.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

İşte bu biyografiye bittim sempatiksalakcinni

İmzasına güvendi dimek pislik :umursamaz:
Bende yakın zamanda bi ayrılık yaşadım emme tekme falan atmadım kıçına özlüyom yinee aklıma geldikçee :gitme:
Oysa o imza atamadan bana dayatmalar yapıyordu :hulya:

çakılcm götürcem ben seni eylülde kıbrısa knovuda alırız yanımıza kaydirigubbakcemile
he abla gidek 2 attırak diom cakıla korkuomus ucakla deniz ustunde dusmekten ondan gidemioz yani baska seyden deeelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarışma diyince akla ilk kim geliyooooooorr artıkkkkkkkkk sırnaşık şey

hahaha vallahi yarışma didi buu :lepi:

kim geliiiiiiiiiii kimler geliiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak sende diyorsun o 15 li mapusdaşlar bu vukuatı seven kızlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demekki neymiş aynı deelmiş

çok iş burdannnn tüm vukuatlılar burda behhhhhh...kaydirigubbakcemile5

Şeniz oyyy canım ablam benim alırız tabi o cadısız olurmu olumunekankayizsmile

alırız tabisi yaprak tantuniye götürcem sizi sırnaşık şey

he abla gidek 2 attırak diom cakıla korkuomus ucakla deniz ustunde dusmekten ondan gidemioz yani baska seyden deeelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kim geliiiiiiiiiii kimler geliiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

1ben = 3ben ve seeeeeeenn sırnaşık şey çaktırmaaaaaaaaa delikafadulden

:lepi:SON 32 :lepi:

Şeniz oyyy canım ablam benim alırız tabi o cadısız olurmu olumunekankayizsmile
şımarammı azcıkbayanssulusmile
Nan mapısa düşmek için önce vukuat lazım o da biz de var.
Bak her ikisi de aynı:mymeka:

deeeel onların 15 i birden aynı konuda aynı gun banlandı ondan biz ayrı ayrı banlanıoz bagımsız yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nan mapısa düşmek için önce vukuat lazım o da biz de var.
Bak her ikisi de aynı:mymeka:

Nan vukuat ettikte ne oldu düştük hepimizde bi pehhlünün yüzünden sempatiksalakcinni

gideriz wallaha çakılıda bayıltırız öyle gelirrrrr ver elini girne demi yani sositososito

:lepi: :lepi: :lepi:Soooooooonn 33 Kaldı Kızlaarr :lepi: :lepi: :lepi:

ayyy çok merak ettim ne süprizi acaba zemuszemus

Yok anam aynısı değil bu bizler mapusun kıyısından geçmiş insanlarız sempatiksalakcinni

Gerçi zaman zaman mapıs düştüğümüzde olmuştur

Suç dosyası kabarık herhalde haaaa kaydirigubbakcemile2

İsyan çıkarırım bu topicteaklinialirimsmile

aman sakın haaaaa :1ninca:

anacım nasıl bırakmazsın adam bana nikahtan önce asla kapalı istemem diyordu askeriyede o mhendis ben öğretmen,aileimle asla aynı semti istemem diyordu.nikahın ertesi başını kapat ddedi ailemle aynı evde oturmaya karar verdim dedi bende bıraktım.bidaha da barışma tekliflerini kabul etmedim.ypmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…