• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vodafone çalışanının bana yazdığı mesajlar

bana attığı mesajlarda, rahatsız edici bir yazı yok
ablacım ablacım sahibem
ne istersen yaparım benım ablam ol her dediğini yapmak istiyorum vs vs vs
yanılıyorsunuz birşey var. Fantazi dünyası. Amacı sapkın ve belli. Yaşı da küçükse size suç atabilir önce siz şikayetçi olun ki tedavi olsun. cinsel tercihi farklı olabilir o ayrı ama psikolojisi normal degil

Herkese Merhabalar,
Ben şubat ayında kullanmış olduğum iletişim hattım Voxxx 'dan, bir telefon aldım. Evet telefon alırken, tel faturamızı öderken hepimiz biliyoruz ki, bayi çalışanıyla telefon numaramızı paylaşıyoruz.
Gel gelelim telefon almamın üstünden birkaç ay geçti ve dün gece birisi bana mesaj attı. Şans eseri amcamın oğluyla aynı isim soy isme sahip olduğu için ben o sandım. (Whatsapp fotoğrafı da yoktu) Bana başladı ablacım ne istersen yapayım ablacım canım ablacım SAHİBEM!? demeye..
Bana diyor gel karşılıklı birbirimize foto atalım. Ben hala yeğenim sanıyorum iyi dedim at. Ay bir baktım ben bu çocuğu tanımıyorum ve yaşı da benden küçük. Sen kimsin be dedim.
Bana adını söyledi, dedim adımı nerden biliyorsun sen benim numaramı nereden aldın? (nomu yeni değiştirdim öyle kimsede yoktur.) Tabi vodafone de çalıştığını şuanda ordan ayrıldığını ve oradan ben daha telefon alırken aldığını söyledi.
Diyorum bana neden mesaj attın neden numaramı aldın? dediği tek şey nasılsın demek için. Diyor ne olur benim ablam ol. Çocuğun kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim. Hep ne olur konuşalım ne olur, benim ablam yok ne istersen yaparım falan.
Dedim bak kötü niyetli olmayabilirsin ama benim eşim görürse kızar bana birdaha mesaj atma dedim. Meğer bu afedersiniz ama yaşı en fazla 15 ama kendisi travestiymiş. Bana ben de kız gibiyim. Eşin bana kızmaz diyerek gecelikle peruklu kadın kılıklı çocuk fotoğraflarını attı. Gördüklerime inanamadım. Bildiğin erkek ama kız gibi gecelikle minicik etekle platform ayakkabılar çoraplar...
Direk vodafone aradım. Bana dediği şey biz birşey yapamayız suç duyurusunda bulunun.
İnsan bayiye bir şikayet göndermez mi, biz sonuçta tüm kişisel verilerimizi paylaşmıyor muyuz?
Başladı bana sahibem sahibem
tabi direk engeli bastım.

yavrucuğa onları kim öğretmiş bence asıl mesele bu.15 yaşında o çocuk kadın kıyafeti giyip sahibem demeyi nerden öğrenmiş, taciz mağduru olduğunu ve bunu normalleştirdiğini düşünüyorum çocuğun. 15 yaş ergenlik yaşı, neler yaşadı ki normal bir cinsel kimlik yerine böyle öğrenilmiş bir kimlik tercih ediyor.

yavrucuğa onları kim öğretmiş bence asıl mesele bu.15 yaşında o çocuk kadın kıyafeti giyip sahibem demeyi nerden öğrenmiş, taciz mağduru olduğunu ve bunu normalleştirdiğini düşünüyorum çocuğun. 15 yaş ergenlik yaşı, neler yaşadı ki normal bir cinsel kimlik yerine böyle öğrenilmiş bir kimlik tercih ediyor.
attıklarında giydiklerinde görsen
inanamazsın ya o derece

attıklarında giydiklerinde görsen
inanamazsın ya o derece

bence bimer e yazmalısın vodafone şikayeti olarak değil, onu geç, bu yavrucuk böyle devam edecek iğrenç insanlarla iğrenç şeyler yaşamış belli ki, ve eğer biri nokta koymak istemezse böyle böyle hayatı kararıp gidecek. 20 li yaşlarda olsa kendi tercihidir, ama 15 yaşındaki bir çocuk kolay kolay kadın kıyafeti giyip peruk takıp sahibem diyerek mesaj atmayı aklına getirmez.
Belki geleceği senin elindedir, homoseksüelse farkına varsın bu homoseksüelliğinin, eğer böyle crossdresser olarak devam edecekse kendi seçimi olsun, belli ki bu çocuk bir şeylere zorlanmış.

