- 17 Temmuz 2017
- 58
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi prenses3599
-
haklisinizDaha 18 yaşındasınız, size en büyük tavsiyem kendinizi önce siz sevin ve mutlaka meslek sahibi olun.
Bende de vitiligo var anlıyorum sizi hem de çok iyi, sizin yaşlarda çok üzülürdüm. Şimdi 34 yaşımdayım, eşim durumumu bilerek evlendi hiç bir zaman da bunu sorun etmedi.
Evlilik sizin yaşınızda sindi en son düşünülecek şey. Önce kilo verin, önce kendiniz için yapın bunu.
Boğazı tutmadan olmuyor bu iş. Zahmetsiz yemek olmaz
canim annem güneş kremi sürüp balkona çıkıp yarim saat filan gunesleniyordu ama yeni arastirmalara göre öğle vakti 10-15 dk güneş kremi sürmeden guneslenirsen yeterince d vitamini de sentezlersinbende denizden ciktiktan sobra guvenlendigimde sonuyordu soyle 10 gun falan her gun denize girsem guneslensem tamamen gecer ama normal guneslenmeyi duymadim ya hic bor sey surmedimi annen sadece guneslendimi
evet deniz ve gunes iyi geliyor ciddenCanım benim eşimde Sedef hastası sedefi en çok tetikleyen stres o nedenle önce sen hastalığını kabul et ve tedavi yöntemlerini araştır . Eşim bu sene sivas balıklı kaplıcaya gitti en az üç hafta kalması gerekiyordu maalesef 10 gün kalabildi . Ama 9 eylül hastanesinde Prof la görüştük bol bol denize gir ve bol bol güneşlen dedi . Banyoda bitkisel sabun kullanıyor ve duş sonrası hemen nemlendirici sürüyor , deneye deneye sana uygun beslenme ve ilacı bulacaksın çok geçmiş olsun canım.
hiim bende bi deniyim o zaman onu ya ne kadar surede gecti pekicanim annem güneş kremi sürüp balkona çıkıp yarim saat filan gunesleniyordu ama yeni arastirmalara göre öğle vakti 10-15 dk güneş kremi sürmeden guneslenirsen yeterince d vitamini de sentezlersindeniz şart değil yani
agop mu acaba cunku sedef hastaligi icinde bu adamin iyi oldugu soyleniyor
Bak birde geçen gün internette okudum beyaz vazelin de nemlendirme konusunda çok iyiymiş bende eşime alıcam , biz bu sene kortizonlu kremleri kullanmayı bıraktık birde perhiz ve nemlendirici denicez umarım iyi olur .evet deniz ve gunes iyi geliyor cidden
merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
bende bir cok forumda farkli kisilerden o adamin gecirdigi soyleniyor istanbulda yasamiyoruma ama insallah giderim o adama bir gunevet ta kendisi.. adamın zaten reklama ihtiyacı yok çok meşhur bir cildiyeciymiş yorumlardan okuduğum kadarıyla.
bende her banyodan sonra vazelin suruyorum iyi geliyor cidden yani yinede kabuk kalmiyorBak birde geçen gün internette okudum beyaz vazelin de nemlendirme konusunda çok iyiymiş bende eşime alıcam , biz bu sene kortizonlu kremleri kullanmayı bıraktık birde perhiz ve nemlendirici denicez umarım iyi olur .
Nem kaynağı hatta mümkünse yulaf özlü kremi kendin yap kullan çok faydasını göreceksin dermatit Sedef cilt hastalıklarını iyileştiriyor ben hamileyken kaşıntı için kullanmıştım çok iyi gelmiştimerhaba yulaf özlü kremin etkisi nedir ?
git gide azaldi sanirsam 4-5 ay gibi bi surede tamamen kayboldu ama annem guneslenmeye uzun bi süre devam etti sonra birakti o zamandan sonra bi daha çıkmadı hayret ettik onun da genc kizligindan beri varmış. aslinda annem d vitamini eksikliginden dolayi gunesleniyordu ama hic ummadığı sekilde yaralarina iyi geldihiim bende bi deniyim o zaman onu ya ne kadar surede gecti peki
Merhaba canım kendim nasıl yapıcam özelden tarifi yazarmışım lütfen .Nem kaynağı hatta mümkünse yulaf özlü kremi kendin yap kullan çok faydasını göreceksin dermatit Sedef cilt hastalıklarını iyileştiriyor ben hamileyken kaşıntı için kullanmıştım çok iyi gelmişti
canım adamlar zatn cok cekicide hepsi kaslı maslı da seni begenmeyecek.merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
okudum anlamli gercekten bana cok sey katacwk diye dusunuyorum trsekkurlerBence gerçek sevgi bunlara bakan şeyler değil. Sizi seven bir insan sizi sırf bu gibi basit şeylerden ötürü terkedecek,sevmeyecek ise bırakın gitsin. Ayrıca güzel olmadığınızı kim söylemiş ? Güzellik kriterlerinin inanın bana mantıklı olmasına hiç gerek yok,Dünya'nın her yerinde farklı beden tipleri,farklı şeyler beğeniliyor. Güzel olmanız için illa pürüzsüz,uzun bacaklara,dolgun meme & kalçalara sahip olmak zorunda değilsiniz.
İnternette çok sevdiğim bir blogger var,onun bu konuyla alakalı iki yazısı var,umarım okursunuz :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?