pardon yanlış yazmışım iranlı dönüyormuş beni özlediğini görmek istediğini yazmış facebookuma ben onu çok sevmiştim.
valla 3 aylardayız allah günah yazmasın da şimdi canım çok pis içmek istedi.sonrada eski sevgililerimin a..zına etmek :)
Benim de acım hafiflese azcık da olsa azalsaa mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 ayy ne güzel tatıl bu boyle benım cok hosuma gıttı sımdıden kaydirigubbakcemile3
içtim kafayı buldum şimdi de cinayet işliyorum :)
:gitme::gitme:yapma diom abla yapmaaaa:gitme::gitme::gitme:
bacı 20 ay farkedemedin mi internetten mi tanıstıydınız yoksam senin adını bela çeker koydumyahu bacılar çok dertliyim çok.2 terkettiğim nişanlım var.20 ay çıktığım evlilik planı yaptığım adamın geçen ay yalanları çıktı itiraf etti.adam meğer doktor değil sağlık memuruymuş 20 ay beni keklemiş.sonracıma iranlı bir sevgilim vardı ihtisas için amerikaya gitmişti şimdi dönmüyormuş türkiyeye ben onu sevmiştim gitti diye çok ağlamıştım kafam karıştı.ben içmeyim mıçmayım da kim yapsın ha.
Aslında benimde birilerini öldüresim var ama eski sevgililerimden değil :1ninca:
Biz KK mapısını da geçecez bu gidişle sempatiksalakcinni
kişiler eğlenceli kuşum
bacı halanın laflarını yazma sen bence yoksa bir ki mapus bak gidince sölemediniz uyarmadınız demekız benim halam derki bok boku kenefte bulur.demek ki ben de var bir tuhaflık :)
cekirdek almistim bugun arabada kalmis bir kosu gittim aldim geldim 3. kattayim ona göre
yetistim süprize simdi cit cit citleyebilrim
madamim dünya ahret arkadasimsin artik kabul ettim
Boşver abla konu açıldıkça kötü oluyorum :gitme:
hayırdır yahuuuu
Halan doğru söylemiş bu söz benim içinde geçerli herhaldekız benim halam derki bok boku kenefte bulur.demek ki ben de var bir tuhaflık :)
cekirdek almistim bugun arabada kalmis bir kosu gittim aldim geldim 3. kattayim ona göre
yetistim süprize simdi cit cit citleyebilrim
madamim dünya ahret arkadasimsin artik kabul ettim
kimi nan fısılda
yahu bacılar çok dertliyim çok.2 terkettiğim nişanlım var.20 ay çıktığım evlilik planı yaptığım adamın geçen ay yalanları çıktı itiraf etti.adam meğer doktor değil sağlık memuruymuş 20 ay beni keklemiş.sonracıma iranlı bir sevgilim vardı ihtisas için amerikaya gitmişti şimdi dönmüyormuş türkiyeye ben onu sevmiştim gitti diye çok ağlamıştım kafam karıştı.ben içmeyim mıçmayım da kim yapsın ha.
Aslında benimde birilerini öldüresim var ama eski sevgililerimden değil :1ninca:
Biz KK mapısını da geçecez bu gidişle sempatiksalakcinni
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
İsteklerinizi dile getirmem içinnn tenimi okşamanıızz yeterlii oLacaktıırr.. sırnaşık şey sırnaşık şey
YavruLarımmm açın şurdan birer Gazooozzz.. delikafadulden delikafadulden
Özel aromalarımdaann ikram edeymmm sizlereee :jeyyar:
Harem'deki hatunLarımı Sevgiylee okşuyoruuummm :lepi:
Alço gazozunuu tadanlaraa HapLarr bedavaaaa... :roflol: :roflol: :roflol:
Yavrummm sabrettin de önce bir gazoz yudumlasayydınn :jeyyar: :jeyyar:
Veeeeeeeeee Son oLarak daaa Sizlereee Coşkunlaa yazışmamııı sunmaak istiyoruumm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Az çok anlamışsınızdırrr şimdii Niyetimiiii
Eveeeeeetttt Şimdiii Gazoz iÇenlerinnn ellerini göreLimmmm :lepi: :lepi:
youu sen hatırlasın belki
çeyiz topiğinde anlatmış bi kac ay önce hani zorla sözlendim diye
sen de yok yok olmaz bu iş ilerisini iyi görmüyorum yol yakınken bas tekmeyi kurtulmaya bak demiştin
bastım tekmeyi, herkes birini öldürüyosa ben de o deliyi öldüriim
hem mapısta ii geyik döneriz topluca
:teytey:
Mesela şahsım dimi şakkıdı-tatlicadiarzu-
Misafirimiz bile var kızlar daha nolsun :lepi: sositososito:dance::teytey:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
İsteklerinizi dile getirmem içinnn tenimi okşamanıızz yeterlii oLacaktıırr.. sırnaşık şey sırnaşık şey
YavruLarımmm açın şurdan birer Gazooozzz.. delikafadulden delikafadulden
Özel aromalarımdaann ikram edeymmm sizlereee :jeyyar:
Harem'deki hatunLarımı Sevgiylee okşuyoruuummm :lepi:
Alço gazozunuu tadanlaraa HapLarr bedavaaaa... :roflol: :roflol: :roflol:
Yavrummm sabrettin de önce bir gazoz yudumlasayydınn :jeyyar: :jeyyar:
Veeeeeeeeee Son oLarak daaa Sizlereee Coşkunlaa yazışmamııı sunmaak istiyoruumm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Az çok anlamışsınızdırrr şimdii Niyetimiiii
Eveeeeeetttt Şimdiii Gazoz iÇenlerinnn ellerini göreLimmmm :lepi: :lepi:
yok ya internet değil adamın işte hep doktor olası varmış kendi bile yalanına inanmış ortalıkta doktorum diye geziyordu
Boşver abla konu açıldıkça kötü oluyorum :gitme:
Halan doğru söylemiş bu söz benim içinde geçerli herhalde
Saol dostum gözlerim yaşardı :gitme:
Tanımazsın ki dilekom gerçek hayattan bi kaç kişi işte kötükedihüso
Abbovvvvvvvvvv için kızlar için sevgiyle okşanacağız artık delikafadulden
Adımıda muhterem gazozla gördüm ya artık gözüm açık gitmezzz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?