vücudum çok kötü nasıl evlenicem ?

bencede zaten istemezse bile zorla evlenemeyiz en bastan soyleriz bu hastaligi senin kac yildir var
Benim 9 yaşından beri var 21 yaşındayım. Sadece bacaklarımın belli bölgelerinde minik minik sivilce şeklinde var. Sedefin tedavisi canını sıkmamak ve pozitif olmaktır. Doktorunun sana verdiği kremi kullan, o krem boşa değil. Moral moral... Çaresi bu. Ha bir de Sivas'ta balıklı göl varmış (Urfa'dakiyle karıştırmıyorum Sivas'takinden bahsediyorum.) Oraya da gidebilirsin. Bayağı faydasını gören var.
Evlilik ve erkeğin beğenmeme konusuna gelirse, evlilik sedef hastalığı ya da senin bacakların yüzünden soğulacak kadar basit bir kurum değil. Sen olsan sevdiğin erkeği sedefi var diye terk eder miydin, ya da soğur muydun? Yapma lütfen sedef çok ciddi bir rahatsızlık değil. Sen pozitif olup sedefini azaltacağın yere daha ortada olmayan bir adam için acaba soğur mu diye kafaya takıyorsun. Yapma, taktıkça çoğalır.

ama simdi kadin ve erkek vucudu farkli erkekte olmasinda bir sorun yoktur ama kadinda daha farkli senin kucukmus sivilce gibi ama benin resmen alt bacagimin her yerinde var ya oyle cok fazla o yuzden benim kafaya takmam dahada olasi

Benimde kafamda var saç içlerimde 11 yıldır her yolu deneedim. Bu bi kısmı genetik bir kısmı ise stresten kaynaklı.

Öncelikle stresi hayatınızdan çıkarın. Üzgünüm amma geçmeyen bir hastalık bir süre geçer yine yeniler. En iyi yanı bulaşıcı değil.

Bir sürü bitkisel yol denedim size tavsiyem. Kirmızı gıdaları tüketmeyin. Ve pancar iyi geliyor. Internette daha ayrıntılı bulabilirsiniz.
Bi süre antidepresan kullandım faydası oldu ama yine çıkmaya başladı o yüzden tavsiye etmiyorum.

Yıkandığınızda güzelce kurulanın ve isterseniz zeytinyağı badem yagı gibi yaģlarla masaj uygulayabilirsiniz.

Elinizden geldiiğince sorun etmemeye çalışın. Yapılacak birşey yok stres yapıp dahada bu yaraları çoğaltmayın.

Evlilik konusuna gelincede sizi seven her halinizle sever (gerçekten seven). Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Yaşiniz zaten daha kucuk evliligi dert etmeyin.. Evliligin gelecegi vakte kadar sagliginiza kavusursunuz inşallah.
Kilo konusunda kac kilosunuz bilmiyorum ama spor yapmaya başlayin özguveninizi de yerine getirir. Ekmeği hamur işini pilavi makarnayi kesin..
Tüyler icin ağda bantlarida azaltiyor ama tabi hastaligi nasil etkiler bilmiyorum once doktorunuza danişip ona gore yol çizersiniz..
Evleneceginiz adamada durumu anlatirsiniz karsilikli olarak severek evlenirseniz bunu önemsemez zaten

Bende hacamata cesaret edemedim.
Dediğiniz gibi gerçekten işin ehli olmalı gidilen doktorda. Birçok şey denedim. Psikolojik destek bilr ama öğrendim bununla yaşamayı rabbim yardımcımız olsun. Kemoterapi işinide ilk kez sizden duydum daha once ışın tedavisi yaptırdım ama uzun süre saçlarım çıkmamıştı.

