.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

Canımmm selayhusum merak etmez olur muyuz gazozdaşımolumunekankayizsmile
Benim sınavım vardı bugün o yüzden fazla uğrayamadım diğer topiklerde de bi ara tartışma oldu duramadım tabisiii laf yetiştircem diyesempatiksalakcinni topik boş kaldı artık burdayımmm yerimseniben

Ayyy varya bende şöyle cesaretli olsam ne iyi olurdu ama dehşet merak ettim yeni imajını bebeimm bi görsek olma mıı aklinialirimsmile

Kızzz bak bi daha insanları korkutma kimse uğramıyo topiğe yoksaa lmaz:

Şaka şaka göksuyumm hemen inanmaa kızz ufak böcek olumunekankayizsmilesen korkut bizi biz zevkle korkarızzz aklinialirimsmile
Artık burdayımmm sengözlerimebaksanab hihoyyyt
ben de geldim. hoş geldim :))
hoşgeldin tatlımm sefalar getirdin opuyorumnanaktanama bi kere geldin ya artık hep gelmek zorundasın unutmaaaaklinialirimsmile

Şimdi kızcağızlar gelelim fasullenin faydalarınaa
Bugün son dersimi vermiş bulunmaktayım staj dosyamı vericem bi kaç gün sonra eğer stajıda geçersemmm okul bitiyo sonundaaaaaaaaaaaaa :teytey: :hooray::dance:

hoşbulduk canımlar.. vakit oldukça girerim demicem zaten vaktim bol kaydirigubbakcemile2

spora başlamak istiyorum sonra evlencem sonra Şeniz delikafadulden kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımlar.. vakit oldukça girerim demicem zaten vaktim bol kaydirigubbakcemile2

spora başlamak istiyorum sonra evlencem sonra Şeniz delikafadulden kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

Demek vaktiniz bolll

O zaman sizi topiğin önemli bakanlarından biri seçmeliyiz ama önce bunu kamoyuna sunalım oylama yapalım dimi :jeyyar:

Mesela Göksu gazoz bakanı olabilir CADIARZU
Acaba sizi ne bakanı yapsak kızlarla bunu değerlendirelim efenim :1closedeyes:

Kızzz dimek evleniyosun delikafaduldenoley yakında düğün var :teytey: sempatiksalakcinni

Bende spor yapmak istiyorum birlikte falan yapsak ne güzel olurr aslında belirli bi saatte yapcaz şöyle isteyen herkes yapcak aaa bu konuyu da düşünelim dimi ama süper olurrr :dance:

HanımAğa kesildiiim burayaa beaa :lepi:

Resmi muhakkak koyy resimlere bakmaya bayılırım da kaydirigubbakcemile3

özlediim yauuu bakın bu hafta sahura kadar oturup sahurdan sonra yatıcaaam bilginizee

diğer hafta artık dersanem başladığı için geç saatlere kadar oturamicaaam..

Veeeee artık okul zili çaldığında veda vakti gelicek canlarımm

Umarım beni unutmazsınız sene içinde..

Sınav sonuçları açıklandığında koşa koaşa size geliceeemm Allah'ın izniylee kazandımm diee guclubacismile

Umarım dualarınızı esirgemezsiniz hayatcanlarımmm kaydirigubbakcemile2

beni görsün kudurur zaten o :)

eh epey olmasa da biraz var. artı bacak sorunu :)

havalar mı sıcak ben mi anlamadım D

Abooo ne diyon kız sennsempatiksalakcinni
yavrucanım unutmak ne demek bakim :mymeka:
tabiki derslerine çalışcaksın istediğin yeri kazandığında o güzel haberi alınca seninle gurur duycaz olumunekankayizsmile
güzel haberlerini bekliyoruz kuzucummm sakın bizi habersiz bırakmaa kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ah canim sabahlara kadar oturmayi cok isterdim amma velakin benim yavru sabah erkenden kalkiyor bende en gec 1 yani size göre 2 cumba yatak oluyorum
bu arada iyi iyi calis bakalim insallah en güzel ve en istedigin yeri tutturursun, ben türkiyede uniye gidemedim hep icimde bir uktedir bu keske keske orda okuyup arkadasliklar kurabilseydim ayri bir memleketin suyunu icebilseydim -tatlicadiarzu-
tospaa avatardaki hatunun suratında tüp mü patlamış ne :roflol:
bende farkettim ,saclar kivir kivir tosbigimin saclarida kivir o yönden koymus olabilir

nabersiniz nan bana dua edin yarın sınava gidiiim

bugun aklima geldin acaba is görüsmen ne oldu dedim onu soracaktim sana simdi sen sinav yazmisim gülüm hayirdir bu ne sinavi ???
bende hala aranmaktayim, ama zor olmuyacagini düsünüyorum sadece yarim gün bir engel benim icin

tospaa avatardaki hatunun suratında tüp mü patlamış ne :roflol:
Aşkolsun amonram çok kırıldım o benim şahsi fotoğrafım :umursamaz:lmaz:sempatiksalakcinni
nabersiniz nan bana dua edin yarın sınava gidiiim

Kız ne sınavıymış buu

Selayhusummm tanımadın mı kız avatardaki benimm :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

canımmm benim yaaa gururlandırcam sizii Allah'ın izniylee inş. sempatiksalakcinni

unutmayın yeteeeeeerr mafoldumben

ben yine girerim ara araaa hatırlatırıım :lepi:

Selayhus,'m seni azad ediyoruum kuzum ama hiç değilse 1e kadar bizmlesiinn bırakmıyoruuum hiç bi yereeee sempatiksalakcinni

kuzucuğu da öp benim yerimeee

Allah'ın izniylee kazanıcaam inş... :Saruboceq:

Bu gece sabahLıyoruuuuuuuuumm
benm kafadan olan var mı başka kızlar kaydirigubbakcemile2

Göksuyum ne rüyası kız o saatte sahura kalktım ben ama annem saolsun gece vakti bilgisayarı açma diye tutturdu sempatiksalakcinni

Az önce işim vardı çarşıya gidip gelmek zorunda kaldım gece sahurda suyu yanıma koydum içmeden uyuya kalmışım şuan susuzluktan gebermek üzereyim :gitme:

Allahım sabır verr:Saruboceq:

heeee tamam o zaman üryanı sonraya sakla bebeğimm zemuszemus
demek sen o yüzden girip çıktınnn bende çok sinirlenmiştiim beni takmadı dieee alsanaalsanasmile

bebeğiiiiiiiiiiiiiimmm gece yine beraberizzz :1closedeyes:

Göksuyum staj için çarşıya gittim geldim evraklarım eksik kalmış bebeim
Babam kalanları almaya gitti midem yanıyo ve susuzluk mahvetti
Tabi suyu içmeyi unutup yatarsam olcağı bu
Ama bu gece fazla yemicem bol bol su içecem :içelim:

Kız ben seni neden takmıyım manyak yaaa yirim senii opuyorumnanaktan

canlarım THY nın sınavına girdim kabin memurlugu için dün 5 aşamayı geçtim bugünde 2 aşama vardı ilkini geçtim 2. de elendim:dilcikar: son aşamada elendim yani klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…