- 17 Temmuz 2017
- 58
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi prenses3599
-
bencede zaten istemezse bile zorla evlenemeyiz en bastan soyleriz bu hastaligi senin kac yildir varMerhaba ben de bir sedef hastasıyım. Bunun için benimle evlenmeyecek ya da benden soğuyacak erkeğe basacağım tekmeyi en kral futbolcu basamaz.
Benim 9 yaşından beri var 21 yaşındayım. Sadece bacaklarımın belli bölgelerinde minik minik sivilce şeklinde var. Sedefin tedavisi canını sıkmamak ve pozitif olmaktır. Doktorunun sana verdiği kremi kullan, o krem boşa değil. Moral moral... Çaresi bu. Ha bir de Sivas'ta balıklı göl varmış (Urfa'dakiyle karıştırmıyorum Sivas'takinden bahsediyorum.) Oraya da gidebilirsin. Bayağı faydasını gören var.bencede zaten istemezse bile zorla evlenemeyiz en bastan soyleriz bu hastaligi senin kac yildir var
ama simdi kadin ve erkek vucudu farkli erkekte olmasinda bir sorun yoktur ama kadinda daha farkli senin kucukmus sivilce gibi ama benin resmen alt bacagimin her yerinde var ya oyle cok fazla o yuzden benim kafaya takmam dahada olasiBenim 9 yaşından beri var 21 yaşındayım. Sadece bacaklarımın belli bölgelerinde minik minik sivilce şeklinde var. Sedefin tedavisi canını sıkmamak ve pozitif olmaktır. Doktorunun sana verdiği kremi kullan, o krem boşa değil. Moral moral... Çaresi bu. Ha bir de Sivas'ta balıklı göl varmış (Urfa'dakiyle karıştırmıyorum Sivas'takinden bahsediyorum.) Oraya da gidebilirsin. Bayağı faydasını gören var.
Evlilik ve erkeğin beğenmeme konusuna gelirse, evlilik sedef hastalığı ya da senin bacakların yüzünden soğulacak kadar basit bir kurum değil. Sen olsan sevdiğin erkeği sedefi var diye terk eder miydin, ya da soğur muydun? Yapma lütfen sedef çok ciddi bir rahatsızlık değil. Sen pozitif olup sedefini azaltacağın yere daha ortada olmayan bir adam için acaba soğur mu diye kafaya takıyorsun. Yapma, taktıkça çoğalır.
Benimde kafamda var saç içlerimde 11 yıldır her yolu deneedim. Bu bi kısmı genetik bir kısmı ise stresten kaynaklı.merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
Üslubunuza dikkat etseniz?Bogazimi Tutamıyorum nedir ya?? Zayıf herkes nefsiyle mücadele ediyor herkes zorlanıyor. Yeme kardeşim gencecik kızsin yeme kalk spor yap
Bende hacamata cesaret edemedim.Seni anlıyorum. kremlerle geçmiyorsa bir üst tedavi şekline geçmelisin. Riskleri var. Ama psikolojin her şeyden önemli. Doktorlar sana krem önerdiklerinde kremi kabul etmediğini söyle. Ben öyle yaptım. Işın tedavisi, kemoterapi, haplar ve psikolojik destek. Birçok tedavi şekli var sedefin. İyi bir uzmana görünmelisin. Tamamen kaybolmayacak. Kaybolmuyor da. Ama en azında minnacık kalıyor ve kontrol etmesi daha kolay.
Ben cesaret edemiyorum ama hacamatın da iyi geldiğini söyleyenler var mesela.
Bol bol denize gir ve bırak üstünde kurusun. Yıkanma bi kaç gün mesela deniz suyu kalsın her gün gir denize kalsın.
Zaten normal şampuan ve vucut sabunu kullanmıyorsundur o yüzden bu konuda uyarı da yapmayacağım.
Her dermatologun kalemi değil sedef. Sedefte uzmanlaşmış kişilere git. Birkaç ay sıkı bi tedavi, sonra hiç bi şeyin kalmaz.
