Erkeklerin beğenisini geçin de siz memnun musunuz bu durumdan sarkık vücut size çekici geliyor mu ? Aynaya baktığınızda kendinizi beğenip gülebiliyor musunuz önemli olan buMerhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?
Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Kendinizi aynaya baktığınızda nasıl görmek istiyorsunuz? Önce bunu düşünün. Erkekleri s*ktir edin. Onlar seksi kız istiyorsa bizde seksi erkek istiyoruz ama g*tü göbeği salmışları görüyoruz ne yazık ki. Eğer ki böylesi fiziğinizi güzel istiyorsa yüzüne tükürünMerhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Erkekleri salla asıl siz ne istiyorsunuz o önemli ne yapacaksanız kendiniz için yapınMerhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Çok dikkat edenler hariç hangi Türk erkeğinin fit vücudu var ki ? Hele belli yaştan sonra. Bakıyorum da hiçbir erkek bu telaşta değil göbekler, dökülmüş saçlar, kocaman burunlar almış başını gitmiş. Güzellik algısı sadece kadınlar içinmiş gibi yansıtılıyor.
Erkekler önem veriyor diye kendimizi değiştirme ya da beğenmeme olayına karşıyım ben. Bana sorarsanız siz mutsuzsanız ya da memnun değilseniz vücudunuzu değiştirin başka kimse için değil.
Aynen öyle valla, göbeğinde çay bardağı duran adamların vücudundan bir bebek dünyaya getiren kadınlara çatlak olmuş ya da kilonu veremedin baskısı yapması ve bu baskı yüzünden kadınların özgüvenini yitirmesi/işlem yaptırması beni çıldırtıyor.Valla katılıyorum. Toplum erkekleri iyice saçmaladı, hem kendileri bir halta benzemiyorlar hem de o tiplerle Adriana Lima arıyorlar. Konu sahibesi erkeklerin ne düşündüüünü toptan ittir etmeli bence de. kendi istiyorsa parasal olarak da zorlanmayacaksa olur neden olmasın.
O medyada gördüğünüz fizikli zayıf kadınlar gerçekten öyle mi zannediyorsunuz? Duygu Özaslan mı neydi o kadar aşağılamıştı kilolu insanları, sonra kendi vücudu ifşa olmuştu çatlaklar içinde sarkık. Hiçbir insan vücudu mükemmel değildir. Zayıf bile olsan birçok deforme sarkık var. Bunun bilincinde olun. Özellikle göbekli, 1.70 ağzı dişi yamuk saçı dökülmüş rezil Türk erkeklerinin beğenmesi için yapmayın bunu. Kendi sağlığınız, psikolojiniz, özgüveniniz için dikkat edin.Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Hayatınızla alakalı hiçbir kararı erkekleri düşünerek almayın, önceliğiniz kendiniz olsun, siz estetik olursanız mutlu hissedecek misiniz?erkekler böyle de sever mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?