- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
O yaştaysa çalıştırmaları yasak olduğu için bişey yapmak istememişler demek kiHerkese Merhabalar,
Ben şubat ayında kullanmış olduğum iletişim hattım Voxxx 'dan, bir telefon aldım. Evet telefon alırken, tel faturamızı öderken hepimiz biliyoruz ki, bayi çalışanıyla telefon numaramızı paylaşıyoruz.
Gel gelelim telefon almamın üstünden birkaç ay geçti ve dün gece birisi bana mesaj attı. Şans eseri amcamın oğluyla aynı isim soy isme sahip olduğu için ben o sandım. (Whatsapp fotoğrafı da yoktu) Bana başladı ablacım ne istersen yapayım ablacım canım ablacım SAHİBEM!? demeye..
Bana diyor gel karşılıklı birbirimize foto atalım. Ben hala yeğenim sanıyorum iyi dedim at. Ay bir baktım ben bu çocuğu tanımıyorum ve yaşı da benden küçük. Sen kimsin be dedim.
Bana adını söyledi, dedim adımı nerden biliyorsun sen benim numaramı nereden aldın? (nomu yeni değiştirdim öyle kimsede yoktur.) Tabi vodafone de çalıştığını şuanda ordan ayrıldığını ve oradan ben daha telefon alırken aldığını söyledi.
Diyorum bana neden mesaj attın neden numaramı aldın? dediği tek şey nasılsın demek için. Diyor ne olur benim ablam ol. Çocuğun kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim. Hep ne olur konuşalım ne olur, benim ablam yok ne istersen yaparım falan.
Dedim bak kötü niyetli olmayabilirsin ama benim eşim görürse kızar bana birdaha mesaj atma dedim. Meğer bu afedersiniz ama yaşı en fazla 15 ama kendisi travestiymiş. Bana ben de kız gibiyim. Eşin bana kızmaz diyerek gecelikle peruklu kadın kılıklı çocuk fotoğraflarını attı. Gördüklerime inanamadım. Bildiğin erkek ama kız gibi gecelikle minicik etekle platform ayakkabılar çoraplar...
Direk vodafone aradım. Bana dediği şey biz birşey yapamayız suç duyurusunda bulunun.
İnsan bayiye bir şikayet göndermez mi, biz sonuçta tüm kişisel verilerimizi paylaşmıyor muyuz?
Başladı bana sahibem sahibem
tabi direk engeli bastım.
Çok kötü bi olay yaşamışsınız bide çocuk ya daha üzüldüm onun adına da aynısı zamanında msn üzerinden bi kızla ben yaşadım kız kamerayı açıp soyundu ben şok bana da eteği aç diyo internet kafedeyim ve okul formam var ne diyosun kızım sen dedim aşşadaki kafe sahibi abi tanıdıktı ana bilgisayardan görünce demediğini bırakmamıştı kıza çok utandım