.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

he yavrum aldıkları kızda zaten baska bi firmada kabin amiri thy istedigi için sınava girmiş 2 si ingilizce öğretmeni biride yurt dısında okumus 30 kişiden bunlar alındı bebeeem demekki 1400 kişi içinde yerm ykmus:a015:

birilerini çekemiyoruzmuşta muş ,muşta. baymışta.
ne ayıp ya. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
selam bu arada herkese...
bıktım şu dobralığımdan. kaypak olacağım bundan sonra. nabza göre şerbet vereceğim.

sağlık olsun tatlım ya. çok torpil işler birde orada...

canlarım THY nın sınavına girdim kabin memurlugu için dün 5 aşamayı geçtim bugünde 2 aşama vardı ilkini geçtim 2. de elendim:dilcikar: son aşamada elendim yani klava:

dilekcim üzüldüm ya canım başka hava yolu şirketlerine filan girme şansın varmı peki müracaat ettinmi oralarada...opuyorumnanaktan

ne oldu petecim hayrola
sanada selamlar

dilekcim üzüldüm ya canım başka hava yolu şirketlerine filan girme şansın varmı peki müracaat ettinmi oralarada...opuyorumnanaktan

ne oldu petecim hayrola
sanada selamlar

aman ya. kızdım bir kaç yorum okudum söylediler baktım. sinirlendim işte. neyi çekemiyorsak.sanki bende katılmışım o yarışmaya. ne alakaysa.

oky karısma bosver sen öyle konusunca konuya deilde şahsa gibi konusuyorsun sanılıyordur
sağlık olsun tatlım ya. çok torpil işler birde orada...
evet ya torpil çok ya zaten çok çok şansım yoktu ama son aşamada elendim ya listede adımı göremedim nasıl şaşırdım neyse kısmet

var ablacım basvurcam açılınca

evet ya. adam gibi açıklama yapsınlar o zamanda millette ona göre davransa...
kısmet tatlım ya... daha iyileri olur inşallah..

inşallah olur bu sefer tatlım

kkdaki yarışma. çekemiyormuşuz da. laf ediyormuşuz. fikrinide söylemeyeceksin var ya. hemen çekemez olursun.

kkda ne yarışması var ya
benim bildiğim makyaj filan vardı o mu acaba

evet tatlım o. bana göre kurallarda eksiklik vardı. bunu belirttim. çekemez oldum. herkes kankisini koruyor kardeşim ne iş bu..

evet tatlım o. bana göre kurallarda eksiklik vardı. bunu belirttim. çekemez oldum. herkes kankisini koruyor kardeşim ne iş bu..

çingene makyajı diye biliyorum bunu sende söyleyince dikkat çekti tabii sen fikrini beyan etmişsin ne güzel işte dikkate alınsın o zaman

oky sinirlenme sonucta sen yoksun o yarısmada belki senin için söylenmemiştir ne söylendiyse

çingene makyajı diye biliyorum bunu sende söyleyince dikkat çekti tabii sen fikrini beyan etmişsin ne güzel işte dikkate alınsın o zaman

evet. bak o beyanı ettikten sonra sürüsüne bereket rep aldım. demekki bir şey var ki rep yağdı.. bundan sonra daha kesin ve net kuralları belirtsinllerde insanlar ona göre hareket etsin.

ne oldu ne bitti bilmiyorum ama sakin ol bosver sen doğruyu savunduğunu düşünüyorsan umursama zaten sende yoksun yarısmada bosver

yok valla ne çekersem doğruculuğumdan çekiyorum. nerde bir yanlış görsem yaz oky. aman ya. tavşan moku olmak lazım. ne kokacan ne bulaşacansempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…