zeytinyağlı bir salata yiyin. Eğer öğlenleri hafif besleniyorsanız akşam tok da kullanabilirsiniz
çok teşekkür ederim tavsiye için. inşallah faydası olur.
bol zeytinyağlı dediniz merak ettim neden acaba

öyle mi :)
başka önerin var mı ?
sanırım sağlık sektöründesin

Yok yok alakam yok çok okurum ama

D vitamini ve demir seviyelerinin yüksek olması önemli.
Günde 6-7 damla D3 k2 kullan.
Demir seviyene de baktırdıktan sonra düşükse mutlaka takviye al.
Bence yeterli

Yok yok alakam yok çok okurum ama

D vitamini ve demir seviyelerinin yüksek olması önemli.
Günde 6-7 damla D3 k2 kullan.
Demir seviyene de baktırdıktan sonra düşükse mutlaka takviye al.
Bence yeterli
dr testler sonucu d3 verdi d vitamini eksikmiş bir de omepa q10
gerekli olsaydı başka verirdi diye düşünüyorum
k2 nedir ?
endometiosiz dedi

dr testler sonucu d3 verdi d vitamini eksikmiş bir de omepa q10
gerekli olsaydı başka verirdi diye düşünüyorum
k2 nedir ?
endometiosiz dedi

D vitaminini k 2 ile kullanıyorum ben. Ama doktorunuz öyle verdiyse öyle kullanın.
Basitçe şöyle anlatayım. Benim romatizmam var d vit 80-100 aralığında tutmam gerekiyor. 100ü geçerse vücuda zararları da var ama k2 ile kullanınca dengeliyor. Size doktorunuz kontrollü miktarda d3 vermiştir muhtemelen o yüzden gerek yok.

anladım. geçmiş olsun. şifa olsun
bana günde 8 damla suya dedi d2. hiç mi dışarı çıkmıyorsun dedi. ofiste çalışınca maalesef

anladım. geçmiş olsun. şifa olsun
bana günde 8 damla suya dedi d2. hiç mi dışarı çıkmıyorsun dedi. ofiste çalışınca maalesef

Valla çıksan da yükselmiyor bence güneş tam tepedeyken çıkmak lazım almak için d vitaminini o zaman da çıkmayın diyorlar iki ucu b.klu değnek yani.
O yüzden takviye şart

Ne kadar süre kullandınız bu takviyeyi birde problem neydi pcpsmu vardı sizde bende pcosluyum 4 senedir olmuyordu ocakta gebe kaldım dış gebelikle sonuçlandı çok uşraştım ama olmuyor bir türlü yazarsanız sevinirim

evet pcos vardı. ben ekim ayında kullanmaya başladım bu takviyeyi. Mayıs ayında da hamile kaldım. hamileliğimin ilk 1.5 ayında da doktorum bu takviyeden devam etmemi istedi. 7.haftada başka bir takviyeye başladık su an ondan devam ediyorum. 16.hafta kontrolünde onu da değiştirecekmis doktorum

7 wy sürekli kuşşandınız yani bu vitamini sonra kaldınız peki lh ve fsh hormonlarınız kaç çıkıyordu rica etsem söylermisiniz

Merhaba bendede polikistik over var nasıl hamile kaldınız pikassos diye ilacı kullandıktan sonramı Bende hamile kalamıyorum biturlu çare arıyorum ksbkmayin
Evet bencede yapma kötü ektileyebiliyo
Adet tarihin ne zaman
İnşallah

Merhaba bendede polikistik over var nasıl hamile kaldınız pikassos diye ilacı kullandıktan sonramı Bende hamile kalamıyorum biturlu çare arıyorum ksbkmayin
pikassos kullandım ve akdeniz diyeti yaptım ben. diyete başladığım ilk ay da hamile kaldım. su an oğlum 2 aylık Allah en yakın zamanda size de nasip etsin insallah

pikassos kullandım ve akdeniz diyeti yaptım ben. diyete başladığım ilk ay da hamile kaldım. su an oğlum 2 aylık Allah en yakın zamanda size de nasip etsin insallah
Hmm anladm pikassos resmini atabilirmisin Bende doktora yazdırmayı düşünüyorum Bundan memnun kalan çok kişi var Maşallah Allah bağışlasın oğlunuzu bende cok istiyorum cokda üzülüyorum aklımdan biturlu çıkaramıyorum kafamı biseylere versem bilene genede biyerde görüp yada aklıma geliyor Özellikle bisey yapmismiydin belinin altına yastık yada ayakları kaldırma gibi Akdeniz diyeti nasıl yaptın zormu

Bide benim ulseratif kolit rahatsızlığım atak dönemine geçtiği için kortizon kullanmaya başladım bide onun şişkinliğide var kilo verebiliyormuyum onuda bilemiyorum tartı alacam eve onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…