vücudum çok kötü nasıl evlenicem ?

haklisiniz

bende denizden ciktiktan sobra guvenlendigimde sonuyordu soyle 10 gun falan her gun denize girsem guneslensem tamamen gecer ama normal guneslenmeyi duymadim ya hic bor sey surmedimi annen sadece guneslendimi
canim annem güneş kremi sürüp balkona çıkıp yarim saat filan gunesleniyordu ama yeni arastirmalara göre öğle vakti 10-15 dk güneş kremi sürmeden guneslenirsen yeterince d vitamini de sentezlersin deniz şart değil yani

evet deniz ve gunes iyi geliyor cidden

hiim bende bi deniyim o zaman onu ya ne kadar surede gecti peki

Seni seven her halinle sever , sen kendine bak kilo ver önce kendini sev cnm , sonra sevilmeyi bekle . Sedefim var diye cirkinmis psikolojisine girme ne hastalıklar var Allah senin kismetine yazmışsa birini gelir seni bulur hastalığa bakmaz bu işler.. nice güzeller var şansı olmuyor kısmet bu işler tabi bakımlı olman lazım boğazında biraz tut :)

Sen ki, saçından tırnağına kadar
Bir hürriyete bedelsin,
Bu ılık saçlar, bu gözler; fakat her şeyden önce
Yaşadığın için güzelsin. diyor Turgut Uyar :)
sen kendine değer ver erkek beğenisinin ne önemsiz şey olduğunu ilerde anlayacaksin.

Bak birde geçen gün internette okudum beyaz vazelin de nemlendirme konusunda çok iyiymiş bende eşime alıcam , biz bu sene kortizonlu kremleri kullanmayı bıraktık birde perhiz ve nemlendirici denicez umarım iyi olur .
bende her banyodan sonra vazelin suruyorum iyi geliyor cidden yani yinede kabuk kalmiyor

hiim bende bi deniyim o zaman onu ya ne kadar surede gecti peki
git gide azaldi sanirsam 4-5 ay gibi bi surede tamamen kayboldu ama annem guneslenmeye uzun bi süre devam etti sonra birakti o zamandan sonra bi daha çıkmadı hayret ettik onun da genc kizligindan beri varmış. aslinda annem d vitamini eksikliginden dolayi gunesleniyordu ama hic ummadığı sekilde yaralarina iyi geldi

Merhaba canım kendim nasıl yapıcam özelden tarifi yazarmışım lütfen .

canım adamlar zatn cok cekicide hepsi kaslı maslı da seni begenmeyecek.

daha 18 sin okumuyorsan bile acıkögretim oku ve 4-5 yıl bekle . serf için bitkisel seyler de dene .

Bence gerçek sevgi bunlara bakan şeyler değil. Sizi seven bir insan sizi sırf bu gibi basit şeylerden ötürü terkedecek,sevmeyecek ise bırakın gitsin. Ayrıca güzel olmadığınızı kim söylemiş ? Güzellik kriterlerinin inanın bana mantıklı olmasına hiç gerek yok,Dünya'nın her yerinde farklı beden tipleri,farklı şeyler beğeniliyor. Güzel olmanız için illa pürüzsüz,uzun bacaklara,dolgun meme & kalçalara sahip olmak zorunda değilsiniz.

İnternette çok sevdiğim bir blogger var,onun bu konuyla alakalı iki yazısı var,umarım okursunuz :

Son düzenleyen: Moderatör:
okudum anlamli gercekten bana cok sey katacwk diye dusunuyorum trsekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…