Ya ayip yemin ederim.Kiz burada bir konu acmis ve ciddi bir şekilde yardim istiyor.Siz daha da demoralize etme cabasindasiniz.Yardim etmeyecekseniz mesgul etmeyin insanlari.Kimse mukemmel degil.

insallah tesekkur ederim

Allaha mi havale ediyorsun? Teallam.
Cok ayip su yaptiginiz.16 yasindayim.Neredeyse ayni yastayiz bu arkadasla.Onun yasadigi bi kac seyi ben de yasiyorum.Kilo alma sorunu kendini begenmeme vs.Nesiniz,kimsiniz bilmiyorum.Kac yasindasiniz onu da bilmiyorum ama sunu biliyorum ki her genc kiz bu tarz ikili iliskiyi baz alan konulari arkadaslariyla konusur.Siz anormalseniz sorun bizde degil yani.Insanlari asagilamak ya da ergenliginden dolayi onlari vurmak neden hosunuza gidiyor ki?Insanlara bu kadar asagidan bakan siz emin olun gozumuzde kuculuyorsunuz.

66 67 kg arasindayim spora da baslicam insallah

Sedef hastalığını takma derim. Bilgim yok ama çözümü varsa tabi yap ama yoksa lekeler sorun değil. Kilo verip cillop gibi kılsız tüysüz ve fit vücutlu olman zaten yetecektir.

evet ya
Sedef hastalığını takma derim. Bilgim yok ama çözümü varsa tabi yap ama yoksa lekeler sorun değil. Kilo verip cillop gibi kılsız tüysüz ve fit vücutlu olman zaten yetecektir.
evet ya bende oyle dusunuyorum yani zaten bu hastalik omurluk bari vucudumu dengeliyim diyorum

Canim benim sen sagligini dusun baska bir sey dusunme.
Bir cok erkek kilin tuyun izin selulitin farkina bile varmiyor.
Kil tuy basit mesele. Kilo da basit. Sagligin icin kilo ver kimseye kendini begendirmek icin degil. Ben baya ince uzunum. Kizlarin hepsi imrenir ama erkek arkadaslarim (sevgili degil normal arkadas) biraz yemek ye kilo al bu ne ya der durur.
Bir erkek gozunde su sorun sandiklarinin cogu hic :)

Ya ne vurmasi ne anormalligi ne normalligi? Yazdiklarima alinmak icin zorluyor musunuz kendinizi anlamiyorum. Eger sen de 16 yasinda ilerdeki kocani düşünüyorsan sen de yanlis yapıyorsun. Konu sahibi de yanlis yapıyor. Hayatınızın merkezine kendinizi koyun. Kilonuz onemliyse de kendiniz icin onemli olsun. Kiliniz tuyunuz onemliyse de kendiniz icin olsun diyoruz burda. Sanki kilosuna ya da yasadigi sorunlara bir sey demisim gibi. O yaslarda evlilik hesabina girerek bir seyleri sorun yapiyorsaniz yanlis yoldasiniz bu kadar net benim icin. Neyse.
Ek olarak: ben ille de anlamak istemiyorum diyorsan sunu soyleyeyim; sevgilim sorun yapar mi diye dusunmeniz de saglikli. Ama bu yasta daha agziniza koca lafi bile yakismiyor. Farkinda degilsiniz ama henuz cocuksunuz.

ama simdi kadin ve erkek vucudu farkli erkekte olmasinda bir sorun yoktur ama kadinda daha farkli senin kucukmus sivilce gibi ama benin resmen alt bacagimin her yerinde var ya oyle cok fazla o yuzden benim kafaya takmam dahada olasi
erkekte olmasında neden sorun yok kadında sorun var

Ben de zaten koca derdindeyim demedim.Arkadas da onu ima etmemis.Hicbir zaman da olmadim kendi adima ama zamani geldiginde her sey olduguna varir.Sizin buradaki üslubunuz gercekten yanlis.Ben gordugum seyi söylüyorum.Koca lafi etmiyorum yani.Zaten onemli olan bir kiz icin oncelikle kendi ayaklari ustunde durabilmektir.Sadece bunu daha uygun bir dille anlatabilirdiniz sadece.

E tamam o zaman sen niye ustune alınıyorsun? Benim agzimdan kilosuyla sedefiyle ilgili en ufak bir sey cıktı mi ki sen boyle gaza geldin? Sen su anda bir ittifak yaratmaya calisiyorsun ama konu sahibinin derdi ilerdeki kocasi evet. Konu basligi bile evlenmekle ilgili? Sen neyi inkar etme pesindesin hayret valla. Ki kendi eli ve klavyesi varken bana istedigi cevabı veriyor zaten. Rahatsiz olursa o aciklama yapar ya da yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…