vücudum çok kötü nasıl evlenicem ?

prenses3599

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
58
23
3
27
merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesef onun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((

Canım benim niye bu evlilik merakı ..
Nasıl daha sağlıklı özgüvenli bi insan olucam diye düşünmen lazım senin şu yaşta ..
Her şeyin çaresi var merak etme..
Ama bazı seyler özveri ile oluyor maalesef Boğaz'ımı tutamıyorum yok tutacaksın ..
Kıl tüy en basiti halledersin..
Biraz pozitif ol .

Hallolmayacak bi derdin yok canım bence. Kafaya takmaya gerek bile yok. Zaten seninle evlenmek isteyen hastalığı bile bile evlenecek ne var ki bunda yani. Ayrıca herşey vücut değil canım böyle şeyleri sorun yapma bence. Yaparsın diyetini ,doktora da danışın gidersin lazerine sonra da nasibin çıkınca evlenirsin..

Seni anlıyorum. kremlerle geçmiyorsa bir üst tedavi şekline geçmelisin. Riskleri var. Ama psikolojin her şeyden önemli. Doktorlar sana krem önerdiklerinde kremi kabul etmediğini söyle. Ben öyle yaptım. Işın tedavisi, kemoterapi, haplar ve psikolojik destek. Birçok tedavi şekli var sedefin. İyi bir uzmana görünmelisin. Tamamen kaybolmayacak. Kaybolmuyor da. Ama en azında minnacık kalıyor ve kontrol etmesi daha kolay.

Ben cesaret edemiyorum ama hacamatın da iyi geldiğini söyleyenler var mesela.

Bol bol denize gir ve bırak üstünde kurusun. Yıkanma bi kaç gün mesela deniz suyu kalsın her gün gir denize kalsın.

Zaten normal şampuan ve vucut sabunu kullanmıyorsundur o yüzden bu konuda uyarı da yapmayacağım.

Her dermatologun kalemi değil sedef. Sedefte uzmanlaşmış kişilere git. Birkaç ay sıkı bi tedavi, sonra hiç bi şeyin kalmaz.

Ve sakınnn şu katalogcuların ürünlerine aldanma. Aloeveralı bile olsa

hacamat yaptirdim bi hemsire sedeflerim icin ilk diyet verdi sonra hacamat sonrada karacigerini temizlicez dedi beslenme ile yine ama araya ramazan falan girdi

normal sampuan kullaniyorum bi ara bitkisel aldim ama saclarimi karman corban etti ondan biraktim denize bende gitmek istiyorum sonuyorda biraz ama cekiniyorum insanlardan birde kapaliyim ya herkesin icinde giremem eskidende girmezdim kolay kolay zaten
hacamat yaptirdim bi hemsire sedeflerim icin ilk diyet verdi sonra hacamat sonrada karacigerini temizlicez dedi beslenme ile yine ama araya ramazan falan girdi

Ya ne çekinceksin ablacım Allah aşkına millet adetliyken giriyo da çekinmiyo leş gibi. Sen giy haşemanı. Hiç çıkma sudan. Üstüste bikaç gün giy. Bi yerde de güneşlen. Kadın plajları falan vardır belki bilmiyoum o kadarını. Yada bi terasta güneşlen imkanın varsa.

Diyet mutlaka yapmalısın zaten. Ben hayatımdan birsürü gıdayı çıkardım çünkü tetikliyor. Kaybolduklarını görüceksin.

evet haklisin annemde goturmek istiyorda bakalim bende o hemsirenin versigi diyeti yaptigimda sondu azicik ama ben biraz iradesizim ondan yoksa bende cikartsam hep saglikli beslensem ozellikle kan grubuna gore cok iyi olcak

Kuzucuk sedef hastası olman ya da herhangi kusur gördüğün şey senin vücudunu kötü yapmaz ki. Neden kusur olsun altı üstü pembe halkalar. Hele kıllar bi lazere bakar. Sağlığın iyi olsun da. Diyetine vs dikkat et elinden geleni yap olmuyorsa da olmuyordur.
Hem seni vücudundan dolayı sevmeyecek biriyle niye evlenmek isteyesin ki zaten. Sen kendine değer ver. Donanımlı ol. Evlilik, sevgililik öyle bir şey değil. O hoşlanmadığın sedeflerini öpecek çok tatlı adamlar var. Daha çookk uzun yılların var bunların dert edilmeyecek şeyler olduğunu anlayacaksın.

Gozu kayacak olan adamin her sekilde kayar. Bir dusunun, bu dediginiz dogru olsaydi cok guzel kadinlar asla aldatilmazdi ama oyle bir sey yok. Cok guzel oldugu soylenen kadinlar aldatildigi gibi gunumuz guzellik algisina uymayan kadinlarin sadik esleri olabiliyor. Sadakat kisinin kendisiyle alakalidir.
Klise gelebilir ama guzellik goreceli bir kavramdir. Kime gore, neye gore guzel? Guzel oldugunuzu dusunuyorsaniz guzelsiniz demektir, dis kapi mandallarinin ne dediginin bir onemi yok.

evet haklisiniz insallah benimde nasibimde boyle bir es vardir

insallah yaa :)))

evet haklisiniz insallah benimde nasibimde boyle bir es vardir
Vardir tabi, neden olmasin ki? Yazdiklarinizi okuyunca cok uzuldum gercekten, biliyorum kurtulmak kolay degil ama genc bir kadinin boyle dusunmesini istemem asla. Ne olursa olsun kendinizi sevin, siz essizsiniz cunku. Hayatta en onemli sey mutlu olmak, bunun ilk adiminin da kendini kabul edip sevmekle olacagini dusunuyorum ben.

ben kendimi bildim bileli boyleyim kucukken cok takmazdim ama simdi farkina varmaya basladim biseyler yapmam lazimdi iradesizlik olmasa baslayip baslayip birakmasam cok iyi olacak aslinda ama insallah olur ya

18 yaşında böyle bir konu fiyasko ama gene de bir kaç soru sormak isterim.
Sevgilin var mı bilmiyorum varsa eğer sevgilin üçgen vucut mu
eğer değilse, sen öyle biriyle evlenirsen gözün dışarı mı kayar ya da evlenmen için dipdiri fizik mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…