Vücut Güzelliği Çok Önemli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Özgüvenli ve libidolu kadınları daha çok seviyolla bence. Siz yine toparlatın daha iyi hissedecekseniz, önemli olan sizin iyi hissetmeniz.

Hayatınızla alakalı hiçbir kararı erkekleri düşünerek almayın, önceliğiniz kendiniz olsun, siz estetik olursanız mutlu hissedecek misiniz?

Arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum, bizim erkeklerimizin hepsi bir Brad Pitt, bir Kıvanç Tatlıtuğ değil, sizi bedeniniz üzerinden ezmeye kalkacak erkeklerin çoğunluğu akşam işten gelince üçlü koltuktaki köşe yastığı modunu alıp göbeğini ağzını burnunu kaşıyarak ne yemaaahhh vaaa açımmm diye böğüren Recep İvedik’e dönüşecek.
Düşüncesi bile korkunç ve bu cinsler seksi kadın istiyor :D

Valla katılıyorum. Toplum erkekleri iyice saçmaladı, hem kendileri bir halta benzemiyorlar hem de o tiplerle Adriana Lima arıyorlar. Konu sahibesi erkeklerin ne düşündüüünü toptan ittir etmeli bence de. kendi istiyorsa parasal olarak da zorlanmayacaksa olur neden olmasın.
kadınlar inanılmaz derece erkek bağımlısı duygusal olarak şu dönemde , adamlar ne yapsın ?

Düşüncesi bile korkunç ve bu cinsler seksi kadın istiyor :KK70:
İşte o adamların büyük kısmını eşlerinden dinliyoruz adamlara bir duş aldırıp bir diş bile fırçalatamıyorlar ama o aynı erkeklerin Google geçmişlerinde hatun arama sitelerinin linkleri oluyor.

Bizim ülkede erkek egosunu fazlaca şişiriyorlar, erkeksen bütün kadınlar sana hastadır, deli divanedir, bir erkek kolay mı yetişiyor🤷‍♀️
Hepsi annesinin paşası babasının aslan parçası😂

Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Şimdi vücut güzelliği bence karşı cins için önemli şeyler arasında ama bir zahmet önce kendilerine de baksınlar. Haftada bir diş fırçalayan, yılda üç kere deodorant süren, bayramdan bayrama saçını tarayan tiplerin de oturdukları yerden göbeklerini kaşıyarak "Ya abi kızın kollarında kıl vardı hemen soğudum kadın dediğin tüysüz olur, S beden olmayan kadınlar ölsün, selülitliler karantinaya alınsın ibibik ibibik" diye fikir beyan etmelerine ancak gülünür. Zaten en önemlisi sizin kendiniz iyi ve güzel hissettiğiniz bedende olmanız.

Son düzenleme:
İşte o adamların büyük kısmını eşlerinden dinliyoruz adamlara bir duş aldırıp bir diş bile fırçalatamıyorlar ama o aynı erkeklerin Google geçmişlerinde hatun arama sitelerinin linkleri oluyor.

Bizim ülkede erkek egosunu fazlaca şişiriyorlar, erkeksen bütün kadınlar sana hastadır, deli divanedir, bir erkek kolay mı yetişiyor🤷‍♀️
Hepsi annesinin paşası babasının aslan parçası😂
Erkekleri biz çok şımartıyoruz çünkü. Zaten anneleri tarafından şımartıldılar, yanlış bir şekilde büyütülüyorlar. Paşa gibi boş özgüvenle yetişiyorlar. Sırf evlenebilmek için erkeğin her türlü kaprisini, rezil huylarını çeken, her şeye tamam diyen kadınlar yüzünden durum böyle. Halbuki dimdik güçlü dursalar bakalım ağızlarını açabiliyorlar mı…

kadınlar inanılmaz derece erkek bağımlısı duygusal olarak şu dönemde , adamlar ne yapsın ?

Valla panpa dönemle alakası yok bence toplumla alakası var. Alman kadın aşağılayıcı sözlere pabuç bırakmaz postasını koyar gider. Yoksa da yok erkek diye kimsenin ağız kokusunu çekmez. Bir yabancı kadınlar grubuna üyeyim FBda, bu tip bir soru vardı geçende. Kadınlar gümbür gümbür yazmışlar kocama güzel görünmek veya iyi bir beden sunmaya borçlu değilim diye. Soran kişi anonimdi bizim toplumda kadınlara dış görünüş konusunda çok baskı var kocamın da beni beğenmeyeceğinden endişeliyim yazmış. valla aklıma Türkiye geldi :KK51: Türkiye değilse bile Arabistan, Filistin civarlarıdır diye düşündüm. Türkiyede gerçekten kadınlara aşırı toplum baskısı var kadınlara hayat zehir oluyor.

