- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.773
- 448
Kim diyor onu lo. Şişman çıktım iyi mi asdfghjAy şunu da söylim kk da çokça karşilaştım ne kadar bu konuda erkekleri gomsenizde kadınlar daha beter kilolu özellikle kadınlara demedikleri kalmıyorburda konularda bazen öyle şeyler okuyorum ki böyle oluyorum hele bi 34 beden saçmalığı varki 36 bedene şisman diyorlar
Ooo ne konular ne konular şeye takılmıstan boydan 20 kilo aşağısı normalmişKim diyor onu lo. Şişman çıktım iyi mi asdfghj
Ah biz kadınlar maalesef duygusal anlamda bazen çok zayıf olabiliyoruz. İnanılmaz boşluk içinde kalabiliyoruz ve o duygusal boşluk, sevilme hissi, sahiplenilme hissi her şeyiNe yazık ki o erkekleri yetiştirende bir kadın. Benim erkek çocuğum olsa eminim ki kadınlara karşı nazik, kibar bir birey olurdu. Ne olursa olsun asla kaba davranmaması gerektiğini çok sıkıntılı biri ile karşılaşırsa da mesafe kalp kırmadan mesafe koyması gerektiğini öğretirdim. Aslında yetiştirmek, öğretmek zor değil ama doğurup bir kenara atmak daha kolayına geliyor annelerin. Karnını doyurup, okula gönderince anne baba olduklarını düşünüyorlar. Kadınlar zaten aile baskısından, içe kapanık, özgüvensiz büyüyor, çoğu boşanamıyor. Yalnız kalmaktansa g*tü boklu erkeği çekmeye razıyım diyorlar adeta bende buna şaşırıyorum. Bu sayfada nelerini okuyoruz nefes alsa yeter biriyle evleneyim diyenler var :) Sizinde dediğiniz gibi hak ettikleri değer verseler mecburen düzeltecekler kendilerini. Ama bu yaşanılanların sebebi yine kadın oluyor. Üzülerek her konuda bunu belirtiyorum.
Vücut kitle endeksi değildir inşallahOoo ne konular ne konular şeye takılmıstan boydan 20 kilo aşağısı normalmişlen ben yok olurum o zaman o nasıl matematik
Bir kadın diğer kadınlar için maymundan hallice diye bir tanımlama yapıyorsa erkeklere hiç birsey dememek lazımBen erkeklerin artik guzellge önem verdiğini düşünmüyorum.
Ne kadar güzel adam varsa yanında maymundan hallice kadınlar oluyor
Kendilerini güzel sanıyorlar o ayru konu bir koca sevgili bulmuşlar diye.
Erkekler gününüzde daha çok kadının tipine değil cebine bakıyor valla
Demek istediğim az çok bu işte benimdeBir kadın diğer kadınlar için maymundan hallice diye bir tanımlama yapıyorsa erkeklere hiç birsey dememek lazım
Bir de kol kılı öğrenmişler iyi ki. Napsan bir lafları var. Saçını uzat kezban, kısa saç kullan erkek Fatma; kapalı giyin yobaz, açık giyin yollu; şöyle Türk kızı böyle Türk kızı, Türk kızının osu busu şunu yapan Türk kızı... Nasıl var olmamızı bekliyorlar acaba?Valla öyle diş fırçalamaktan aciz kıllolar gelip ahkam kesiyorlar kadın dediğin öyle olur yeeaa böyle olur yeaa diye. Kıllolar dönün önce kişisel temizliğinizi yapın demezler mi adama? derler.
Siz kendinizi sevip saygi duyunca herkes duyarMerhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?
Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Ama doğrusu bu Tokatın Fıstıkı :))) daha sevgiliyken adamın tüüüüüm kısıtlamalarını kabul edip beni seviyor sahipleniyor, sevdiği için de kıskanıyor diyoruz yelkenleri suya indiriyoruz, evleniyoruz adam dozu arttırıyor düzelir diye bekliyoruz, işten gelip beyimize yemek yapacağız, çay kahve içireceğiz, bir yandan kucaktaki bebeği uyutacağız diye bin parçaya bölünürken adam elinde telefon o sayfa senin bu oyun benim keyif çatıyor ama sorsan işten yorgun gelmiş, yemek yapmayı beceremezmiş, çamaşır yıkamak kadın işiymiş deyip kenara çekiliyor, sen elindeki maaşı dibine kadar eve harcarken adam maaşı telefona, pcye, arkadaşlarıyla gideceği yemeğe harcıyor, aaa sonra bir bakıyorsun yıllar geçmiş senin kenarda paran da yok bin parçaya bölünmekten aynaya bile bakamamışsın, adam ayna karşısında saatlerini geçirip senin yıkayıp ütülediğin gömleği pantolonu çekmiş bir hatunla buluşmaya gidiyor.Burdaki herkes erkolara kin kusmuş, erkekleri şımartıyoruz demiş. Helal olsun güçlü hatunlar.
BDVde kocam neden böyle diye diye konu açarsanız saçınızı yolarım kız.
Abla 96 kilo ile nisanlandim.Yapacaksan kendin için düzelt vücudunu.Spor yap bol su iç.Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Heh işte tek eksiğimiz bu. Fazla merhamet. Kültürümüzde bir saçmalık var "Aman yuvanı yıkma"günü geldiğinde kapıyı vurup gidebilecek cesarette olursanız
Ona merhamet et, buna merhamet et. Kendinden fazla taviz de kul hakkıdır.Heh işte tek eksiğimiz bu. Fazla merhamet. Kültürümüzde bir saçmalık var "Aman yuvanı yıkma"
Erkeklerin ne düşündüğünü neden umursuyorsunuz ki? Kendiniz gerekli goruyorsaniz yaparsiniz. Seven boyle de sever. Erkekler nasıl seviyorsa, hep oyle mi olacaksiniz yani?Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.
Kadınların kadınlara yaptığı gereksiz bir telkin, evliliğiniz kötüyse ayrılacaksınız, şiddet gör ama çek, aldatıl ama çek, kumar alkol bağımlısı olsun ama çek, çalışmasın ama çek.Heh işte tek eksiğimiz bu. Fazla merhamet. Kültürümüzde bir saçmalık var "Aman yuvanı yıkma"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?