• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vodafone çalışanının bana yazdığı mesajlar

Yok amcamın oğlu 10 11 yaşında
böyle bişey yapacağını hiç sanmam
kaldı ki babasından çok korkar. söyleyeceğimden de korkar ve böyle kadın kılıklı erkek fotosu bulamaz ve ustelık ben bu cocugu vodafone de gördüğümü hatırladım. yüüznü hatırladım yani.

Yaşı konusunda yalan söyledi o zaman
Karşınızda bir sapık var, yaş kaç olursa olsun yapılan hareket normal değil
Belki düşündüğümüz gibi de değildir, belki size resimleri atan kişi polise gitmenizi teşvik etmek istiyor olabilir, bu üstü kapalı bir yardım çağrısı da olabilir, her şekilde savcılığa gidin bence

bana attığı mesajlarda, rahatsız edici bir yazı yok
ablacım ablacım sahibem
ne istersen yaparım benım ablam ol her dediğini yapmak istiyorum vs vs vs
Ne istersen yaparım dan kastı gelip iki oda temizleyeyim ablam değil ,fazla iyi niyetli buldum sizi basbayağı cinsel yakınlaşma ,niye gecelik mini etek ,kocan anlamaz vs .. bunun sonu grub teklifine kadar gideer diyeyim

Aslinda mantiken cikmamali direkt spam mesaji olarak geliyor.
Hatta engelle ekle diye seçenek cikmasi lazim,bu olmuyor mu
Bir kaç kere başıma geldi. Hani mesaj ekrana düşünce ekrandaki bildirimde ad soyad yazıyordu, sonra mesaja girince kayıtlı olmadığı için numara olarak çıkıyordu. Sonra mesajın altında ekle engelle ya da spam olarak bildir diyor. Ama her yabancı numara çıkmıyor birkaç kere başıma geldi sadece.

“Sahibem” tabiri belli bir camiaya göre fantazi içeriğe giriyor.
Bence çocuk şizofreni/bipolar olabilir.
Engellediyseniz uğraşmayın.

İnanın konunuzu okurken aboooov demeden edemedim. Artik turkcell vodafone gibi firmalara bile güvenemeyecek miyiz? İnsan her türlü bilgisini güvenip veriyor sonuçta. Çok şaşırdım. Bence savciliğa gidip şikayet edin ne olur ne olmaz manyak bu.
Tabii adam firmadan ayrildıği için vodafone bir sey yapamaz. Ama sonuçta çalıştıği anda bilgilerinizi alıp saklamış bu da bir suç değil midir? Bence bunu da öğrenin.
Allah kolaylık versin İnşallah adam musallat olmaz da eşinizle araniz bozulmaz

Bu sana resmen asılmış be güzelim. Sahibem ol o demektir hem her istediğini yaparım lar falan. Tehlikeli...

Aklıma bebeğim dediğim anda vur banaaağğ şarkısı geldi iğrenç :KK53: müşteri hizmetlerini arayıp numaranın son 2-4 hanesini değiştirme talebinde bulun ücretsiz değiştirebiliyorsun hatta mobil şubeden kendin de yapabilirsin

Back
X