Konuda acayiplikler var
1) Amcanızın oğlu sizde kayıtlı değil miydi? Kayıtlı ise nasıl o sanıyorsunuz baska numarayı?
2) size msj atar atmaz ad ve soyadı amcamın oğluyla aynıydı o sandım diyorsunuz. Adını soyadını baştan söyledi yani? Ya da yazıyordu profilinde...Ama konunun ilerleyen kısmında kimsin deyince bana adını soyledi diyorsunuz...
Anlamadım ben..
WhatsApp tan bende kayıtlı olmayan bir numara bana mesaj artığında genelde adı soyadı çıkıyor bildirimde(ama her numarada çıkmıyor, sanırım WhatsApp kurulurken ad yazılıyor ya oraya ad soyad şeklinde yazıyorsa çıkar)öyle olabilir diye düşündüm ben. Sen kimsin dediğinde de hani şaşkınlık tepkisi olabilir.Konuda acayiplikler var
1) Amcanızın oğlu sizde kayıtlı değil miydi? Kayıtlı ise nasıl o sanıyorsunuz baska numarayı?
2) size msj atar atmaz ad ve soyadı amcamın oğluyla aynıydı o sandım diyorsunuz. Adını soyadını baştan söyledi yani? Ya da yazıyordu profilinde...Ama konunun ilerleyen kısmında kimsin deyince bana adını soyledi diyorsunuz...
Anlamadım ben..
WhatsApp tan bende kayıtlı olmayan bir numara bana mesaj artığında genelde adı soyadı çıkıyor bildirimde(ama her numarada çıkmıyor, sanırım WhatsApp kurulurken ad yazılıyor ya oraya ad soyad şeklinde yazıyorsa çıkar)öyle olabilir diye düşündüm ben. Sen kimsin dediğinde de hani şaşkınlık tepkisi olabilir.
amcamın oğlu da çocuk.Konuda acayiplikler var
Anlamadım ben..
Vodafone vb kurumların 18 yaş altı işçi çalıştıracağını düşünmüyorum.amcamın oğlu da çocuk.
ona hafta sonu yeni telefon aldılar.
hatta aldılar da, bana mesaj atıyor sandım.
Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim.Vodafone vb kurumların 18 yaş altı işçi çalıştıracağını düşünmüyorum.
Ya çocuk yalan söylüyor ya da karşınızda başkalarının fotolarını kullanan bir sapık var.
O değil de sana mesaj atan gerçekten de amcanın oğlu olmasın. Belki işletmek istedi belki gerçekten psikopat.amcamın oğlu da çocuk.
ona hafta sonu yeni telefon aldılar.
hatta aldılar da, bana mesaj atıyor sandım.
Belki başkasının fotolarini atıp trolluyor. Ergen çocuklar çok sever böyle zevzeklikleri.O değil de sana mesaj atan gerçekten de amcanın oğlu olmasın. Belki işletmek istedi belki gerçekten psikopat.
Onun telefon aldığı hafta sana mesaj gelmesi, isim soy isim birebir tutması. Bunlar fazla tesadüf değil mi?
Yok amcamın oğlu 10 11 yaşındaO değil de sana mesaj atan gerçekten de amcanın oğlu olmasın. Belki işletmek istedi belki gerçekten psikopat.
Onun telefon aldığı hafta sana mesaj gelmesi, isim soy isim birebir tutması. Bunlar fazla tesadüf değil mi?
Aynen çünkü konuda tutarsızlıklar da var.Belki başkasının fotolarini atıp trolluyor. Ergen çocuklar çok sever böyle zevzeklikleri.
O zaman benim tezim çöker ama dediğim gibi bir gariplik var. Yaşı daha büyük olabilir. Seni ürkütmemek adına küçük söylemiş olabilir. Mesela 18-19 dur 15 demiş olabilir. Vodafone un 18 yaş altı çalıştıracağı mı pek sanmıyorumYok amcamın oğlu 10 11 yaşında
böyle bişey yapacağını hiç sanmam
kaldı ki babasından çok korkar. söyleyeceğimden de korkar ve böyle kadın kılıklı erkek fotosu bulamaz ve ustelık ben bu cocugu vodafone de gördüğümü hatırladım. yüüznü hatırladım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?