Manyak dolu ortalık ya be ara bu kadar cozuttuk bilmiyorum.bana da instagramdan mesaj geldi iğrenç adamın biri afedersiniz ama cinsel organının resmini çekmiş seni ....... istemiştim ama gittin.k...... adım.şimdi senin için ..... yapıcam aslında benimle olsan seninde hoşuna gider diye aşama aşama resimleri çekip göndermiş resimlere de bunu yazmış.instagrama şikayet ettim mesajları engellendi görünmüto şu an ama resmen iğrendim

Yıllar önce üniversite okurken cafede çalışan bir çocuk vardı.
Allah biliyor ya çok yakışıklı bir cocuktu.
Hem okuyor hem çalışıyordu.
Bir gün nasıl yağmur yağıyor anlatamam .
Tek bir kuru yerim kalmadı .
Iyi kötü çocukla da selamlaşıyoruz.
Neyse bana sıcak bir kahve getirdi.
Tabi ben çok üsumusum öyle iyi geldi ki .
Numara mi istedi vermedim .
O verdi.
Yazmak istersen yaz dedi.
Bır akşam cAnım çok sikkindi ve yazdım .
Yazmaz olsaydım.
Hasta ruhlu, sahibim ol.
Tasma tak gezdir.
Ben köpek olcam.
Çok afedersiniz ağzıma tuvaletini yap ama ne mesajlar.
Engelliyorim başka numaradan yazıyor.
En son şikayetçi olcam dedim .
Hala etekli platform ayakkabılar la mesajlar resimler atıyor .
Ay şimdi bile içim bulandı.
Sizde numaranızı değiştirin .
Kurtuluş yok

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar,
Ben şubat ayında kullanmış olduğum iletişim hattım Voxxx 'dan, bir telefon aldım. Evet telefon alırken, tel faturamızı öderken hepimiz biliyoruz ki, bayi çalışanıyla telefon numaramızı paylaşıyoruz.
Gel gelelim telefon almamın üstünden birkaç ay geçti ve dün gece birisi bana mesaj attı. Şans eseri amcamın oğluyla aynı isim soy isme sahip olduğu için ben o sandım. (Whatsapp fotoğrafı da yoktu) Bana başladı ablacım ne istersen yapayım ablacım canım ablacım SAHİBEM!? demeye..
Bana diyor gel karşılıklı birbirimize foto atalım. Ben hala yeğenim sanıyorum iyi dedim at. Ay bir baktım ben bu çocuğu tanımıyorum ve yaşı da benden küçük. Sen kimsin be dedim.
Bana adını söyledi, dedim adımı nerden biliyorsun sen benim numaramı nereden aldın? (nomu yeni değiştirdim öyle kimsede yoktur.) Tabi vodafone de çalıştığını şuanda ordan ayrıldığını ve oradan ben daha telefon alırken aldığını söyledi.
Diyorum bana neden mesaj attın neden numaramı aldın? dediği tek şey nasılsın demek için. Diyor ne olur benim ablam ol. Çocuğun kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim. Hep ne olur konuşalım ne olur, benim ablam yok ne istersen yaparım falan.
Dedim bak kötü niyetli olmayabilirsin ama benim eşim görürse kızar bana birdaha mesaj atma dedim. Meğer bu afedersiniz ama yaşı en fazla 15 ama kendisi travestiymiş. Bana ben de kız gibiyim. Eşin bana kızmaz diyerek gecelikle peruklu kadın kılıklı çocuk fotoğraflarını attı. Gördüklerime inanamadım. Bildiğin erkek ama kız gibi gecelikle minicik etekle platform ayakkabılar çoraplar...
Direk vodafone aradım. Bana dediği şey biz birşey yapamayız suç duyurusunda bulunun.
İnsan bayiye bir şikayet göndermez mi, biz sonuçta tüm kişisel verilerimizi paylaşmıyor muyuz?
Sapıkmış Vodafone bilemez önceden vukuatı yoksa siz savcılığa gidin

Bimer e sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumuna daha çabuk ulaşabilmek için yaz dedim, 15 yaş hala çocuk devlet gözünde.

