he yavrum aldıkları kızda zaten baska bi firmada kabin amiri thy istedigi için sınava girmiş 2 si ingilizce öğretmeni biride yurt dısında okumus 30 kişiden bunlar alındı bebeeem demekki 1400 kişi içinde yerm ykmus:a015:
canlarım THY nın sınavına girdim kabin memurlugu için dün 5 aşamayı geçtim bugünde 2 aşama vardı ilkini geçtim 2. de elendim:dilcikar: son aşamada elendim yaniklava:
birilerini çekemiyoruzmuşta muş ,muşta. baymışta.
ne ayıp ya. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
selam bu arada herkese...
bıktım şu dobralığımdan. kaypak olacağım bundan sonra. nabza göre şerbet vereceğim.
dilekcim üzüldüm ya canım başka hava yolu şirketlerine filan girme şansın varmı peki müracaat ettinmi oralarada...opuyorumnanaktan
ne oldu petecim hayrola
sanada selamlar
oky karısma bosver sen öyle konusunca konuya deilde şahsa gibi konusuyorsun sanılıyordurbirilerini çekemiyoruzmuşta muş ,muşta. baymışta.
ne ayıp ya. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
selam bu arada herkese...
bıktım şu dobralığımdan. kaypak olacağım bundan sonra. nabza göre şerbet vereceğim.
evet ya torpil çok ya zaten çok çok şansım yoktu ama son aşamada elendim ya listede adımı göremedim nasıl şaşırdım neyse kısmetsağlık olsun tatlım ya. çok torpil işler birde orada...
var ablacım basvurcam açılınca
dilekcim üzüldüm ya canım başka hava yolu şirketlerine filan girme şansın varmı peki müracaat ettinmi oralarada...opuyorumnanaktan
aman ya. kızdım bir kaç yorum okudum söylediler baktım. sinirlendim işte. neyi çekemiyorsak.sanki bende katılmışım o yarışmaya. ne alakaysa.
oky karısma bosver sen öyle konusunca konuya deilde şahsa gibi konusuyorsun sanılıyordur
evet ya torpil çok ya zaten çok çok şansım yoktu ama son aşamada elendim ya listede adımı göremedim nasıl şaşırdım neyse kısmet
ne yarışması yahu
dur sinirlenme sakın
oky karısma bosver sen öyle konusunca konuya deilde şahsa gibi konusuyorsun sanılıyordur
evet ya torpil çok ya zaten çok çok şansım yoktu ama son aşamada elendim ya listede adımı göremedim nasıl şaşırdım neyse kısmet
kkdaki yarışma. çekemiyormuşuz da. laf ediyormuşuz. fikrinide söylemeyeceksin var ya. hemen çekemez olursun.
evet tatlım o. bana göre kurallarda eksiklik vardı. bunu belirttim. çekemez oldum. herkes kankisini koruyor kardeşim ne iş bu..
çingene makyajı diye biliyorum bunu sende söyleyince dikkat çekti tabii sen fikrini beyan etmişsin ne güzel işte dikkate alınsın o zaman
oky sinirlenme sonucta sen yoksun o yarısmada belki senin için söylenmemiştir ne söylendiyse
eleştirenlere demişse bende vardım yani benide içine alıyor o eleştiri..
evet. bak o beyanı ettikten sonra sürüsüne bereket rep aldım. demekki bir şey var ki rep yağdı.. bundan sonra daha kesin ve net kuralları belirtsinllerde insanlar ona göre hareket etsin.
ne oldu ne bitti bilmiyorum ama sakin ol bosver sen doğruyu savunduğunu düşünüyorsan umursama zaten sende yoksun yarısmada bosver
sonrada itiraz oldu demi bazı kişilerden öle tahmin etttim
aynen canım. olmaz mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?