- 17 Temmuz 2017
- 58
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi prenses3599
-
evet ya insan kendinde olmayinca anlayamiyor ondan boyle rahatca yaziyirlarYukarda boşboş konuşup sedef hastalığının s'sinden haberi olmayanlara cevap vermeyin derim öncelikle. Onlar anlamazlar elbiselerini çıkardığında yara bere içinde vucut görmekten, kaşıntılardan, dökülen kepeklerden, kanayan yaralardan, sürekli yağlı ve dökülen saçlardan. İnsanların öcü gibi bakmasından. Ayy bulaşıcı mı diyip ıslak mendille hemen kendi ellerini silmelerinden.
Anca burda konuşurlar evlilik mi düşünüyosun bu yaşta diye. Kızla okulda sıra arkadaşı arasında dökülen derilerden dolayı tartışma çıkmış mı bilmezler.
Doktorun karar vericek hangi tedavinin uygub olduğhna istersen bana özelden yaz ben sana bilgilerini Veririm.
Sedef hastaları şeker hastaları gibi hayatları boyunca dikkatli yaşamak zorundalar. Geçmez değil geçer elbette. Kontrol altında tutup dokunan şeylerden uzak kalmak gerekiyor. Ve sağlam bir psikoloji.
Ciddi bir cilt hastalığı yüzünden psikolojisi bozulmuş, dış görünüşüyle ilgili sorunları olan 18 yaşında çook genç bir arkadaş var karşınızda.
Çok yargılayıcı yorumlar yapılıyor hayret ediyorum.
aynen sporada baslicam en yakin zamanda insallah tesekkur ederim
Konu sahibi Allah kolaylık versin. Tek önerim kendini Mutlu hissettirecek ve enerjini yükseltecek şeylere konsantre olman. Örneğin düzenli Spor yapmak hem psikolojine hem vücuduna çok iyi gelecektir..
aynen kadınlar süs eşyası güzel görünmek zorundalar fit olmalı sedef olursa kocasının gözü falan kayar zaten evlenen kadınların hepsi de güzellik abidesi senin sedeften çok daha büyük sıkıntıların var onları çözersen hastalığın da senin için sıkıntı olmazya sonucta erkek bu mesela erkegin tum vucudunun killi olmasinda bir sorun olmaz erkektir o olabilir ama kadinda sorun olur ve kadinin goruntusu bozulur goze hitap eden bir sey olmaz bu yaralarda boyle bence
ne alaka ya napalim o zaman hicbir cozum aramadan olup gidelimmii ????aynen kadınlar süs eşyası güzel görünmek zorundalar fit olmalı sedef olursa kocasının gözü falan kayar zaten evlenen kadınların hepsi de güzellik abidesi senin sedeften çok daha büyük sıkıntıların var onları çözersen hastalığın da senin için sıkıntı olmaz
evet bende hamile kaldiktan sonra birinde gectigini duydumYaş ilerledikçe sedef kayboluyor 8 yaşında başlamıştı bendede ne tedaviler uygulandı perişan oldum olduk ailecek ama çok şükür 25 yaşından sonra azaldı hamileliklerde ve emzirme dönemlerinde kayboldu mucize gibi Allah'ın takdiri ne kadar rahat ettim şimdide çok şükür geçti azaldi korkma dermatop krem elecon losyon çok kullandım acı domates baharat turşu yeme
sagolun tesekkurlerBir manken görmüştüm. Kadının yüzü de dahil vücudunun her yerinde lekeler var. Ama bunu bi sekilde avantaja çevirmiş.
Demek istediğim insan kendine güvenir ve karşı tarafa bunu hissettirirse karşısındaki insan o kusurları görmez bile. Sana imrenir hatta. O yüzden hiç kafaya takma. Kendinde iyi gördüğün özelliklerini ön plana çıkar ve mutlu ol. Çünkü sen uzuldugunde hiçbir şey değişmeyecek. Ayrıca kilo verebilirsin birax gayret
Hayrola nesi var üslubun? ?? sağlık sorunu yoksa önce sağlığımız için tabiki dikkat etmeliyiz. Ayrıca sana sormayacagim üslubu! İstediğim yorumu yaparım işinize bakın! !Üslubunuza dikkat etseniz?
Ne mal oldugunuz yazdiginiz cevaptan belli.Pardon siz kim oluyorsunuz da konu sahibine emir verir tarzda bir agiz kullaniyorsunuz?Ya insan gibi yorum yapin ya da surayi kirletmeden sessizce cekilip gidin.Bizler robot degiliz.Karsidaki de bir insan.Siz bunun farkina varamiyorsunuz.Saygi ya cok az saygi.Zor bir sey degil.Hayrola nesi var üslubun? ?? sağlık sorunu yoksa önce sağlığımız için tabiki dikkat etmeliyiz. Ayrıca sana sormayacagim üslubu! İstediğim yorumu yaparım işinize bakın! !
neden ölesinizne alaka ya napalim o zaman hicbir cozum aramadan olup gidelimmii ????
Daha yasin cok kucuk evlenmeyi dusunmeyi birak canim kendin icin yap ne yapicaksan zayiflamak icin mecbur bogazina hakim olucan spor yapican bacaktaki killarin icin epilasyonu bir cildiye uzmaniyla gorus burdan yanlis bilgi alma dermansiz dertler degil sonucta bunlar sıkma canini çabala biseyler icinmerhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
Kötü düşünceleri aklınızdan bir kere silin . Derdi veren Allah , dermanı da verir ihşanlah . Sivas ta balıklı göl var orası iyi geliyormuş duydum . Bir de hatay da bir yer var ama ismini hatırlayamadım. Geçmiş olsun.merhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
bir yerde okudum hipokrat şifa mı neydi adresi orda tedavisi var diyorlardı bir arştırın isterseniz sedef için .... sir ağdaya gidin her ay azalıyor tüyler bende çok tüylü bir insanım ilişkide sorun teşkil edecek bir şey değil kilo da istedikten sonra verilir yemene içmene dikkat et yeterkimerhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?