vücudum çok kötü nasıl evlenicem ?

e
evet ya insan kendinde olmayinca anlayamiyor ondan boyle rahatca yaziyirlar

ya sonucta erkek bu mesela erkegin tum vucudunun killi olmasinda bir sorun olmaz erkektir o olabilir ama kadinda sorun olur ve kadinin goruntusu bozulur goze hitap eden bir sey olmaz bu yaralarda boyle bence
aynen kadınlar süs eşyası güzel görünmek zorundalar fit olmalı sedef olursa kocasının gözü falan kayar zaten evlenen kadınların hepsi de güzellik abidesi senin sedeften çok daha büyük sıkıntıların var onları çözersen hastalığın da senin için sıkıntı olmaz

Yaş ilerledikçe sedef kayboluyor 8 yaşında başlamıştı bendede ne tedaviler uygulandı perişan oldum olduk ailecek ama çok şükür 25 yaşından sonra azaldı hamileliklerde ve emzirme dönemlerinde kayboldu mucize gibi Allah'ın takdiri ne kadar rahat ettim şimdide çok şükür geçti azaldi korkma dermatop krem elecon losyon çok kullandım acı domates baharat turşu yeme

ne alaka ya napalim o zaman hicbir cozum aramadan olup gidelimmii ????

evet bende hamile kaldiktan sonra birinde gectigini duydum

Ben nasıl evlwnicem sorusunu sorman için cok kucuksun be tatlim.Seni yargilamiyorumda malum toplumumuzda kız dogar doğmaz bitmek bilmez bir evlilik sürecine hazirlik ve beklentisi içinde büyütülüyor.Vucudunda ki sorunları görüp evlilikten birliktelikten korkmanifa anlıyorum malum ekşi sözlükte surda burda her yerde yok efendim "kolu kıllı kız" "türk kızlarının gotü göbeği" "şişko patated yarim kilo domates" filan gibi sacma salak soylemlerle karşılıyoruz.Sana tavsiye zerre ipleme.Yapman gereken şey kendine odaklanmak bunu sırf kendin için yapmak kendin için yaşamak.Ilerde bugünlere bakıp cok uzulecwksin bide sapsalligina guleceksin diyeyim ben sana

Bir manken görmüştüm. Kadının yüzü de dahil vücudunun her yerinde lekeler var. Ama bunu bi sekilde avantaja çevirmiş.
Demek istediğim insan kendine güvenir ve karşı tarafa bunu hissettirirse karşısındaki insan o kusurları görmez bile. Sana imrenir hatta. O yüzden hiç kafaya takma. Kendinde iyi gördüğün özelliklerini ön plana çıkar ve mutlu ol. Çünkü sen uzuldugunde hiçbir şey değişmeyecek. Ayrıca kilo verebilirsin birax gayret

sagolun tesekkurler

Hayrola nesi var üslubun? ?? sağlık sorunu yoksa önce sağlığımız için tabiki dikkat etmeliyiz. Ayrıca sana sormayacagim üslubu! İstediğim yorumu yaparım işinize bakın! !
Ne mal oldugunuz yazdiginiz cevaptan belli.Pardon siz kim oluyorsunuz da konu sahibine emir verir tarzda bir agiz kullaniyorsunuz?Ya insan gibi yorum yapin ya da surayi kirletmeden sessizce cekilip gidin.Bizler robot degiliz.Karsidaki de bir insan.Siz bunun farkina varamiyorsunuz.Saygi ya cok az saygi.Zor bir sey degil.

Canım bazı termallerce doktorlar balıklar var sedef , egzama gibi hastaliklara iyi geliyormuş değişim bir yerden baslasin devamı mutlaka geliyor

Konu sahibi kardesim kendi kardesim su konusmayi yapsa kafasina terlik yerdi benden(kardesimle ayni yastasin) Otur üniversiteni oku kendi garantörün ol kazandığın parayı da sağlığına harca diye..
Kimsenin vucudu mukemmel degil (paran varsa ve duzelecek teknoloji varsa icabina bakarsin o baska) ayrica ilerde karsina cikacak er kisi de her seyinle sevmeli simdi benim vucudum evlenmeden once bebek gibiydi bebekten sonra dogum catlaklarim olustu kremlere ragmen hemde harita gibi..Bebisimin imzasi diye gulup geciyorum esim boyleydin boyle oldun diye terk mi edecek beni??

Daha yasin cok kucuk evlenmeyi dusunmeyi birak canim kendin icin yap ne yapicaksan zayiflamak icin mecbur bogazina hakim olucan spor yapican bacaktaki killarin icin epilasyonu bir cildiye uzmaniyla gorus burdan yanlis bilgi alma dermansiz dertler degil sonucta bunlar sıkma canini çabala biseyler icin

Kötü düşünceleri aklınızdan bir kere silin . Derdi veren Allah , dermanı da verir ihşanlah . Sivas ta balıklı göl var orası iyi geliyormuş duydum . Bir de hatay da bir yer var ama ismini hatırlayamadım. Geçmiş olsun.

bir yerde okudum hipokrat şifa mı neydi adresi orda tedavisi var diyorlardı bir arştırın isterseniz sedef için .... sir ağdaya gidin her ay azalıyor tüyler bende çok tüylü bir insanım ilişkide sorun teşkil edecek bir şey değil kilo da istedikten sonra verilir yemene içmene dikkat et yeterki

vücut tüylerini lazer epilasyonla halledersn artık herkes gidiyo. kilonu da güzel bir diyet programı ile hallet. sedef hastalığını da ilerde erkek arkadaşn olunca açıklarsın eğer seni seviyorsa zaten sorun yapmaz. bunu sorun yapacak birisi de sana layık değildir unutma. kendine güven gleryüzlü mutlu ol yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…