Vodafone çalışanının bana yazdığı mesajlar

Numaranızın son 1 rakamını değiştirin

Çocuk gay ya da biseksüel değil bildiğin mazoşist fantezilere sahip biri. Çocuk olduğundan bile emin olamazsınız belki onun fotoğrafını kullanan biri belki hâlâ aynı yerde çalışıyor .
Bemce suç duyurusunda bulunmalısınız alenen tacizdir bu.

Konuda acayiplikler var
1) Amcanızın oğlu sizde kayıtlı değil miydi? Kayıtlı ise nasıl o sanıyorsunuz baska numarayı?

2) size msj atar atmaz ad ve soyadı amcamın oğluyla aynıydı o sandım diyorsunuz. Adını soyadını baştan söyledi yani? Ya da yazıyordu profilinde...Ama konunun ilerleyen kısmında kimsin deyince bana adını soyledi diyorsunuz...

Anlamadım ben..

Mantıklı ben kaçırmışım o kısmı

WhatsApp tan bende kayıtlı olmayan bir numara bana mesaj artığında genelde adı soyadı çıkıyor bildirimde(ama her numarada çıkmıyor, sanırım WhatsApp kurulurken ad yazılıyor ya oraya ad soyad şeklinde yazıyorsa çıkar)öyle olabilir diye düşündüm ben. Sen kimsin dediğinde de hani şaşkınlık tepkisi olabilir.

Aslinda mantiken cikmamali direkt spam mesaji olarak geliyor.
Hatta engelle ekle diye seçenek cikmasi lazim,bu olmuyor mu

amcamın oğlu da çocuk.
ona hafta sonu yeni telefon aldılar.
hatta aldılar da, bana mesaj atıyor sandım.

amcamın oğlu da çocuk.
Vodafone vb kurumların 18 yaş altı işçi çalıştıracağını düşünmüyorum.
Ya çocuk yalan söylüyor ya da karşınızda başkalarının fotolarını kullanan bir sapık var.

Kadin gibi giyinmesi sadece erkeklere ilgi duydugunu gostermez. Insan cinselligi cok tuhaf. Kardanishanların babası cinsiyet degistirdi, sonra gitti bir kadınla evlendi. Sizi taciz etmis. Sikayet edwrseniz bir sey cıkar mı bilmiyorum, zaten engellemissiniz, ha baska numaradan ulasırsa o zaman savcılığa dilekce verirsiniz kulagini cekerler. Fotografları silmeyin.

amcamın oğlu da çocuk.
O değil de sana mesaj atan gerçekten de amcanın oğlu olmasın. Belki işletmek istedi belki gerçekten psikopat.
Onun telefon aldığı hafta sana mesaj gelmesi, isim soy isim birebir tutması. Bunlar fazla tesadüf değil mi?

Belki başkasının fotolarini atıp trolluyor. Ergen çocuklar çok sever böyle zevzeklikleri.

Yok amcamın oğlu 10 11 yaşında
böyle bişey yapacağını hiç sanmam
kaldı ki babasından çok korkar. söyleyeceğimden de korkar ve böyle kadın kılıklı erkek fotosu bulamaz ve ustelık ben bu cocugu vodafone de gördüğümü hatırladım. yüüznü hatırladım yani.

Belki başkasının fotolarini atıp trolluyor. Ergen çocuklar çok sever böyle zevzeklikleri.
Aynen çünkü konuda tutarsızlıklar da var.
Vodafone un 18 yaş altı çalıştıracağını pek sanmıyorum. Koca firma neden riske atsın kendini. Sanki amatör biri tarafından oluşturulmuş başarısız bir senaryo gibi. O yüzde. Ergen kuzen gibi geldi bana

O zaman benim tezim çöker ama dediğim gibi bir gariplik var. Yaşı daha büyük olabilir. Seni ürkütmemek adına küçük söylemiş olabilir. Mesela 18-19 dur 15 demiş olabilir. Vodafone un 18 yaş altı çalıştıracağı mı pek sanmıyorum

İşte tam da bu yüzden faturaları otomatiğe bağlamak ya da internetten ödemek en iyisi..
bayide elin adamına numaranızı veriyorsunuz sonra böyle sapıklar peşinizde dolanıyor.
gereksiz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…