dahada sicak olacak diyerek basliyorum selamima
nabersiniz bakiim yavrular
hic sormuyorsunuz bu selayhus nerde öldümü kaldimi, biz ayni siseden gazoz icmistik oysaki ,gazoz ictik ayrimi düstük delikafadulden delikafadulden cook ayiplaelaelaelaelae
5 dakika küsecegim sonra barisirim Şeniz Şeniz
bendeki vukuat sudur : 2 gün önce saclarimi boyattirip kisalltirdim yani kat kat kat oldu, sacim artik acik karamel , ayrica kaslarimda koyu karamel oldular onlarida actirttim ve cok mutluyum, vukuatimi kendime uyguladimradikal bir degisim oldu
Selayhuuuuuss resim istiyoruuuuuum saçlarını görcem muhakkak
uff bayılıyorum karamelee yaa sempatiksalakcinni
kimsecikler uğramıyo la burayaa ne kadar ıssız bi daire oldukk
o gece dozu kaçırdık millet korkuyo artık gelmeeyee aklinialirimsmile
Artık burdayımmm sengözlerimebaksanab hihoyyytgöksum sana haftaya söz resim , diger laptop hala bozuk , bu laptopa eklenmiyor cook eski model kendileri , haftaya gerci rengi akar birazcik ama yinede eklerim , bende cok seviyordum canim karameli cok zamandan beri aklimdaydi son 4 yilda hep siyah boyattigim icin acmak icin cok ugrasti kuaför ama istedigim renk oldu
valla 2 gün bende ugramadim 2 sayfa anca ilerlemis cok tuhaf ???
tosbaaciim napptin acaba
you know yeni tirnak showlari bekliyoruz
biricik sakinlesmis
ank06 abla sinifta kalacak gazoz icme konusunda
amonra , sarissa arada ugruyorlar sanirsam
okypete ugramis yorumlarda bulunmus
göksü demirbas
selayhus arada gidip gelen demirbas
hoşgeldin tatlımm sefalar getirdin opuyorumnanaktanama bi kere geldin ya artık hep gelmek zorundasın unutmaaaaklinialirimsmileben de geldim. hoş geldim :))
hoşbulduk canımlar.. vakit oldukça girerim demicem zaten vaktim bol kaydirigubbakcemile2
spora başlamak istiyorum sonra evlencem sonra Şeniz delikafadulden kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
evlencemde evlenmeden önce fazlalıklardan kurtulmam lazım yoksa kocacımın kuduracağı yok. yalnız da kuudurulmuyor ki anamD
göksum sana haftaya söz resim , diger laptop hala bozuk , bu laptopa eklenmiyor cook eski model kendileri , haftaya gerci rengi akar birazcik ama yinede eklerim , bende cok seviyordum canim karameli cok zamandan beri aklimdaydi son 4 yilda hep siyah boyattigim icin acmak icin cok ugrasti kuaför ama istedigim renk oldu
valla 2 gün bende ugramadim 2 sayfa anca ilerlemis cok tuhaf ???
tosbaaciim napptin acaba
you know yeni tirnak showlari bekliyoruz
biricik sakinlesmis
ank06 abla sinifta kalacak gazoz icme konusunda
amonra , sarissa arada ugruyorlar sanirsam
okypete ugramis yorumlarda bulunmus
göksü demirbas
selayhus arada gidip gelen demirbas
beni görsün kudurur zaten o :)
eh epey olmasa da biraz var. artı bacak sorunu :)
havalar mı sıcak ben mi anlamadımD
yavrucanım unutmak ne demek bakim :mymeka:HanımAğa kesildiiim burayaa beaa :lepi:
Resmi muhakkak koyy resimlere bakmaya bayılırım da kaydirigubbakcemile3
özlediim yauuu bakın bu hafta sahura kadar oturup sahurdan sonra yatıcaaam bilginizee
diğer hafta artık dersanem başladığı için geç saatlere kadar oturamicaaam..
Veeeee artık okul zili çaldığında veda vakti gelicek canlarımm
Umarım beni unutmazsınız sene içinde..
Sınav sonuçları açıklandığında koşa koaşa size geliceeemm Allah'ın izniylee kazandımm diee guclubacismile
Umarım dualarınızı esirgemezsiniz hayatcanlarımmm kaydirigubbakcemile2
HanımAğa kesildiiim burayaa beaa :lepi:
Resmi muhakkak koyy resimlere bakmaya bayılırım da kaydirigubbakcemile3
özlediim yauuu bakın bu hafta sahura kadar oturup sahurdan sonra yatıcaaam bilginizee
diğer hafta artık dersanem başladığı için geç saatlere kadar oturamicaaam..
Veeeee artık okul zili çaldığında veda vakti gelicek canlarımm
Umarım beni unutmazsınız sene içinde..
Sınav sonuçları açıklandığında koşa koaşa size geliceeemm Allah'ın izniylee kazandımm diee guclubacismile
Umarım dualarınızı esirgemezsiniz hayatcanlarımmm kaydirigubbakcemile2
bende farkettim ,saclar kivir kivir tosbigimin saclarida kivir o yönden koymus olabilirtospaa avatardaki hatunun suratında tüp mü patlamış ne :roflol:
nabersiniz nan bana dua edin yarın sınava gidiiim
Aşkolsun amonram çok kırıldım o benim şahsi fotoğrafım :umursamaz:tospaa avatardaki hatunun suratında tüp mü patlamış ne :roflol:
nabersiniz nan bana dua edin yarın sınava gidiiim
Abooo ne diyon kız sennsempatiksalakcinni
yavrucanım unutmak ne demek bakim :mymeka:
tabiki derslerine çalışcaksın istediğin yeri kazandığında o güzel haberi alınca seninle gurur duycaz olumunekankayizsmile
güzel haberlerini bekliyoruz kuzucummm sakın bizi habersiz bırakmaa kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ah canim sabahlara kadar oturmayi cok isterdim amma velakin benim yavru sabah erkenden kalkiyor bende en gec 1 yani size göre 2 cumba yatak oluyorum
bu arada iyi iyi calis bakalim insallah en güzel ve en istedigin yeri tutturursun, ben türkiyede uniye gidemedim hep icimde bir uktedir bu keske keske orda okuyup arkadasliklar kurabilseydim ayri bir memleketin suyunu icebilseydim -tatlicadiarzu-
bende farkettim ,saclar kivir kivir tosbigimin saclarida kivir o yönden koymus olabilir
bugun aklima geldin acaba is görüsmen ne oldu dedim onu soracaktim sana simdi sen sinav yazmisim gülüm hayirdir bu ne sinavi ???
bende hala aranmaktayim, ama zor olmuyacagini düsünüyorum sadece yarim gün bir engel benim icin
Göksuyum ne rüyası kız o saatte sahura kalktım ben ama annem saolsun gece vakti bilgisayarı açma diye tutturdu sempatiksalakcinni
Az önce işim vardı çarşıya gidip gelmek zorunda kaldım gece sahurda suyu yanıma koydum içmeden uyuya kalmışım şuan susuzluktan gebermek üzereyim :gitme:
Allahım sabır verr:Saruboceq:
heeee tamam o zaman üryanı sonraya sakla bebeğimm zemuszemus
demek sen o yüzden girip çıktınnn bende çok sinirlenmiştiim beni takmadı dieee alsanaalsanasmile
bebeğiiiiiiiiiiiiiimmm gece yine beraberizzz :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?