• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vodafone çalışanının bana yazdığı mesajlar

Herkese Merhabalar,
Ben şubat ayında kullanmış olduğum iletişim hattım Voxxx 'dan, bir telefon aldım. Evet telefon alırken, tel faturamızı öderken hepimiz biliyoruz ki, bayi çalışanıyla telefon numaramızı paylaşıyoruz.
Gel gelelim telefon almamın üstünden birkaç ay geçti ve dün gece birisi bana mesaj attı. Şans eseri amcamın oğluyla aynı isim soy isme sahip olduğu için ben o sandım. (Whatsapp fotoğrafı da yoktu) Bana başladı ablacım ne istersen yapayım ablacım canım ablacım SAHİBEM!? demeye..
Bana diyor gel karşılıklı birbirimize foto atalım. Ben hala yeğenim sanıyorum iyi dedim at. Ay bir baktım ben bu çocuğu tanımıyorum ve yaşı da benden küçük. Sen kimsin be dedim.
Bana adını söyledi, dedim adımı nerden biliyorsun sen benim numaramı nereden aldın? (nomu yeni değiştirdim öyle kimsede yoktur.) Tabi vodafone de çalıştığını şuanda ordan ayrıldığını ve oradan ben daha telefon alırken aldığını söyledi.
Diyorum bana neden mesaj attın neden numaramı aldın? dediği tek şey nasılsın demek için. Diyor ne olur benim ablam ol. Çocuğun kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim. Hep ne olur konuşalım ne olur, benim ablam yok ne istersen yaparım falan.
Dedim bak kötü niyetli olmayabilirsin ama benim eşim görürse kızar bana birdaha mesaj atma dedim. Meğer bu afedersiniz ama yaşı en fazla 15 ama kendisi travestiymiş. Bana ben de kız gibiyim. Eşin bana kızmaz diyerek gecelikle peruklu kadın kılıklı çocuk fotoğraflarını attı. Gördüklerime inanamadım. Bildiğin erkek ama kız gibi gecelikle minicik etekle platform ayakkabılar çoraplar...
Direk vodafone aradım. Bana dediği şey biz birşey yapamayız suç duyurusunda bulunun.
İnsan bayiye bir şikayet göndermez mi, biz sonuçta tüm kişisel verilerimizi paylaşmıyor muyuz?
Başladı bana sahibem sahibem
tabi direk engeli bastım.
O yaştaysa çalıştırmaları yasak olduğu için bişey yapmak istememişler demek ki
Çok kötü bi olay yaşamışsınız bide çocuk ya daha üzüldüm onun adına da aynısı zamanında msn üzerinden bi kızla ben yaşadım kız kamerayı açıp soyundu ben şok bana da eteği aç diyo internet kafedeyim ve okul formam var ne diyosun kızım sen dedim aşşadaki kafe sahibi abi tanıdıktı ana bilgisayardan görünce demediğini bırakmamıştı kıza çok utandım

Pis sapık savcılığa verin hemen işlem başlatsınlar yarın öbür gün numaranızıda dağıtır ve eminim bunu yaptığı tek siz değilsiniz

Tövbe tövbe tabiki çocuğu savcılığa verin ne alaka yani ablam ol diyor da kardeşim olayım anlamında demiyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Şahsen ben ugrasmazdim.sil engelle gec. ama.verileri sakla. Benzer sekilde ulasirsa o zaman solugu savcilikta alir ve iki olayi da birlestirirsin..

