.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

bacı halanın laflarını yazma sen bence yoksa bir ki mapus bak gidince sölemediniz uyarmadınız deme

ne eglencelisin kız senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi burda haladan sözlerle .ok yoluna gidecegiz deyim cuk otursun

gksu biliyordum böyle bisey olacagiida tam cözememistim sandimki nuru alca gövdesine kendi resmini falan ekliyeceksin

simdi ismim gectigi yer haremmi yoksa allta gazoz icip hareme düsecek olanlarin yerimi onu cözemedim bacim

ben de içim bu gazozdan yokda bakire meryem gibi ölcem bu gidişle.ölmeden bari verim:) benim halamın oğluna evli bir kadın tebelleş olmuş.hala oğlu kadına utanmıyor musun evlisin demiş kadın da amannnnn öldükten sonra toprak doldurcak ölmeden bari sen doldur demiş :)))

ay evet ayrıldım
nişanı yaptık ama sonra ayrıldık deli miyiz neyiz =)
geldim sözüne abla =))

göksuu naaptın kız öleee =))
sendin dimiii topik acmıştın sınavla ilgili de ben yazmıştım sanaa.s.

Kedileri öldürmeyelim :gitme:
Bizdensin demek sende aklinialirimsmile

Katilll sayımız artiiiii gittikçee sempatiksalakcinni

Azmettiriciler çok abla :1ninca:-tatlicadiarzu-
yok ya internet değil adamın işte hep doktor olası varmış kendi bile yalanına inanmış ortalıkta doktorum diye geziyordu
Kendisi de inandığına göre cidden şizofren bu eyvahedigeldismile
kuzum benim kocada müdürüm die geziodu taaa mersinlerden geldim gördum gercekten müdürmü die sabah geldim akşam döndum bazen uyanık olmak gerekio nassı anlamadın hayret
abooov herifi müdür mi diye takip de ettin demek senden korkulurr sempatiksalakcinni

Tamam canım sende takma kafana artık yaşananlar geçmişte kalıyor artık ileriyebakacaksın şimdiden a.s

Haklısınn apla olumunekankayizsmile

bazı seyler bastan belli oluyorda göremiyoruz bu yüzden dısardan insanların sözlerine kulak vermeli ama sevindim inan sende öyle aglayıp sızlamıosun buda guzel

hahaha Nuri'yi bilirsiniz hanımlaarr tarzını da çok yakından takip ediyorsunuzz zateen aklinialirimsmile

isminin geçtiği yeeerr gazozuu içip haremimde sabahlayacağın yerrr hayatımm a.s.

Buyurmaz mısın içerriii sırnaşık şey

aboooo kadına bak heelee sırnaşık şey

Gel bebeğimmm ben alırııımm sen yeter ki veerr :jeyyar: :jeyyar:

Ben varım tabisiiiiiiiiiiiii :lepi:

Abovvv ohaoldumsmile

evet hayatım bendimm oo kepazee :jeyyar: :jeyyar:

Buyur gazoz iç sendee tek kaldınn orda içerii gel üşütürsünn dışardaa delikafadulden

abooov herifi müdür mi diye takip de ettin demek senden korkulurr sempatiksalakcinni

napam bacı evlenecez dedik ya adam yalan söylediyse valla parçalarım ondan sabah geldim akşam tıpış tıpış döndumkaydirigubbakcemile3 anamlarda bilmio dedimki ben adanaya gidiom akşama gelirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bazı seyler bastan belli oluyorda göremiyoruz bu yüzden dısardan insanların sözlerine kulak vermeli ama sevindim inan sende öyle aglayıp sızlamıosun buda guzel

gencim güzelim ne aglayıp sızlancam kaydirigubbakcemile3
ayrılalım diye yalvardım herife resmen
hala tam kabullenemedi durup durup arıyo da, işim olmaz bu saatten sonra
youu inanmıyorum adamı kontrol etmeye mi geldin müdür mü diee süpersinnn valla öle olmak lazım esasında =)
benim arada cok saflıgım tutuyo sen arada akıl ver bana olur mu kaydirigubbakcemile3
eninde sonunda sözüne geliyorum zaten opuyorumnanaktan

büyüklerime herzaman saygiliyimdir önce ank06 ablacigim icsin sonra siraya gecerim :roflol:
hadi abla hadi her kk LI bu gazozu tadacak :roflol: :roflol:
icelim güzelleselim ohh

Helal valla aklıma gelmezdi hiç sempatiksalakcinni

herkes eninde sonunda benim sözüme gelioda bi herif anlamıo bunualsanaalsanasmile
herifede dedimki seni özledim sana geliom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 1 gun önceden sölemedimki izin neyim almasın direk geldim gördum test ettim onayladım
kaydirigubbakcemile3

ben de nişan attığımda gençtim güzeldim senin gibi derdim.23 yaşında attım sonuncuyu aradan 5 yıl geçti tık yok geldim 28 e tehlike çanları çalmaya başladı:gitme:

ne diyim süpersin valla delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…