Vucut Sekillendirme

Dar bi elbise asla giyemiyorum karnım eskisi gibi.bakalım kontrole gidecegim ne diyecek
Canım bir şey merak ettim. Acaba sadece yemek yeyince filan mi şişiyor. Sabah görüntüsü çok önemli. Benim sabah dümdüz. Ama yemekten sonra şiş. Eğer sabah düz oluyorsa sorun yoktur

Canım bir şey merak ettim. Acaba sadece yemek yeyince filan mi şişiyor. Sabah görüntüsü çok önemli. Benim sabah dümdüz. Ama yemekten sonra şiş. Eğer sabah düz oluyorsa sorun yoktur
Sabahta şiş ama tabi birşeyler yiyince daha çok şişiyor.bu işlemi yaptırmadan önceki halim öyleydi zaten sabah dümdüz ama en ufak birşey yiyeyim şişerdi.tamam şimdi de öyle olacak ama önceki Halimden bi farkı olmayacaksa ne anladım ben o işten.dr asistanıyla konuştum video istediler karnımı içime çekip dışarı bıraktım evet bi şişlik var dediler.ondan ziyade belimde hala kalın incelme Yok

Karın yağı alınınca bel inceliyor. Benim 79 santimdi. Liposakşın sonrası 62 cm oldu. Doktora gidince sonucu yazarsan sevinirim

2ay önce yaptırdım foto atıyorum.daha önce yaptıran varsa yazsın lütfen bu durum normal mi? Çünkü hala yağlarım var.bir de 5 litre yağ alındı
fena da değil ya moralinizi bozmayın. platesle filan taş gibi olur.

cn mo mideden haberiniz olsun. bende de var.

Merhaba, bende BBL icin doktor ariyorum, uc doktora sordum fiyatlari en az 4500-5000€ internete bakinca yaptiranlar 2000-3000€ odemis ben sordugunda neden o kadar yuksek fiyat veriyorlar anlamadim.
cok abartiyolar, onceden 2000 felan di.

Bana iyi bir doktor lazim BBL icin tanidiginiz iyi bir doktor va mi?

KARIN GERME HAKKINDA tecrubelerını paylasır msnöööcokm korkuyorum amelıyatla ılgılı kaygılarım vvar surec nasıl ıslıoyor 50 kıloyum bana mını karın germe yapılacak

KARIN GERME HAKKINDA tecrubelerını paylasır msnöööcokm korkuyorum amelıyatla ılgılı kaygılarım vvar surec nasıl ıslıoyor 50 kıloyum bana mını karın germe yapılacak
Merhaba. Gerekliyse yaptır. Ben yıllar önce normal karın germe olmuştum. Bende hiç sarkma yoktu aptal gibi takıntı yapmıştım. Mini karın germe daha kolaydır. Bence ihtiyaç varsa yaptır. Sonuç güzel oluyor.

GERCEKTEN MI ....pısman mı oldunuz kı su ankı durumdan memnun msnz ben elli kıloyum 2 sezaryanım var cok degıl belkı ama karnımın altı top gıbı ..3 dr mını karın germe dedı...bebk 1 yasında hava sıcak kararsız kaldım ama cok da rahatsızım ve takıntı oldu galıba dırenler nasıl acıytıyor mu spınal mı gene mı oldun anlatır msn lutfen

Pişman olmadım. Bende sadece lipo yeterli olurdu. Dren acıtmaz. Zaten 2 gün sonra çıkıyor. Bence yaptır. Güzel olur. Çünkü zayıfsın. Biraz sıkıntıya katlanırsan sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…