- 17 Temmuz 2017
- 58
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi prenses3599
-
Seni anlıyorum. kremlerle geçmiyorsa bir üst tedavi şekline geçmelisin. Riskleri var. Ama psikolojin her şeyden önemli. Doktorlar sana krem önerdiklerinde kremi kabul etmediğini söyle. Ben öyle yaptım. Işın tedavisi, kemoterapi, haplar ve psikolojik destek. Birçok tedavi şekli var sedefin. İyi bir uzmana görünmelisin. Tamamen kaybolmayacak. Kaybolmuyor da. Ama en azında minnacık kalıyor ve kontrol etmesi daha kolay.
Ben cesaret edemiyorum ama hacamatın da iyi geldiğini söyleyenler var mesela.
Bol bol denize gir ve bırak üstünde kurusun. Yıkanma bi kaç gün mesela deniz suyu kalsın her gün gir denize kalsın.
Zaten normal şampuan ve vucut sabunu kullanmıyorsundur o yüzden bu konuda uyarı da yapmayacağım.
Her dermatologun kalemi değil sedef. Sedefte uzmanlaşmış kişilere git. Birkaç ay sıkı bi tedavi, sonra hiç bi şeyin kalmaz.
Ve sakınnn şu katalogcuların ürünlerine aldanma. Aloeveralı bile olsa
hacamat yaptirdim bi hemsire sedeflerim icin ilk diyet verdi sonra hacamat sonrada karacigerini temizlicez dedi beslenme ile yine ama araya ramazan falan girdi
Ya ne çekinceksin ablacım Allah aşkına millet adetliyken giriyo da çekinmiyo leş gibi. Sen giy haşemanı. Hiç çıkma sudan. Üstüste bikaç gün giy. Bi yerde de güneşlen. Kadın plajları falan vardır belki bilmiyoum o kadarını. Yada bi terasta güneşlen imkanın varsa.normal sampuan kullaniyorum bi ara bitkisel aldim ama saclarimi karman corban etti ondan biraktim denize bende gitmek istiyorum sonuyorda biraz ama cekiniyorum insanlardan birde kapaliyim ya herkesin icinde giremem eskidende girmezdim kolay kolay zaten
evet haklisin annemde goturmek istiyorda bakalim bende o hemsirenin versigi diyeti yaptigimda sondu azicik ama ben biraz iradesizim ondan yoksa bende cikartsam hep saglikli beslensem ozellikle kan grubuna gore cok iyi olcakYa ne çekinceksin ablacım Allah aşkına millet adetliyken giriyo da çekinmiyo leş gibi. Sen giy haşemanı. Hiç çıkma sudan. Üstüste bikaç gün giy. Bi yerde de güneşlen. Kadın plajları falan vardır belki bilmiyoum o kadarını. Yada bi terasta güneşlen imkanın varsa.
Diyet mutlaka yapmalısın zaten. Ben hayatımdan birsürü gıdayı çıkardım çünkü tetikliyor. Kaybolduklarını görüceksin.
evet haklisin bende boyle dusunuyorum ana sonra tekrardan yiyorum maleseffDiyete başla, spor yap.
Vücudun şekillenmeye baslayinca yeni kıyafetler al. Bak o zaman lekeler umrunda oluyor mu?
Bi daha 18 yaşında olmayacaksin.
Herkes istediğini giyip geziyorken sen neden bunlari yasayasin.
evet haklisiniz insallah benimde nasibimde boyle bir es vardirGozu kayacak olan adamin her sekilde kayar. Bir dusunun, bu dediginiz dogru olsaydi cok guzel kadinlar asla aldatilmazdi ama oyle bir sey yok. Cok guzel oldugu soylenen kadinlar aldatildigi gibi gunumuz guzellik algisina uymayan kadinlarin sadik esleri olabiliyor. Sadakat kisinin kendisiyle alakalidir.
Klise gelebilir ama guzellik goreceli bir kavramdir. Kime gore, neye gore guzel? Guzel oldugunuzu dusunuyorsaniz guzelsiniz demektir, dis kapi mandallarinin ne dediginin bir onemi yok.
insallah yaa :)))Kuzucuk sedef hastası olman ya da herhangi kusur gördüğün şey senin vücudunu kötü yapmaz ki. Neden kusur olsun altı üstü pembe halkalar. Hele kıllar bi lazere bakar. Sağlığın iyi olsun da. Diyetine vs dikkat et elinden geleni yap olmuyorsa da olmuyordur.
Hem seni vücudundan dolayı sevmeyecek biriyle niye evlenmek isteyesin ki zaten. Sen kendine değer ver. Donanımlı ol. Evlilik, sevgililik öyle bir şey değil. O hoşlanmadığın sedeflerini öpecek çok tatlı adamlar var. Daha çookk uzun yılların var bunların dert edilmeyecek şeyler olduğunu anlayacaksın.
Vardir tabi, neden olmasin ki? Yazdiklarinizi okuyunca cok uzuldum gercekten, biliyorum kurtulmak kolay degil ama genc bir kadinin boyle dusunmesini istemem asla. Ne olursa olsun kendinizi sevin, siz essizsiniz cunku. Hayatta en onemli sey mutlu olmak, bunun ilk adiminin da kendini kabul edip sevmekle olacagini dusunuyorum ben.evet haklisiniz insallah benimde nasibimde boyle bir es vardir
ben kendimi bildim bileli boyleyim kucukken cok takmazdim ama simdi farkina varmaya basladim biseyler yapmam lazimdi iradesizlik olmasa baslayip baslayip birakmasam cok iyi olacak aslinda ama insallah olur yaVardir tabi, neden olmasin ki? Yazdiklarinizi okuyunca cok uzuldum gercekten, biliyorum kurtulmak kolay degil ama genc bir kadinin boyle dusunmesini istemem asla. Ne olursa olsun kendinizi sevin, siz essizsiniz cunku. Hayatta en onemli sey mutlu olmak, bunun ilk adiminin da kendini kabul edip sevmekle olacagini dusunuyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?