Yıllar önce üniversite okurken cafede çalışan bir çocuk vardı.
Allah biliyor ya çok yakışıklı bir cocuktu.
Hem okuyor hem çalışıyordu.
Bir gün nasıl yağmur yağıyor anlatamam .
Tek bir kuru yerim kalmadı .
Iyi kötü çocukla da selamlaşıyoruz.
Neyse bana sıcak bir kahve getirdi.
Tabi ben çok üsumusum öyle iyi geldi ki .
Numara mi istedi vermedim .
O verdi.
Yazmak istersen yaz dedi.
Bır akşam cAnım çok sikkindi ve yazdım .
Yazmaz olsaydım.
Hasta ruhlu, sahibim ol.
Tasma tak gezdir.
Ben köpek olcam.
Çok afedersiniz ağzıma tuvaletini yap ama ne mesajlar.
Engelliyorim başka numaradan yazıyor.
En son şikayetçi olcam dedim .
Hala etekli platform ayakkabılar la mesajlar resimler atıyor .
Ay şimdi bile içim bulandı.
Sizde numaranızı değiştirin .
Kurtuluş yok
evet demin aynen o tip bir cocuk beni aradı
ama böyle erkek gibi değil ay lı falan konusuyor ay ben seni mi aradım gibisinden
güya yanlış aramış
numaramı baskalarına mı verdi anlamadım

Tobe tobe yarabbim neler var bu dünyada ruh hastası manyak

Çocuğun kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim
Bu kadar iyi niyet normal mi sizce?
Sizin nonuzu alip o tur mesajlar atiyor sizde kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum diyorsunuz, pes dogrusu.
Benim evime internet baglamaya gelen iki calisan beni taciz etmisti demek ki onlarda kotu niyetli degildi
Nede olsa opucuk, kalpli goz atiyorlardi bana :işsiz:

Herkese Merhabalar,
Attığı saçma sapan fotoğraflar ve sahibem kelimesi? Attığı mesajlarda bir şey yok demissiniz bence direk gidin suç duyurusunda bulunun ne olur ne olmaz böyle sapık zihniyetli insanlardan korkmak lazım.

Mesajlarda argo birşey yok ne demek?
Bahsettiğiniz sirketin bir çalışanı telefon numaranıza isteğiniz dışında sahip olup size gecenin bir yarisi mesaj atiyor+ tuhaf fotoğraflar paylaşıyor. Daha ne olsun?

Herkese Merhabalar,

belki başka birinin fotolarını kullanıyordur, o yaşta bir çocuk buna cesaret edemez bence, hem nasıl vodafone çalışanıymış o öyle 15 yaşında..

Ay ne manyaklar var. Tovbe yarabbim.

Vodafone da calisiyorda en az 18 yasinda olmasi gerekmez mi? Daha alti yasak degil mi? Gayette resittir bence. Belki tip olacak kucuk gosteriyordur. Bence siz onlem olarak bile olsa gidip sikayet edin de basiniz daha fazla agrimasin. Deli mi ne ne diye gonderirsin abuk sabuk fotolarini

Nasıl orada çalışan bir insan sizin numaranızı öğreniyor. Numara alırsınız "ama kartta verilir bir tek satış temsilcisi bilir ki o da size sunar siz"seçersiniz aklında tutacak kadar bilemez yani. Kaldı ki yazmasından falan amcanızın oğlu olmadığını nasıl anlamadınız? diyorsunuz ki yazdıklarında birşey yok nasıl yok yahu kendisi peruklu falan foto atmış sizden de istemiş nasıl bir iyi niyet olabilir ki? işten bile çıkarmışlar iyi niyetli diyorsunuz hala eşinize söyleyin yani şikayet edin saçmalık

Nasıl orada çalışan bir insan sizin numaranızı öğreniyor. Numara alırsınız "ama kartta verilir bir tek satış temsilcisi bilir ki o da size sunar siz"seçersiniz aklında tutacak kadar bilemez yani. Kaldı ki yazmasından falan amcanızın oğlu olmadığını nasıl anlamadınız? diyorsunuz ki yazdıklarında birşey yok nasıl yok yahu kendisi peruklu falan foto atmış sizden de istemiş nasıl bir iyi niyet olabilir ki? işten bile çıkarmışlar iyi niyetli diyorsunuz hala eşinize söyleyin yani şikayet edin saçmalık
yanlış anlamışsınız
hat ustune telefon alındı
gittiğinde direk sana tel nonu soruyorlar.
pc ye girip puanına bakıyorlar.
o telefonuna kaydetmıs

Back
X