.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

Kizlar nabersiniz?? Dunden beri yatiyorum hastayim Midem mahvetti beni Birde kafam. You Know saglik kl
Olsun guzelim daha iyi Yerlere yerlesirsin insallah

yok ya eliftede olmus o bişiler yapmış düzelmiş sanırım yine şu bazı sitelerin engellenmesi mevzuuu

geçmiş olsun canım migren mi var sende yoksa

Tanidik bir migrenim yok ama belkide yeni basliyor Canim ya. Yada kas gevsetici kullaniyordum o Mideme etki etti sonrara kafama sanirsam. Ben sana Isle ilgili lufthansaya sor diyecektim Call Center Lerde devamli ariyorlar gayrettepedemiydiki Acaba yerleri tam aklimda kalmadi

Kizlar nabersiniz?? Dunden beri yatiyorum hastayim Midem mahvetti beni Birde kafam. You Know saglik kl
Olsun guzelim daha iyi Yerlere yerlesirsin insallah

Güzeliiim çok özlediikk senii bende bakınıp bakınıp duruyoruum nerelerdesin die..

geçmiş olsuun canımm Allah şifa versiin inş.

Merhaba kızlar ben geldimmm
Diloşum üzülme annem onlar kaybederler pislikle alsanaalsanasmile
Dün giremedim gelenler olmuş ben baksam kimse gelmez :roflol:
Selahyusum hoşgeldin annem göremiodum senii
Kızlar hanım budu köfte yapıcam sitede inşaLLah tarifi vardır sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Güzeliiim çok özlediikk senii bende bakınıp bakınıp duruyoruum nerelerdesin die..

geçmiş olsuun canımm Allah şifa versiin inş.

Sagol bebiskom bugun cok daha iyiyim, kefeni yirttim evi bile topladim nasil gidiyor aclik susuzlukla aran?

Tosbaam buldunmu kadinbudu kofteni o nasil oluyorki? Ben yemekleri yaparim ama isimlerini bilmem o konuda türkcem sanirim yetersiz laelaelaelaelae

aayyy öylee fena oluyoruum ki Allah yardımcımız olsuun Selayhus'm bayanssulusmile
Şuann ölüyoorum açlıktaan gece fazla yiyemedimm şimdide büle oldumm sempatiksalakcinni

Senin nasıl gidiyorr canikoomm boshayallersmile iyileştinn bakıyoruumm guclubacismile

Ben hala ilac kullaniyorum canim. 2-3 daha kullanirim sanirim sonra bakayim ne kadar dayanikliyim. Ilk Gun 2 Saat kala yemekleri zorunda kaldim midem yuzunden . Cok zayif bir bunyem var neyapAcagim bilmiyorum. Gerci Burda hava avantajimiz var en fazla 20 derecedir. Disariya ceketsiz cikamiyorum. Sizi sicak kavuruyor birde

Yaaa Selayhus'm ölüyoooruuzz pişiyoruuuzz Allah yardmcımız olsuun kuzuşuumm

En kısa zamanda iyileşmen dileğiyleee dadlumm ..

dönüsüm muhtesem olacak , neydi o adamin ismi banu alkanin sevgilisine benziyordu böyle bir sarki söylüyordu

Selayhusum geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın cnm opuyorumnanaktan

Buldum tarifi ben ama kafama göre yaptım kadın budu köftesi baya bi güzel oldu aklinialirimsmile

Selayhusum geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın cnm opuyorumnanaktan

Buldum tarifi ben ama kafama göre yaptım kadın budu köftesi baya bi güzel oldu aklinialirimsmile

haniiii haniiii fotoğraaf nirdeeeeee cokacimcoook
sen niye yoksun msn deee benneyaptımki

gece gelme de göstertcemm ben snaaa Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…