- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi prenses3599
-
canim hic denedin mi bilmiyorum ama annemin güneşlenme ile gecmisti sedefi. düzenli olarak her gün öğlen vakti 15 dk filan sedefli bölgeleri acarak güneşlen. bi de yeni yapilan arastirmalar sedef, egzama gibi immunolojik hastaliklarin guluten hassasiyetinden kaynaklandigini söylüyor. hayatinda guluteni olabildigince azalt hem bu sayede kiloda verirsin... Ama bunlari kendin icin yap, boşver evliligi filan simdiden kafaya takma. Bigun karşına seni her halinle sevecegine inandığın bi adam cilacak karşına ve onunla evleneceksin, aksi halde zaten evlilik sürecinde hic birimizin güzelliği garanti degil her an hersey gelebilir başımıza ama esin seni gercekten seviyorsa seni yari yolda birakmazmerhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
1. Endokrin uzmanı bul ama iyi olsun sana yardım edermerhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
Lr "" n cok etkili ürünleri var Sedef hastalığı için tavsiye ederim ayrıca bence spora başlayıp kilo vermelisin hem kendini daha güzel bulup kendinle barışman açısından evlilikte daha yasın cok erken mutlaka bulursun içine sincek seni sevcek birisibimerhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
Canım benim eşimde Sedef hastası sedefi en çok tetikleyen stres o nedenle önce sen hastalığını kabul et ve tedavi yöntemlerini araştır . Eşim bu sene sivas balıklı kaplıcaya gitti en az üç hafta kalması gerekiyordu maalesef 10 gün kalabildi . Ama 9 eylül hastanesinde Prof la görüştük bol bol denize gir ve bol bol güneşlen dedi . Banyoda bitkisel sabun kullanıyor ve duş sonrası hemen nemlendirici sürüyor , deneye deneye sana uygun beslenme ve ilacı bulacaksın çok geçmiş olsun canım.normal sampuan kullaniyorum bi ara bitkisel aldim ama saclarimi karman corban etti ondan biraktim denize bende gitmek istiyorum sonuyorda biraz ama cekiniyorum insanlardan birde kapaliyim ya herkesin icinde giremem eskidende girmezdim kolay kolay zaten
Sizede geçmiş olsun canım , hayatınızdan hangi yiyecekleri çıkardınız .? Benim eşimde Sedef hastası mesela çerez yendiği zaman kaşıntısı artıyor , artık çok arada canı çok isterse bir avuç yiyor , bitkisel şampuan ve sabun ne kullanıyorsun . ? Biz eşime ardış katranı sabunu aldık en son . Aslında organik zeytinyağı sabunu ve kantoron sabunu kullanıyorduk ama şimdi ardış katranı kullanıyoruz.Ya ne çekinceksin ablacım Allah aşkına millet adetliyken giriyo da çekinmiyo leş gibi. Sen giy haşemanı. Hiç çıkma sudan. Üstüste bikaç gün giy. Bi yerde de güneşlen. Kadın plajları falan vardır belki bilmiyoum o kadarını. Yada bi terasta güneşlen imkanın varsa.
Diyet mutlaka yapmalısın zaten. Ben hayatımdan birsürü gıdayı çıkardım çünkü tetikliyor. Kaybolduklarını görüceksin.
ama simdi kadin ve erkek vucudu farkli erkekte olmasinda bir sorun yoktur ama kadinda daha farkli senin kucukmus sivilce gibi ama benin resmen alt bacagimin her yerinde var ya oyle cok fazla o yuzden benim kafaya takmam dahada olasi
merhaba yulaf özlü kremin etkisi nedir ?Canım sabah akşam bool yulaf özlü krem kullan
Domates, patlıcan, acı, çilek, kuruyemiş, kola, sigara, nargile, çikolata, waffle gibi ağır şeyler... arada kaçamak yapabiliyorum. :)Sizede geçmiş olsun canım , hayatınızdan hangi yiyecekleri çıkardınız .? Benim eşimde Sedef hastası mesela çerez yendiği zaman kaşıntısı artıyor , artık çok arada canı çok isterse bir avuç yiyor , bitkisel şampuan ve sabun ne kullanıyorsun . ? Biz eşime ardış katranı sabunu aldık en son . Aslında organik zeytinyağı sabunu ve kantoron sabunu kullanıyorduk ama şimdi ardış katranı kullanıyoruz.
Teşekkür ederim canım , bir kısmını bizde çıkardık diğerlerini çıkarayım eşimin hayatından . Biz Almanya'da yaşıyoruz o nedenle denize girme şansımız pek yok ama mineralli okyanus tuzu alıyoruz küvete su doldurup tuz atıyoruz onun içine giriyorişte burada güneş açtıkça güneşleniyor .Domates, patlıcan, acı, çilek, kuruyemiş, kola, sigara, nargile, çikolata, waffle gibi ağır şeyler... arada kaçamak yapabiliyorum. :)
Eczaneden alıyorum şampuanımı kahverengi içi bir sürü muadili var eczacıya sorabilirsiniz. Ama en önemlisi denize girmek ve güneş.
Teşekkür ederimmama burada tutsak nickli arkadaşın bakış açısı yorumu da var, hayran kaldım cidden
bende denizden ciktiktan sobra guvenlendigimde sonuyordu soyle 10 gun falan her gun denize girsem guneslensem tamamen gecer ama normal guneslenmeyi duymadim ya hic bor sey surmedimi annen sadece guneslendimicanim hic denedin mi bilmiyorum ama annemin güneşlenme ile gecmisti sedefi. düzenli olarak her gün öğlen vakti 15 dk filan sedefli bölgeleri acarak güneşlen. bi de yeni yapilan arastirmalar sedef, egzama gibi immunolojik hastaliklarin guluten hassasiyetinden kaynaklandigini söylüyor. hayatinda guluteni olabildigince azalt hem bu sayede kiloda verirsin... Ama bunlari kendin icin yap, boşver evliligi filan simdiden kafaya takma. Bigun karşına seni her halinle sevecegine inandığın bi adam cilacak karşına ve onunla evleneceksin, aksi halde zaten evlilik sürecinde hic birimizin güzelliği garanti degil her an hersey gelebilir başımıza ama esin seni gercekten seviyorsa seni yari yolda birakmaz
agop mu acaba cunku sedef hastaligi icinde bu adamin iyi oldugu soyleniyorCanım zayıflamak senin elinde bunun için öncelikle yediklerine dikkat etmen gerekiyor. Hatta üşenme spor yap inan bana zayıfladıkça özgüvenin de yerine geliyor. Öte yandan hastalığına gelince bununla ilgili sen zaten araştırma yapıyorsundur ama istanbulda işinde çok iyi olan cildiye uzmanları var diye biliyorum. Şayet imkanın varsa onlara gidebilirsin. Benim bir kuzenimin yüzü ergenlik dönemindeki sivilceler yüzünden delik deşik olmuştu. Hani şarkıcı izel var ya bilir misin bilmiyorum onun yüzü gibiydi. Geçen gün gittiği bir doktordan bahsetti. İsmi tuhaf gelmişti internetten araştırayım dedim zaten bir sürü makalesi çıktı adamın. Ama randevuyu ancak 4-5 ay sonraya alabiliyormuşsun.. ben ismini vermeyeyim site kurallarını çok bilmiyorum reklama girer belki yasaktır ama türkiyenin en iyi cilt uzmanı yazarsan çıkıyor ismi ve soyismi değişik olan doktor.. sevgiler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?