yarışma diyince akla ilk kim geliyooooooorr artıkkkkkkkkk sırnaşık şey
hahaha vallahi yarışma didi buu :lepi:
Nan zaten bu topicten vardı.Biz 15 li mapısdaşlarguclubacismile
memnun oldum olumunekankayizsmile
ergenligini coktan tamamlamis hamdim oldum diyen,avatarimda görmüs oldugungülen suratin annesi ,yurt disinda yasayan ama olaylara yurt icindeymis gibi el atan kendi sevgi neydi sevgi emekti diyen :hulya::hulya: birisiyim :dance:
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
iyi o zaman arızalarımızdan örnekler verelim.ben mesela 2 kez nişan attım :) hatta ikinci de nikahımda olmuştu düğüne 2 ay kala bastım kıçına tekmeyi.birinci rahmetliği ailsi yüzünden ikinci rahmetliği nikaha güvenipte bana zorla dayatmalar yaptığı için terkettim.sefam olsun ohhhhhhhh.
çakılcm götürcem ben seni eylülde kıbrısa knovuda alırız yanımıza kaydirigubbakcemile
bak sende diyorsun o 15 li mapusdaşlar bu vukuatı seven kızlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demekki neymiş aynı deelmiş
he abla gidek 2 attırak diom cakıla korkuomus ucakla deniz ustunde dusmekten ondan gidemioz yani baska seyden deeelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çakılcm götürcem ben seni eylülde kıbrısa knovuda alırız yanımıza kaydirigubbakcemile
yarışma diyince akla ilk kim geliyooooooorr artıkkkkkkkkk sırnaşık şey
hahaha vallahi yarışma didi buu :lepi:
Nan zaten bu topicten vardı.Biz 15 li mapısdaşlarguclubacismile
Vukuatlar bizden sorulurEki Görüntüle 50449
bak sende diyorsun o 15 li mapusdaşlar bu vukuatı seven kızlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demekki neymiş aynı deelmiş
Şeniz oyyy canım ablam benim alırız tabi o cadısız olurmu olumunekankayizsmile
haaa geldin mi kızzzzzz
burasıda vukuatlılar topiği sempatiksalakcinni :lepi:
he abla gidek 2 attırak diom cakıla korkuomus ucakla deniz ustunde dusmekten ondan gidemioz yani baska seyden deeelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kim geliiiiiiiiiii kimler geliiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şımarammı azcıkbayanssulusmileŞeniz oyyy canım ablam benim alırız tabi o cadısız olurmu olumunekankayizsmile
Nan mapısa düşmek için önce vukuat lazım o da biz de var.
Bak her ikisi de aynı:mymeka:
şımarammı azcıkbayanssulusmile
deeeel onların 15 i birden aynı konuda aynı gun banlandı ondan biz ayrı ayrı banlanıoz bagımsız yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cabuk ol gksu 2 $er 2$er say cikmam gerekte kacirmayim
abla sende he özledik dioz gidemioz dioz tantunici dion fln dion ohaoldumsmile:sinifsinif:girnede ki limandaki müzikler kulagımda of offf
alırız tabisi yaprak tantuniye götürcem sizi sırnaşık şey
İsyan çıkarırım bu topicteaklinialirimsmile
Nan mapısa düşmek için önce vukuat lazım o da biz de var.
Bak her ikisi de aynı:mymeka:
kim geliiiiiiiiiii kimler geliiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: :lepi:Soooooooonn 33 Kaldı Kızlaarr :lepi: :lepi: :lepi:
Yok anam aynısı değil bu bizler mapusun kıyısından geçmiş insanlarız sempatiksalakcinni
Gerçi zaman zaman mapıs düştüğümüzde olmuştur
İsyan çıkarırım bu topicteaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cabuk ol gksu 2 $er 2$er say cikmam gerekte kacirmayim
Heh işte bunu dimek istiyoruz bağımsız vukuatlılar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?