bacı halanın laflarını yazma sen bence yoksa bir ki mapus bak gidince sölemediniz uyarmadınız deme
ne eglencelisin kız senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tamam canım sende takma kafana artık yaşananlar geçmişte kalıyor artık ileriyebakacaksın şimdiden a.s
Kedileri öldürmeyelim :gitme:bu arada sadece eski sevgilileirm değil ki öldürmek istediklerim.alt kat komşumuz dedikoducu kadını sonra eski görev yerimdeki çıkarcı arkadaşımı sonra bizim eve cam açıkkken giren kediyi sonracıma geçen tavuk aldığım kasabı liste böyle uzar benim
Bizdensin demek sende aklinialirimsmileyouu sen hatırlasın belki
çeyiz topiğinde anlatmış bi kac ay önce hani zorla sözlendim diye
sen de yok yok olmaz bu iş ilerisini iyi görmüyorum yol yakınken bas tekmeyi kurtulmaya bak demiştin
bastım tekmeyi, herkes birini öldürüyosa ben de o deliyi öldüriim
hem mapısta ii geyik döneriz topluca
:teytey:
Azmettiriciler çok abla :1ninca:-tatlicadiarzu-
Katilll sayımız artiiiii gittikçee sempatiksalakcinni
Kendisi de inandığına göre cidden şizofren bu eyvahedigeldismileyok ya internet değil adamın işte hep doktor olası varmış kendi bile yalanına inanmış ortalıkta doktorum diye geziyordu
abooov herifi müdür mi diye takip de ettin demek senden korkulurr sempatiksalakcinnikuzum benim kocada müdürüm die geziodu taaa mersinlerden geldim gördum gercekten müdürmü die sabah geldim akşam döndum bazen uyanık olmak gerekio nassı anlamadın hayret
Tamam canım sende takma kafana artık yaşananlar geçmişte kalıyor artık ileriyebakacaksın şimdiden a.s
ay evet ayrıldım
nişanı yaptık ama sonra ayrıldık deli miyiz neyiz =)
geldim sözüne abla =))
göksuu naaptın kız öleee =))
sendin dimiii topik acmıştın sınavla ilgili de ben yazmıştım sanaa.s.
vallahi burda haladan sözlerle .ok yoluna gidecegiz deyim cuk otursun
gksu biliyordum böyle bisey olacagiida tam cözememistim sandimki nuru alca gövdesine kendi resmini falan ekliyeceksin
simdi ismim gectigi yer haremmi yoksa allta gazoz icip hareme düsecek olanlarin yerimi onu cözemedim bacim
ben de içim bu gazozdan yokda bakire meryem gibi ölcem bu gidişle.ölmeden bari verim:) benim halamın oğluna evli bir kadın tebelleş olmuş.hala oğlu kadına utanmıyor musun evlisin demiş kadın da amannnnn öldükten sonra toprak doldurcak ölmeden bari sen doldur demiş :)))
Ben varım tabisiiiiiiiiiiiii :lepi:siz istedinizde ne zaman sizi öksüz bıraktımmm leenn aklinialirimsmile
teker teker sıvazlarımm sizi sızLanmayınnn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Hadii gazoz içenleriii göremedimmm amaaaa lülülülülülü
ben de içim bu gazozdan yokda bakire meryem gibi ölcem bu gidişle.ölmeden bari verim:) benim halamın oğluna evli bir kadın tebelleş olmuş.hala oğlu kadına utanmıyor musun evlisin demiş kadın da amannnnn öldükten sonra toprak doldurcak ölmeden bari sen doldur demiş :)))
ay evet ayrıldım
nişanı yaptık ama sonra ayrıldık deli miyiz neyiz =)
geldim sözüne abla =))
göksuu naaptın kız öleee =))
sendin dimiii topik acmıştın sınavla ilgili de ben yazmıştım sanaa.s.
abooov herifi müdür mi diye takip de ettin demek senden korkulurr sempatiksalakcinni
bazı seyler bastan belli oluyorda göremiyoruz bu yüzden dısardan insanların sözlerine kulak vermeli ama sevindim inan sende öyle aglayıp sızlamıosun buda guzel
evet hayatım bendimm oo kepazee :jeyyar: :jeyyar:
Buyur gazoz iç sendee tek kaldınn orda içerii gel üşütürsünn dışardaa delikafadulden
napam bacı evlenecez dedik ya adam yalan söylediyse valla parçalarım ondan sabah geldim akşam tıpış tıpış döndumkaydirigubbakcemile3 anamlarda bilmio dedimki ben adanaya gidiom akşama gelirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
göksü içebülürmüyüm gazoz ama ankara gazozumu
gencim güzelim ne aglayıp sızlancam kaydirigubbakcemile3
ayrılalım diye yalvardım herife resmen
hala tam kabullenemedi durup durup arıyo da, işim olmaz bu saatten sonra
youu inanmıyorum adamı kontrol etmeye mi geldin müdür mü diee süpersinnn valla öle olmak lazım esasında =)
benim arada cok saflıgım tutuyo sen arada akıl ver bana olur mu kaydirigubbakcemile3
eninde sonunda sözüne geliyorum zaten opuyorumnanaktan
herkes eninde sonunda benim sözüme gelioda bi herif anlamıo bunualsanaalsanasmile
herifede dedimki seni özledim sana geliom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 1 gun önceden sölemedimki izin neyim almasın direk geldim gördum test ettim onayladımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?