Erkekleri biz çok şımartıyoruz çünkü. Zaten anneleri tarafından şımartıldılar, yanlış bir şekilde büyütüyorlar. Paşa gibi boş özgüvenle yetişiyorlar. Sırf evlenebilmek için erkeğin her türlü kaprisini, rezil huylarını çeken, her şeye tamam diyen kadınlar yüzünden durum böyle. Halbuki dimdik güçlü dursalar bakalım ağızlarını açabiliyorlar mı…
Ondan sonra '' eşim beni sevmiyor, saygı duymuyor, kaba davranıyor, ev işlerine yardım etmiyor, beni görmezden geliyor, dışarıya benimle çıkmıyor, dış görünüşüm hakkında kötü yorum yapıyor... '' diyorlar. Zaten seni sevmiyordu ki. Sen onu o pis, çirkin karakterine rağmen kabul ettin. Neden? Gerek evde kalma korkusu gerekse çoğu erkek böyle zaten düşüncesi ile. Yani kadının önce kendine saygısı olması lazım, kendini sevmesi ve değer vermesi lazım. Bir kadın kendisine saygı duymazsa ona hiç kimse saygı duymaz.

Şimdi vücut güzelliği bence karşı cins için önemli şeyler arasında ama bir zahmet önce kendilerine de baksınlar. Haftada bir diş fırçalayan, yılda üç kere deodorant süren, bayramdan bayrama saçını tarayan tiplerin de oturdukları yerden göbeklerini kaşıyarak "Ya abi kızın kollarında kıl vardı hemen soğudum kadın dediğin tüysüz olur, S beden olmayan kadınlar ölsün, selülitliler karantinaya alınsın ibibik ibibik" diye fikir beyan etmelerine ancak gülünür. Zaten en önemlisi sizin kendiniz iyi ve güzel hissettiğiniz bedende olmanız.

Valla öyle diş fırçalamaktan aciz kıllolar gelip ahkam kesiyorlar kadın dediğin öyle olur yeeaa böyle olur yeaa diye. Kıllolar dönün önce kişisel temizliğinizi yapın demezler mi adama? derler.

Valla panpa dönemle alakası yok bence toplumla alakası var. Alman kadın aşağılayıcı sözlere pabuç bırakmaz postasını koyar gider. Yoksa da yok erkek diye kimsenin ağız kokusunu çekmez. Bir yabancı kadınlar grubuna üyeyim FBda, bu tip bir soru vardı geçende. Kadınlar gümbür gümbür yazmışlar kocama güzel görünmek veya iyi bir beden sunmaya borçlu değilim diye. Soran kişi anonimdi bizim toplumda kadınlara dış görünüş konusunda çok baskı var kocamın da beni beğenmeyeceğinden endişeliyim yazmış. valla aklıma Türkiye geldi :KK51: Türkiye değilse bile Arabistan, Filistin civarlarıdır diye düşündüm. Türkiyede gerçekten kadınlara aşırı toplum baskısı var kadınlara hayat zehir oluyor.
kadınlar bunu kabul ettikleri icin.
ayaklarımın üzerinde durayım ne aileme ne herhangi bir erkeğe yaslanayim olayı yok bizde
ya para konusunda bağımlı oluyorlar ya da duygusal olarak bağımlı/ muhtaç oluyorlar.
es/eşit bir ilişki yaşanmıyor bu yüzden.

Erkekleri biz çok şımartıyoruz çünkü. Zaten anneleri tarafından şımarttılar, yanlış bir şekilde büyütüyorlar. Paşa gibi boş özgüvenle yetişiyorlar. Sırf evlenebilmek için erkeğin her türlü kaprisini, rezil huylarını çeken, her şeye tamam diyen kadınlar yüzünden durum böyle. Halbuki dimdik güçlü dursalar bakalım ağızlarını açabiliyorlar mı…
Aynen katılıyorum, aileleri tarafından pışpışlanmış erkekler sevgilileri de pışpışlasın aman ağam aman paşam desin istiyor, hayatımızın neredeyse her alanında kuralları koyanlar erkekler, kıyafetlerimize, arkadaş seçimlerimize, işimize, aldığımız maaşa kadar karışmalarına izin veriyoruz, tam teslimiyetle saçlar süpürge ediliyor ama bir bakıyorsun adam havalanmış, seni beğenmiyor beğenmediği yetmezmiş gibi aşağılıyor, ülkede özgüveni düşük kadın ve erkek istatistiği yapılsa kadınların oranı yüksek çıkar çünkü erkekler tarafından önce istedikleri kalıba sokuluyoruz sonra sokulduğumuz kalıpta beğenilmez hale dönüyoruz.

Ben bir dönem keyfi kilo alırım ve çevremdekiler asla verme böyle çok iyisin der ama ben kilo sevmem fazlalıklarımı geri veririm. İdeal kilom 56-57 . bunun üstüne senede 2 kez falan çıkarım ama tekrar bu sayılara dönerim. Şimdi 56 kiloyum ve her gören çok zayıfsın der durur ama ben kendimi bu kiloda çok iyi hissediyorum.
Sizde her ne yapacaksanız kendiniz için yapın.