Ve sakınnn şu katalogcuların ürünlerine aldanma. Aloeveralı bile olsa
Ya ayip yemin ederim.Kiz burada bir konu acmis ve ciddi bir şekilde yardim istiyor.Siz daha da demoralize etme cabasindasiniz.Yardim etmeyecekseniz mesgul etmeyin insanlari.Kimse mukemmel degil.18 yaşında böyle bir konu fiyasko ama gene de bir kaç soru sormak isterim.
Sevgilin var mı bilmiyorum varsa eğer sevgilin üçgen vucut mu
eğer değilse, sen öyle biriyle evlenirsen gözün dışarı mı kayar ya da evlenmen için dipdiri fizik mi lazım
insallah tesekkur ederimBenimde kafamda var saç içlerimde 11 yıldır her yolu deneedim. Bu bi kısmı genetik bir kısmı ise stresten kaynaklı.
Öncelikle stresi hayatınızdan çıkarın. Üzgünüm amma geçmeyen bir hastalık bir süre geçer yine yeniler. En iyi yanı bulaşıcı değil.
Bir sürü bitkisel yol denedim size tavsiyem. Kirmızı gıdaları tüketmeyin. Ve pancar iyi geliyor. Internette daha ayrıntılı bulabilirsiniz.
Bi süre antidepresan kullandım faydası oldu ama yine çıkmaya başladı o yüzden tavsiye etmiyorum.
Yıkandığınızda güzelce kurulanın ve isterseniz zeytinyağı badem yagı gibi yaģlarla masaj uygulayabilirsiniz.
Elinizden geldiiğince sorun etmemeye çalışın. Yapılacak birşey yok stres yapıp dahada bu yaraları çoğaltmayın.
Evlilik konusuna gelincede sizi seven her halinizle sever (gerçekten seven). Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Cok ayip su yaptiginiz.16 yasindayim.Neredeyse ayni yastayiz bu arkadasla.Onun yasadigi bi kac seyi ben de yasiyorum.Kilo alma sorunu kendini begenmeme vs.Nesiniz,kimsiniz bilmiyorum.Kac yasindasiniz onu da bilmiyorum ama sunu biliyorum ki her genc kiz bu tarz ikili iliskiyi baz alan konulari arkadaslariyla konusur.Siz anormalseniz sorun bizde degil yani.Insanlari asagilamak ya da ergenliginden dolayi onlari vurmak neden hosunuza gidiyor ki?Insanlara bu kadar asagidan bakan siz emin olun gozumuzde kuculuyorsunuz.Allaha mi havale ediyorsun? Teallam.
66 67 kg arasindayim spora da baslicam insallahYaşiniz zaten daha kucuk evliligi dert etmeyin.. Evliligin gelecegi vakte kadar sagliginiza kavusursunuz inşallah.
Kilo konusunda kac kilosunuz bilmiyorum ama spor yapmaya başlayin özguveninizi de yerine getirir. Ekmeği hamur işini pilavi makarnayi kesin..
Tüyler icin ağda bantlarida azaltiyor ama tabi hastaligi nasil etkiler bilmiyorum once doktorunuza danişip ona gore yol çizersiniz..
Evleneceginiz adamada durumu anlatirsiniz karsilikli olarak severek evlenirseniz bunu önemsemez zaten
evet yaCok ayip su yaptiginiz.16 yasindayim.Neredeyse ayni yastayiz bu arkadasla.Onun yasadigi bi kac seyi ben de yasiyorum.Kilo alma sorunu kendini begenmeme vs.Nesiniz,kimsiniz bilmiyorum.Kac yasindasiniz onu da bilmiyorum ama sunu biliyorum ki her genc kiz bu tarz ikili iliskiyi baz alan konulari arkadaslariyla konusur.Siz anormalseniz sorun bizde degil yani.Insanlari asagilamak ya da ergenliginden dolayi onlari vurmak neden hosunuza gidiyor ki?Insanlara bu kadar asagidan bakan siz emin olun gozumuzde kuculuyorsunuz.
