.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

chees bacı bana msn ini özelden atan mı sorcaktımda sana özel mesaj atamadım

ya varya şimdi ne yapmak isterdim biliyonuz mu öldürmek istediğim ya da yüzüne sövmek istediğim insanların listesini çıkarıp gerçekleştirmek.

daha 2 mesaj önce içmek istiom diodun ne cabuk bitirdin kııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafadulden

gel birlikte yiyelim çakılım
you know hayırdır ayran içtik ayrımı düştük:))))))))))))))))
bu arada dün bana da uyarı geldi yakında bende düşerim mapısakaydirigubbakcemile3

benim yüzümden hep
ama kazen beni seviyo

selam bu arada herkese, topik hayırlı uğurlu olsun zemuszemus

heyecandan bayıldı derizzzz artık
işlerinide biz hallederiz
vururuz sırtımıza ne yapalım sempatiksalakcinni
yok biz seni tutarızz bişetcik olmaz kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 ayy ne güzel tatıl bu boyle benım cok hosuma gıttı sımdıden kaydirigubbakcemile3

yahu bacılar çok dertliyim çok.2 terkettiğim nişanlım var.20 ay çıktığım evlilik planı yaptığım adamın geçen ay yalanları çıktı itiraf etti.adam meğer doktor değil sağlık memuruymuş 20 ay beni keklemiş.sonracıma iranlı bir sevgilim vardı ihtisas için amerikaya gitmişti şimdi dönmüyormuş türkiyeye ben onu sevmiştim gitti diye çok ağlamıştım kafam karıştı.ben içmeyim mıçmayım da kim yapsın ha.

Aslında benimde birilerini öldüresim var ama eski sevgililerimden değil :1ninca:

Biz KK mapısını da geçecez bu gidişle sempatiksalakcinni

pardon yanlış yazmışım iranlı dönüyormuş beni özlediğini görmek istediğini yazmış facebookuma ben onu çok sevmiştim.

Kızım sende gidiyon acayip acayip herifleri buluyon

Doğru düzgün bi adam bulalım sana olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…