- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi prenses3599
-
neden fiyasko olsun ki ?18 yaşında böyle bir konu fiyasko ama gene de bir kaç soru sormak isterim.
Sevgilin var mı bilmiyorum varsa eğer sevgilin üçgen vucut mu
eğer değilse, sen öyle biriyle evlenirsen gözün dışarı mı kayar ya da evlenmen için dipdiri fizik mi lazım
ne alakasi var ya ? senin boyle dertlerin olmadigi icin bilemezsin sonucta illaki biriyle evlenecegim ve bu hastalik esimide ilgilendirecek cunku vucutta olan bir hastalik Allaha havale ediyorum seni18 yasinda koca derdine düşen kızımız, kızlarımız.....
ne alakasi var ya ? senin boyle dertlerin olmadigi icin bilemezsin sonucta illaki biriyle evlenecegim ve bu hastalik esimide ilgilendirecek cunku vucutta olan bir hastalik Allaha havale ediyorum seni
dogru soyluyorsunEvli olan herkes taş bebek mi sanki, dert etme neler var neler.
Allaha mi havale ediyorsun? Teallam.
evlilikten bahsedince kendim icin uzulmedigimi sanmissiniz ama tabiki kendim icinde istiyorum sonucta bende evlenicem bi zaman sonra ve bu hastalik sirf goze hotap ettigi icin evliligide dusunmek zorundayim.Bu yaşta niye evlilik merakı ki? Bu yaşta görünüşünü evlilik için düzeltmeyi düşüneceğine kendin için düzeltmeyi düşünmelisin. Ki hani eşinin gözü kayarsa senin fiziğinle değil adamın ahlak yoksunluğu ile ilgisi olur sakın ha ben çirkin bakımsız olursam gözü kayabilir düşüncesini normalleştirme kafanda. Bunun dışında cidden bir dermatologa git, sedef için, tedavi olurken sor bakalım lazerin zararı olur muymuş sedef varken çünkü lazer çoğu kişide çok etkili bir yöntem, eğer varsa da ağda ile incelir tüyler bir miktar, aksatmadığın müddetçe kıl tüy hiç sorun olmaz sana. Ki sağlık yüzünden kıl tüyle uğraşamıyorsan da seni seven koca jiletle almanı hızlı çıkmasını umursamaz. Kilo için de, sağlığın için bir miktar boğazını tutman lazım ama en güzeli spor, azıcık daha dengeli beslenip aşırı karbonhidrattan kaçınırsan, hareket de etmeye başlar alışkanlık edinirsen o kilolar hemen eriyip gider o yaşlarda. Ama sen yine de kocayı değil okulunu düşün, kendini beğenmek için yap yapacaklarını başkası beğensin diye değil.
Şahsen ilk adımda direkt evlilik tabanlı sorunca, telaşın kendini beğendirmekten çok kendini beğendirmek gibi görünüyordu. Ama o sorunların hiçbiri de çözülemeyecek sorunlar değil o yüzden umutsuz hissetme kendini. Gerçek aşk sevgi de görselliğe bakmaz zaten.evlilikten bahsedince kendim icin uzulmedigimi sanmissiniz ama tabiki kendim icinde istiyorum sonucta bende evlenicem bi zaman sonra ve bu hastalik sirf goze hotap ettigi icin evliligide dusunmek zorundayim.
evet bakmaz ama ben kendimi bildim bileli boyle oldugum icin insanin kafasindan yuzlerce dusunce geciyor.Şahsen ilk adımda direkt evlilik tabanlı sorunca, telaşın kendini beğendirmekten çok kendini beğendirmek gibi görünüyordu. Ama o sorunların hiçbiri de çözülemeyecek sorunlar değil o yüzden umutsuz hissetme kendini. Gerçek aşk sevgi de görselliğe bakmaz zaten.
evet ya duygularimi tercume etmissiniz resmen insallah oyle birisi cikar karsima dediginiz gibi :)) zaten kilo versem daha mutlu olucam onu biliyirum onlarida basariririm insallah tesekkurlerBence burada evlilikten kasıt sizi olduğunuz gibi farklılıklarınızla sevecek birini istiyor olmanız ki bundan doğal bir şey yok. Emin olun birisi sizi bir gün gerçekten sevecek ve şunu biliyorum ki o kişiye göre sizin bu "kusur" olarak gördüğünüz şeyler hiçte öyle kusur falan olmayacak. Ama bence birisinin sizi sevmesini beklemeden önce siz kendinizi olduğunuz gibi sevin; fazlanız olabilir, cildinizde leke olabilir.. Ama tüm bunlar sizin bedeninizin bir parçası. Kilo verecekseniz önce kendiniz için verin, her ne yapacaksanız öncelikli olarak kendi mutluluğunuz için yapın. Umarım çok mutlu olursunuz
Bir gün mutlu olacağın biriyle karşılaşmanı temenni ediyorum ama dediğim gibi hiçbir sorun çözümsüz değil anlattığın her şeyin yüzde yüz çözümü olmasa bile çok hafifletilebilmesini sağlayacak çözümleri var, hastalık da seni seven birini uzaklaştırıyorsa o kişi sana hayırlı değildir diye düşün bence.evet bakmaz ama ben kendimi bildim bileli boyle oldugum icin insanin kafasindan yuzlerce dusunce geciyor.
18 yaşında evlilik düşünme saçma onu söyledim fiyasko diye erkekte üçgen vucut nasıl oluyor derken ? üçgen vucut ne demek bilmiyor musunneden fiyasko olsun ki ?
erkekte ucgen vucut nasil oluyor anlamadim pek sorunu
ben simdi evlenmek istiyorum falan demedim gelecek hakkinda konustum ki zaten simdi evlenmek gibi bir niyetim yok ucgen vucut dediginiz kasli hani beli ince omuzlar falan genis ondan mi bahsediyorsun galiba o e peki sorun nedir18 yaşında evlilik düşünme saçma onu söyledim fiyasko diye erkekte üçgen vucut nasıl oluyor derken ? üçgen vucut ne demek bilmiyor musun
haklisin tesekku ederim insallah olurBir gün mutlu olacağın biriyle karşılaşmanı temenni ediyorum ama dediğim gibi hiçbir sorun çözümsüz değil anlattığın her şeyin yüzde yüz çözümü olmasa bile çok hafifletilebilmesini sağlayacak çözümleri var, hastalık da seni seven birini uzaklaştırıyorsa o kişi sana hayırlı değildir diye düşün bence.
ben zaten simdi evlenmek istiyorum veya koca bulucam demedim herkes anlamak istedigi gibi anlamisBunlar hep ergenlik takıntısı ama koca bulmak daha ileri yaşların takıntısı olmalı. Vakti gelince bulunur, bacaklarına kafayı takmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?