ne kadar istediler?Selam,
Vucut sekillendirme icin (Lipo, BBL, Birde yağı göğüse aktarmak), bildiginiz iyi doktorlar var mi? Birde Ozelden ücreti yazabilirmisiniz? Ben demin Bulent CIhantimurun asistanıyla yazistim... COK fazla istediler fiyat olarak.... :/
Simdiden teşekkürler!
En yaptırdım göğse değilde popoyo koydurdum yağı ve memnunumBende merak ediyorum aynı konuyu uçyaptıranlar yazsa keşke
Selam,
Vucut sekillendirme icin (Lipo, BBL, Birde yağı göğüse aktarmak), bildiginiz iyi doktorlar var mi? Birde Ozelden ücreti yazabilirmisiniz? Ben demin Bulent CIhantimurun asistanıyla yazistim... COK fazla istediler fiyat olarak.... :/
Simdiden teşekkürler!
Kim mesela? Hangi doktorlar var? Bir sayfalarina bakmak isterim...Askım
Canım on bin tlden başlıyor on sekizlere kadar çıkabiliyor
Bu nasıl bir para yavBen fiyat bilgisi istedigimde 12900€ dedi!!
Bu arada bana baska bir doktor onerebilirmisiniz?
Bu ne yaa . Bu paraya sıfır araba alınır. Devlet muhakkak bu fahiş fiyatlara kontrol getirmeli ! Gerçekten ayıp. Bağdat caddesinde de böyle bir plastik cerrah var. İnsanların o anki halinden yararlanan tüccarlar . Bunlar kesinlikle tıp adamı değil.Ben fiyat bilgisi istedigimde 12900€ dedi!!
Bu arada bana baska bir doktor onerebilirmisiniz?
Bu ne yaa . Bu paraya sıfır araba alınır. Devlet muhakkak bu fahiş fiyatlara kontrol getirmeli ! Gerçekten ayıp. Bağdat caddesinde de böyle bir plastik cerrah var. İnsanların o anki halinden yararlanan tüccarlar . Bunlar kesinlikle tıp adamı değil.
Çok fahiş bir fiyat. İsim yapmış dr illaki iyi dr değildir. Ben de bağdat caddesi F.Ç kliniğe çok işlem yaptırdım. O da ünlülerin cerrahı. Hiç bir işlemden memnun kalmadım. Her revizyonda paramı aldı. Aquafilling dolgudan da bir çok hastasında enfeksiyon oluşmuştu. Bana klinikte bir hastası söylemişti. Haram ediyorum verdiklerimi. O nedenle dikkatli olun. Ben ayrıca senin adını yazdığın yerde bacaklarıma örümcek ağı estetiği yaptırdım. 5 yıl önce 12000 lira paramı aldılar. İğrenç oldu. Hiç bir faydası olmadı. Şikâyet ettim sonuç sıfır. Asla tavsiye etmiyorum. Nasıl o parayı vermişim hayret ediyorum. Daha mütevazı medyatik olmayan çok iyi plastik cerrahlarımız var. İyice araştır derim.Bir de yaptıran o kadar kişi var ki. İnstagramdan bakınca bu kadar yaptıran varsa çok da pahalı değildir diye düşünmüştüm.
Çok fahiş bir fiyat. İsim yapmış dr illaki iyi dr değildir. Ben de bağdat caddesi F.Ç kliniğe çok işlem yaptırdım. O da ünlülerin cerrahı. Hiç bir işlemden memnun kalmadım. Her revizyonda paramı aldı. Aquafilling dolgudan da bir çok hastasında enfeksiyon oluşmuştu. Bana klinikte bir hastası söylemişti. Haram ediyorum verdiklerimi. O nedenle dikkatli olun. Ben ayrıca senin adını yazdığın yerde bacaklarıma örümcek ağı estetiği yaptırdım. 5 yıl önce 12000 lira paramı aldılar. İğrenç oldu. Hiç bir faydası olmadı. Şikâyet ettim sonuç sıfır. Asla tavsiye etmiyorum. Nasıl o parayı vermişim hayret ediyorum. Daha mütevazı medyatik olmayan çok iyi plastik cerrahlarımız var. İyice araştır derim.
Bu doktorlar Instagram ünlüsü. Bir kaç tv programı da oldu mu gelsin hastalar ve milyon dolarlar. Kesinlikle çok iyi plastik cerrahlarımız var. Takrar söylüyorum devletimiz muhakkak bu doktorları denetlemeli.
2ay önce yaptırdım foto atıyorum.daha önce yaptıran varsa yazsın lütfen bu durum normal mi? Çünkü hala yağlarım var.bir de 5 litre yağ alındıBu ne yaa . Bu paraya sıfır araba alınır. Devlet muhakkak bu fahiş fiyatlara kontrol getirmeli ! Gerçekten ayıp. Bağdat caddesinde de böyle bir plastik cerrah var. İnsanların o anki halinden yararlanan tüccarlar . Bunlar kesinlikle tıp adamı değil.
Merhaba canım. Ayakta dururken nasıl. Gevşeklik var mı ? Eğer gevşekse germe gerekebilir. Otururken sen derini çekmişsin bence görüntüde anormal bir şey yok. Ayakta gergin mi ? Öncesi foto önemli. Sen badem göz de olmuştun sanırım. Ondan memnun musun.2ay önce yaptırdım foto atıyorum.daha önce yaptıran varsa yazsın lütfen bu durum normal mi? Çünkü hala yağlarım var.bir de 5 litre yağ alındı
Ayakta da öyle:/onu da atarım.badem göz maalesef tekrar yapılacak 2 3 ay sonraMerhaba canım. Ayakta dururken nasıl. Gevşeklik var mı ? Eğer gevşekse germe gerekebilir. Otururken sen derini çekmişsin bence görüntüde anormal bir şey yok. Ayakta gergin mi ? Öncesi foto önemli. Sen badem göz de olmuştun sanırım. Ondan memnun musun.
Merhaba canım. Ayakta dururken nasıl. Gevşeklik var mı ? Eğer gevşekse germe gerekebilir. Otururken sen derini çekmişsin bence görüntüde anormal bir şey yok. Ayakta gergin mi ? Öncesi foto önemli. Sen badem göz de olmuştun sanırım. Ondan memnun musun.
Dar bi elbise asla giyemiyorum karnım eskisi gibi.bakalım kontrole gidecegim ne diyecekCanım teşekkür ederim resimler için. Benim gördüğüm sarkma yok. Karnını düzgün almamış. Kesinlikle normal değil. 5 kilo yağı nerden aldı anlamadım. İnce gergin düzgün bir vücudun var. Karına yeniden liposakşın yapılması lazım. Eğer resimde görmediğim deri fazlalığı varsa , önce liposakşın yapılacak sonrada mini germe olabilir ama karnın asla sarkık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?