Herkese Merhabalar,
Ben şubat ayında kullanmış olduğum iletişim hattım Voxxx 'dan, bir telefon aldım. Evet telefon alırken, tel faturamızı öderken hepimiz biliyoruz ki, bayi çalışanıyla telefon numaramızı paylaşıyoruz.
Gel gelelim telefon almamın üstünden birkaç ay geçti ve dün gece birisi bana mesaj attı. Şans eseri amcamın oğluyla aynı isim soy isme sahip olduğu için ben o sandım. (Whatsapp fotoğrafı da yoktu) Bana başladı ablacım ne istersen yapayım ablacım canım ablacım SAHİBEM!? demeye..
Bana diyor gel karşılıklı birbirimize foto atalım. Ben hala yeğenim sanıyorum iyi dedim at. Ay bir baktım ben bu çocuğu tanımıyorum ve yaşı da benden küçük. Sen kimsin be dedim.
Bana adını söyledi, dedim adımı nerden biliyorsun sen benim numaramı nereden aldın? (nomu yeni değiştirdim öyle kimsede yoktur.) Tabi vodafone de çalıştığını şuanda ordan ayrıldığını ve oradan ben daha telefon alırken aldığını söyledi.
Diyorum bana neden mesaj attın neden numaramı aldın? dediği tek şey nasılsın demek için. Diyor ne olur benim ablam ol. Çocuğun kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim. Hep ne olur konuşalım ne olur, benim ablam yok ne istersen yaparım falan.
Dedim bak kötü niyetli olmayabilirsin ama benim eşim görürse kızar bana birdaha mesaj atma dedim. Meğer bu afedersiniz ama yaşı en fazla 15 ama kendisi travestiymiş. Bana ben de kız gibiyim. Eşin bana kızmaz diyerek gecelikle peruklu kadın kılıklı çocuk fotoğraflarını attı. Gördüklerime inanamadım. Bildiğin erkek ama kız gibi gecelikle minicik etekle platform ayakkabılar çoraplar...
Direk vodafone aradım. Bana dediği şey biz birşey yapamayız suç duyurusunda bulunun.
İnsan bayiye bir şikayet göndermez mi, biz sonuçta tüm kişisel verilerimizi paylaşmıyor muyuz?
Başladı bana sahibem sahibem
tabi direk engeli bastım.
Okurken ilk guldum sonra düşündüm sonra da sinirlendim güldüm çünkü sen kimsin be dediginiz kısım trajikomik olmuş :dondurma:
Düşündüm çünkü bu ülke nereye gidiyor ufacık çocuk
Sinirlendim çünkü vodafone nasıl böyle başından sağabilir resmen skandal yani nerde kaldı müşteri gizliliği sapığın eline geçse demek biz birşey yapamayız dicekler demek ki kızlar bayi de olsa elimizden geldiğince paylaşmıyoruz rezalet yani :duduk:
Ama hem guldurup hem dusundurdugunuz için teşekkürler geçmiş olsun dilerimmm:halay:

Resmen sizi taciz etmiş ! Savcılığa başvurun da başkalarına da yapmasın sapık. Küçücük çocuk dediğiniz kişi sağlam 23+ dür. Sonuçta operatörler ergen çalıştırmıyor.

bana attığı mesajlarda, rahatsız edici bir yazı yok
ablacım ablacım sahibem
ne istersen yaparım benım ablam ol her dediğini yapmak istiyorum vs vs vs

Travesti halleriyle foto atmis halen rahatsiz edici bir sey yok mu diyorsunhz pes...

Yahu daha ne olsun belli ki sapik, adresinizi de gormus ve almis olabilir. Her sey yapabilir nasil sikayet etmezsiniz?

Bayi evinize yakinsa gidin eşinizle durumu anlatin.

Ayrica vodafone bu olayda sorumlu, cunku numaranızı koruyamayan onlar. Calisanlariyla gizlilik anlasmalari vs var. Bayide durumu anlatin, merkezi tekrar arayin.
Sikayet etmek icin basiniza bisey gelmesini beklemeyin..

bana attığı mesajlarda, rahatsız edici bir yazı yok
ablacım ablacım sahibem
ne istersen yaparım benım ablam ol her dediğini yapmak istiyorum vs vs vs
Valla baxi erkeklerdede bu oluyomus:) köle ruhu mu ne diyolar.. birinin kölesi olmak istiyolar. Istedigini yaptiriyosun.. bana atsana numarayi evde temizligi yemegi ona yaptirim:)))

Vodafone'ye kişisel verilerin korunması adı altında dava açma hakkım var mı
Bildiğim kadarıyla var. Ama çocuk işten ayrıldığı için birşey olurmu onu bilemedim. Ama 15 yaşında birini nasıl çalıştırmışlar anlamadım. Engeli basmışsın boşver ufakmış. Mesajları sakla ilerde rahatsızlık verirse o zaman açarsın bence.

Bence hemen numaranı değiştir. Numaranı başka insanlara dagitmayacagi ne malum? Kendi fotoğrafını gönderdiği,15 yaşında olduğu ne malum? Eşinize de söyleyin ve numaranızı değiştirin derim.

Ee bu ne biçim travesti?

Hayır travestiyse size neden sahibem diyor?

Ben bu çocuktan bir şey anlamadım şikayet edin tabii ki deeee....

Trollüyor olmasın başka insanların fotoğraflarını kullanarak, her şey olur. Savcılığa şikayette bulunun, şikayet etme falan diyenlere de anlam veremedim. Bir şirket aracılığıyla verilen kişisel bilgileri ele geçirilmiş artı taciz var. O hat şirketini ayağa kaldırır, gerekirse dava açar, savcılığa da şikayette bulunurdum. Kaç yaşında olduğu beni ilgilendirmez, kaldı ki dediğim gibi yalan beyan da olabilir.

Edit: Rahatsız olmadığınızı söylemişsiniz, buyurun konuşun madem ne diye konu açtınız onu anlamadım. Rahatsız edici içerik nasıl olmuyor, telefon numaranızın izniniz dışında ele geçirilmiş olması başlı başına bir rahatsızlık sebebi değil mi?

Back
X