- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
Canım bir şey merak ettim. Acaba sadece yemek yeyince filan mi şişiyor. Sabah görüntüsü çok önemli. Benim sabah dümdüz. Ama yemekten sonra şiş. Eğer sabah düz oluyorsa sorun yokturDar bi elbise asla giyemiyorum karnım eskisi gibi.bakalım kontrole gidecegim ne diyecek
Sabahta şiş ama tabi birşeyler yiyince daha çok şişiyor.bu işlemi yaptırmadan önceki halim öyleydi zaten sabah dümdüz ama en ufak birşey yiyeyim şişerdi.tamam şimdi de öyle olacak ama önceki Halimden bi farkı olmayacaksa ne anladım ben o işten.dr asistanıyla konuştum video istediler karnımı içime çekip dışarı bıraktım evet bi şişlik var dediler.ondan ziyade belimde hala kalın incelme YokCanım bir şey merak ettim. Acaba sadece yemek yeyince filan mi şişiyor. Sabah görüntüsü çok önemli. Benim sabah dümdüz. Ama yemekten sonra şiş. Eğer sabah düz oluyorsa sorun yoktur
Karın yağı alınınca bel inceliyor. Benim 79 santimdi. Liposakşın sonrası 62 cm oldu. Doktora gidince sonucu yazarsan sevinirimSabahta şiş ama tabi birşeyler yiyince daha çok şişiyor.bu işlemi yaptırmadan önceki halim öyleydi zaten sabah dümdüz ama en ufak birşey yiyeyim şişerdi.tamam şimdi de öyle olacak ama önceki Halimden bi farkı olmayacaksa ne anladım ben o işten.dr asistanıyla konuştum video istediler karnımı içime çekip dışarı bıraktım evet bi şişlik var dediler.ondan ziyade belimde hala kalın incelme Yok
fena da değil ya moralinizi bozmayın. platesle filan taş gibi olur.2ay önce yaptırdım foto atıyorum.daha önce yaptıran varsa yazsın lütfen bu durum normal mi? Çünkü hala yağlarım var.bir de 5 litre yağ alındı
cn mo mideden haberiniz olsun. bende de var.Canım bir şey merak ettim. Acaba sadece yemek yeyince filan mi şişiyor. Sabah görüntüsü çok önemli. Benim sabah dümdüz. Ama yemekten sonra şiş. Eğer sabah düz oluyorsa sorun yoktur
Siz ne zaman yaptırdınızKarın yağı alınınca bel inceliyor. Benim 79 santimdi. Liposakşın sonrası 62 cm oldu. Doktora gidince sonucu yazarsan sevinirim
Benim çok oldu. 2011 de yaptırdım.Siz ne zaman yaptırdınız
Anlamadım?cn mo mideden haberiniz olsun. bende de var.
Canım teşekkür ederim resimler için. Benim gördüğüm sarkma yok. Karnını düzgün almamış. Kesinlikle normal değil. 5 kilo yağı nerden aldı anlamadım. İnce gergin düzgün bir vücudun var. Karına yeniden liposakşın yapılması lazım. Eğer resimde görmediğim deri fazlalığı varsa , önce liposakşın yapılacak sonrada mini germe olabilir ama karnın asla sarkık değil.
Canım teşekkür ederim resimler için. Benim gördüğüm sarkma yok. Karnını düzgün almamış. Kesinlikle normal değil. 5 kilo yağı nerden aldı anlamadım. İnce gergin düzgün bir vücudun var. Karına yeniden liposakşın yapılması lazım. Eğer resimde görmediğim deri fazlalığı varsa , önce liposakşın yapılacak sonrada mini germe olabilir ama karnın asla sarkık değil.
ozelden bana yazar msn z sıze bırse y sorucam onemlıDar bi elbise asla giyemiyorum karnım eskisi gibi.bakalım kontrole gidecegim ne diyecek
Bir kaç kişiye daha aynı mesajı yazmışsın nedenini çözemedim. Buradan sorabilirsin .ozelden bana yazar msn z sıze bırse y sorucam onemlı
Merhaba. Gerekliyse yaptır. Ben yıllar önce normal karın germe olmuştum. Bende hiç sarkma yoktu aptal gibi takıntı yapmıştım. Mini karın germe daha kolaydır. Bence ihtiyaç varsa yaptır. Sonuç güzel oluyor.KARIN GERME HAKKINDA tecrubelerını paylasır msnöööcokm korkuyorum amelıyatla ılgılı kaygılarım vvar surec nasıl ıslıoyor 50 kıloyum bana mını karın germe yapılacak
Pişman olmadım. Bende sadece lipo yeterli olurdu. Dren acıtmaz. Zaten 2 gün sonra çıkıyor. Bence yaptır. Güzel olur. Çünkü zayıfsın. Biraz sıkıntıya katlanırsan sorun olmaz.GERCEKTEN MI ....pısman mı oldunuz kı su ankı durumdan memnun msnz ben elli kıloyum 2 sezaryanım var cok degıl belkı ama karnımın altı top gıbı ..3 dr mını karın germe dedı...bebk 1 yasında hava sıcak kararsız kaldım ama cok da rahatsızım ve takıntı oldu galıba dırenler nasıl acıytıyor mu spınal mı gene mı oldun anlatır msn lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?