.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

valla 3 aylardayız allah günah yazmasın da şimdi canım çok pis içmek istedi.sonrada eski sevgililerimin a..zına etmek :)

walla geçen ben içtim sonrada bastım küfürü :mymeka:

Benim de acım hafiflese azcık da olsa azalsaa mafoldumben

hayırdır yahuuuu

kaydirigubbakcemile3 ayy ne güzel tatıl bu boyle benım cok hosuma gıttı sımdıden kaydirigubbakcemile3

sen hazırla valizleriiiii adda gidiyozzz

içtim kafayı buldum şimdi de cinayet işliyorum :)

bide seri katilimiz oldu şimdii eyvahedigeldismile değmezzz behhhhhh...

:gitme::gitme:yapma diom abla yapmaaaa:gitme::gitme::gitme:

kıza sözüm var ne yapayım mecbur gidecem :hulya:

cekirdek almistim bugun arabada kalmis bir kosu gittim aldim geldim 3. kattayim ona göre
yetistim süprize simdi cit cit citleyebilrim

madamim dünya ahret arkadasimsin artik kabul ettim

bacı 20 ay farkedemedin mi internetten mi tanıstıydınız yoksam senin adını bela çeker koydum
Aslında benimde birilerini öldüresim var ama eski sevgililerimden değil :1ninca:

Biz KK mapısını da geçecez bu gidişle sempatiksalakcinni

kimi nan fısılda

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:​

İsteklerinizi dile getirmem içinnn tenimi okşamanıızz yeterlii oLacaktıırr.. sırnaşık şey sırnaşık şey

YavruLarımmm açın şurdan birer Gazooozzz.. delikafadulden delikafadulden

Özel aromalarımdaann ikram edeymmm sizlereee :jeyyar:

Harem'deki hatunLarımı Sevgiylee okşuyoruuummm :lepi:

Alço gazozunuu tadanlaraa HapLarr bedavaaaa... :roflol: :roflol: :roflol:

Yavrummm sabrettin de önce bir gazoz yudumlasayydınn :jeyyar: :jeyyar:

Veeeeeeeeee Son oLarak daaa Sizlereee Coşkunlaa yazışmamııı sunmaak istiyoruumm aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Az çok anlamışsınızdırrr şimdii Niyetimiiii

Eveeeeeetttt Şimdiii Gazoz iÇenlerinnn ellerini göreLimmmm :lepi: :lepi:

kız benim halam derki bok boku kenefte bulur.demek ki ben de var bir tuhaflık :)
bacı halanın laflarını yazma sen bence yoksa bir ki mapus bak gidince sölemediniz uyarmadınız deme
cekirdek almistim bugun arabada kalmis bir kosu gittim aldim geldim 3. kattayim ona göre

ne eglencelisin kız senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada sadece eski sevgilileirm değil ki öldürmek istediklerim.alt kat komşumuz dedikoducu kadını sonra eski görev yerimdeki çıkarcı arkadaşımı sonra bizim eve cam açıkkken giren kediyi sonracıma geçen tavuk aldığım kasabı liste böyle uzar benim

hayırdır yahuuuu
Boşver abla konu açıldıkça kötü oluyorum :gitme:
kız benim halam derki bok boku kenefte bulur.demek ki ben de var bir tuhaflık :)
Halan doğru söylemiş bu söz benim içinde geçerli herhalde

Saol dostum gözlerim yaşardı :gitme:
kimi nan fısılda

Tanımazsın ki dilekom gerçek hayattan bi kaç kişi işte kötükedihüso

youu sen hatırlasın belki
çeyiz topiğinde anlatmış bi kac ay önce hani zorla sözlendim diye
sen de yok yok olmaz bu iş ilerisini iyi görmüyorum yol yakınken bas tekmeyi kurtulmaya bak demiştin
bastım tekmeyi, herkes birini öldürüyosa ben de o deliyi öldüriim
hem mapısta ii geyik döneriz topluca
:teytey:

yahu nasıl anlamadın doktor olduğunu şöle en zor tıp sorularını filan sorsaydın keşkee yalan abak yya ayak üstü adam yalan atmış iranlı ne oldu sonra madem gelecekmiş durm ne olur ki

Aslında benimde birilerini öldüresim var ama eski sevgililerimden değil :1ninca:

Biz KK mapısını da geçecez bu gidişle sempatiksalakcinni

Katilll sayımız artiiiii gittikçee sempatiksalakcinni

alllaaaam göksu manyaksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaam ayrıldın mı nan gercekten bende şimdi onu sorcaktım afferin ablanın sözünü dinlemişin hayırlısı olsun kusum seni böyle mutlu görmek guzel

yok ya internet değil adamın işte hep doktor olası varmış kendi bile yalanına inanmış ortalıkta doktorum diye geziyordu

Abbovvvvvvvvvv için kızlar için sevgiyle okşanacağız artık delikafadulden
Adımıda muhterem gazozla gördüm ya artık gözüm açık gitmezzz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

yok ya internet değil adamın işte hep doktor olası varmış kendi bile yalanına inanmış ortalıkta doktorum diye geziyordu

kuzum benim kocada müdürüm die geziodu taaa mersinlerden geldim gördum gercekten müdürmü die sabah geldim akşam döndum bazen uyanık olmak gerekio nassı anlamadın hayret

Tamam canım sende takma kafana artık yaşananlar geçmişte kalıyor artık ileriyebakacaksın şimdiden a.s

Abbovvvvvvvvvv için kızlar için sevgiyle okşanacağız artık delikafadulden
Adımıda muhterem gazozla gördüm ya artık gözüm açık gitmezzz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

siz istedinizde ne zaman sizi öksüz bıraktımmm leenn aklinialirimsmile

teker teker sıvazlarımm sizi sızLanmayınnn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Hadii gazoz içenleriii göremedimmm amaaaa lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…