evet ya bende oyle dusunuyorum yani zaten bu hastalik omurluk bari vucudumu dengeliyim diyorumSedef hastalığını takma derim. Bilgim yok ama çözümü varsa tabi yap ama yoksa lekeler sorun değil. Kilo verip cillop gibi kılsız tüysüz ve fit vücutlu olman zaten yetecektir.
e sorduk yaben simdi evlenmek istiyorum falan demedim gelecek hakkinda konustum ki zaten simdi evlenmek gibi bir niyetim yok ucgen vucut dediginiz kasli hani beli ince omuzlar falan genis ondan mi bahsediyorsun galiba o e peki sorun nedir
merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
Cok ayip su yaptiginiz.16 yasindayim.Neredeyse ayni yastayiz bu arkadasla.Onun yasadigi bi kac seyi ben de yasiyorum.Kilo alma sorunu kendini begenmeme vs.Nesiniz,kimsiniz bilmiyorum.Kac yasindasiniz onu da bilmiyorum ama sunu biliyorum ki her genc kiz bu tarz ikili iliskiyi baz alan konulari arkadaslariyla konusur.Siz anormalseniz sorun bizde degil yani.Insanlari asagilamak ya da ergenliginden dolayi onlari vurmak neden hosunuza gidiyor ki?Insanlara bu kadar asagidan bakan siz emin olun gozumuzde kuculuyorsunuz.
erkekte olmasında neden sorun yok kadında sorun varama simdi kadin ve erkek vucudu farkli erkekte olmasinda bir sorun yoktur ama kadinda daha farkli senin kucukmus sivilce gibi ama benin resmen alt bacagimin her yerinde var ya oyle cok fazla o yuzden benim kafaya takmam dahada olasi
Ben de zaten koca derdindeyim demedim.Arkadas da onu ima etmemis.Hicbir zaman da olmadim kendi adima ama zamani geldiginde her sey olduguna varir.Sizin buradaki üslubunuz gercekten yanlis.Ben gordugum seyi söylüyorum.Koca lafi etmiyorum yani.Zaten onemli olan bir kiz icin oncelikle kendi ayaklari ustunde durabilmektir.Sadece bunu daha uygun bir dille anlatabilirdiniz sadece.Ya ne vurmasi ne anormalligi ne normalligi? Yazdiklarima alinmak icin zorluyor musunuz kendinizi anlamiyorum. Eger sen de 16 yasinda ilerdeki kocani düşünüyorsan sen de yanlis yapıyorsun. Konu sahibi de yanlis yapıyor. Hayatınızın merkezine kendinizi koyun. Kilonuz onemliyse de kendiniz icin onemli olsun. Kiliniz tuyunuz onemliyse de kendiniz icin olsun diyoruz burda. Sanki kilosuna ya da yasadigi sorunlara bir sey demisim gibi. O yaslarda evlilik hesabina girerek bir seyleri sorun yapiyorsaniz yanlis yoldasiniz bu kadar net benim icin. Neyse.
Ek olarak: ben ille de anlamak istemiyorum diyorsan sunu soyleyeyim; sevgilim sorun yapar mi diye dusunmeniz de saglikli. Ama bu yasta daha agziniza koca lafi bile yakismiyor. Farkinda degilsiniz ama henuz cocuksunuz.
Ben de zaten koca derdindeyim demedim.Arkadas da onu ima etmemis.Hicbir zaman da olmadim kendi adima ama zamani geldiginde her sey olduguna varir.Sizin buradaki üslubunuz gercekten yanlis.Ben gordugum seyi söylüyorum.Koca lafi etmiyorum yani.Zaten onemli olan bir kiz icin oncelikle kendi ayaklari ustunde durabilmektir.Sadece bunu daha uygun bir dille anlatabilirdiniz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?