Ondan sonra '' eşim beni sevmiyor, saygı duymuyor, kaba davranıyor, ev işlerine yardım etmiyor, beni görmezden geliyor, dışarıya benimle çıkmıyor, dış görünüşüm hakkında kötü yorum yapıyor... '' diyorlar. Zaten seni sevmiyordu ki. Sen onu o pis, çirkin karakterine rağmen kabul ettin. Neden? Gerek evde kalma korkusu gerekse çoğu erkek böyle zaten düşüncesi ile. Yani kadının önce kendine saygısı olması lazım, kendini sevmesi ve değer vermesi lazım. Bir kadın kendisine saygı duymazsa ona hiç kimse saygı duymaz.
Kesinlikle. Bunun sonucu yalnız kalmak da olsa böylelerine hak ettiği değeri vermeliyiz. Ama zamanla daha düzgün, ahlaklı, karşılarındakini olduğu gibi kabul eden, doğal bir nesil yetiştirebiliriz. Hayır, kendileri bir de şöyle olsun böyle olsun der kadın en ufak bir hediye ister maddiyatçı olurlar. Ee sen öyle kadın istersen kadın da senden bunu talep eder. Hep kendileri alıcı olsun isterler.

120 kilodan 68 kilolara düşdüm ama öyle iğrenç derecede bi sarkma yok 42 yaşındayım ayrıca. Kollarimda göbegimde memelerimde var evet ameliyat lazım ama çokda umrumda :27: yazin hep askilı giyerim beğenmeyen beğenmesin ama hiç öyle bi durum yok :27: erkekler asla bizim kadar önemsemiyor.
Şimdi tekrar spora başladim spor çok iyi geliyor

Aynen katılıyorum, aileleri tarafından pışpışlanmış erkekler sevgilileri de pışpışlasın aman ağam aman paşam desin istiyor, hayatımızın neredeyse her alanında kuralları koyanlar erkekler, kıyafetlerimize, arkadaş seçimlerimize, işimize, aldığımız maaşa kadar karışmalarına izin veriyoruz, tam teslimiyetle saçlar süpürge ediliyor ama bir bakıyorsun adam havalanmış, seni beğenmiyor beğenmediği yetmezmiş gibi aşağılıyor, ülkede özgüveni düşük kadın ve erkek istatistiği yapılsa kadınların oranı yüksek çıkar çünkü erkekler tarafından önce istedikleri kalıba sokuluyoruz sonra sokulduğumuz kalıpta beğenilmez hale dönüyoruz.
Kadınlarımız yalnız da kalsalar hak ettikleri kadar değer vermek zorunda erkeklere, ancak böyle her şeyi olduğu gibi doğal olarak kabul eden bir nesil yetiştirebiliriz. Böyle erkekler de yalnızlığa mahkum olsalar belki düşünürler kendi davranışlarının bedelini.

Ay şunu da söylim kk da çokça karşilaştım ne kadar bu konuda erkekleri gomsenizde kadınlar daha beter kilolu özellikle kadınlara demedikleri kalmıyor ;) burda konularda bazen öyle şeyler okuyorum ki böyle oluyorum :KK57: hele bi 34 beden saçmalığı varki 36 bedene şisman diyorlar :70:

Kesinlikle. Bunun sonucu yalnız kalmak da olsa böylelerine hak ettiği değeri vermeliyiz. Ama zamanla daha düzgün, ahlaklı, karşılarındakini olduğu gibi kabul eden, doğal bir nesil yetiştirebiliriz. Hayır, kendileri bir de şöyle olsun böyle olsun der kadın en ufak bir hediye ister maddiyatçı olurlar. Ee sen öyle kadın istersen kadın da senden bunu talep eder. Hep kendileri alıcı olsun isterler.
Ne yazık ki o erkekleri yetiştirende bir kadın. Benim erkek çocuğum olsa eminim ki kadınlara karşı nazik, kibar bir birey olurdu. Ne olursa olsun asla kaba davranmaması gerektiğini çok sıkıntılı biri ile karşılaşırsa da mesafe kalp kırmadan mesafe koyması gerektiğini öğretirdim. Aslında yetiştirmek, öğretmek zor değil ama doğurup bir kenara atmak daha kolayına geliyor annelerin. Karnını doyurup, okula gönderince anne baba olduklarını düşünüyorlar. Kadınlar zaten aile baskısından, içe kapanık, özgüvensiz büyüyor, çoğu boşanamıyor. Yalnız kalmaktansa g*tü boklu erkeği çekmeye razıyım diyorlar adeta bende buna şaşırıyorum. Bu sayfada nelerini okuyoruz nefes alsa yeter biriyle evleneyim diyenler var :) Sizinde dediğiniz gibi hak ettikleri değer verseler mecburen düzeltecekler kendilerini. Ama bu yaşanılanların sebebi yine kadın oluyor. Üzülerek her konuda bunu belirtiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back