Vurdum duymaz kocam

Hımm şimdi kulağınızı sağır edip bırakmış. Gözden çıkarabileceğiniz başka uzvunuz var mıdır? Gözünüz, burnunuz falan hani? Hangileri kocanızdan daha değersiz? Onu belirleyin bir an evvel.
Siz ve sizin gibileri anlamıyorum ya. Kulağını patlatmış herif, sen daha koca şefkati peşindesin pes! O kasap değil sen de deri değilsin, ki sevdiğini döver hesabına girersek.
Bir de ameliyat olsam mı olmasam mı diyor daha, dur dur bekle olma kör falan ederse ikisini bir aradan çıkarırsın artık.

Esin seni kaynananın yanında kulağından ameliyat olacak kadar dovuyor sende hiçbirşey olmamış gibi kalkıp kahvaltı hazirliyorsun ,kusura bakmada sen daha çok dayak yersin, gururundami yok arkadaşım ???

Bu kadar olayi kafanda sorun etmeyipte kaynananın vermediği paraya nasıl takiliyorsun onuda anlamış değilim.

Ve hala insanlıktan nasibini alamamış varlık için eşim gece oldu hala gelmedi diye dusunuyorsun ,neden hala evlisin???

Bırakın su evladım için katlaniyorum laflarını beni döven ,cocugumun rızkını düşünmeyen bir adamla mutsuz bir evlilik yaşayıp ,çocuk buyutecegime tek basima mutlu olup mutlu çocuk yetistiririm...

Arkanda duracak bir ailen varsa bu durumu bilmeliler... Belki senin yapman gereken şeyi onlar yaparlar anne baba olarak ...

Yerinde olsam kimseye bisey demeden alirim çocuğumu anne babamın yanına gider,ameliyatimi olur iyileştikten sonra ilk isim o insan gorunumlu öküzü bosamak olur ,sonrada bir ise girer paşa paşa yaşarım...

Ve kocanız sizinle bu olayın üstüne "Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı "
pes gerçekten pes...
Allah yardım etsin

Kocan annesinden borcunu istedin diye seni ameliyatlik olacak sekilde dövdü sonra da sana küstü?
Sen de gece bir olup gelmediği için mutsuzsun ve n'yapmalısın?
Hımm, ayaklarına filan kapan bence. Affetsin seni. Kölelik vaadinde bulun kocana. İkna olmazsa burnunu filan kırsın.
Ayrıca vurdumduymaz bitişik yazılırmış.

senin kocan vurdumduymaz değil vurdumu duyurmaz olmuş.
diğer konularını da tek tek okudum burdaki arkdaşlara da diyorum boşan ya da sen de cevpa ver gibi şeyler yazmayın çünkü zman kaybı olur.
diğer konularına bakaraktan gözümde canlanan imajın şu şeklde çukurovada yaşayan(ki ben de oralıyım yani iyi bilirim) kendini 26 yaşında 3 çocukla evi barkı çocukların bakımını salmış, karın tokluğuna evde koca yolu gözleyen toplumda bağırılıp çağırılan dayak yiyien sonra da kocasının küsmesini kafya takan birisin.

bundan sonrası için bişey demeyeceğim böyle böyle devam edecek herşey inşaAllah çocukların okursa seni rahat yaşatır.

Hangi sartlara sahip oldugunu bilemeyiz anlasilan bosanma gibi bir dusuncen yok kimsede bu dusuncen yok diye seni sucluyamaz.nerden tutmaya calissam elimde kaliyor bu olay...daha oncede siddet gordun mu ve neden darp raporu almiyosun hic bir insan ozelliklede bir kadin dovulmeyi haketmez ailene soylesen aile gurbet falan dinlemez cok uzuldum ama senin bu pismis halin daha uzucu yedigin dayaga degilde kocanin seninle ilgilenmemesine uzulmussn.simdi sen onun ailesi nezlinde susturmasi kolay ve ezilmesi muhtemel bir insansin ne diyim esine kizmiyorum ben sana kiziyorum ayrica bu kadar ezik davranirsan daha cok derdin olur.

sizler gibi kadınlar buraları okuyan genç kızları evlilikten soğutuyor.

çünkü evli olmayı köle olmak sanıyorsunuz.

ve bu gidişle öbür kulağının patlaması da yakındır.
keşke soğusalar
bi de evliliği böle bi şey zannedip normalleştirenler de var
aaa normalmiş ablalarımız da bunu yaşıyordu deyip hallerinden memnun yollarına devam edenler

Halâ kocam diyebiliyor musun bu yaratığa ?
Dün rızkını savundun dayak yedin kulağından sağlığından oldun

Yarın canından olursun

O ameliyatlada geçmez bilesin

Bu olay hamileyken oldu . Basım donüyordu ve kulaklarımda sanki tencere çalıyordu . Hamile oldugum icin doktor muane etmedi . Dogum yap gel dedi . Hatta doktor turşu. Yeme dedi tuzlu yeme dedi . Dogum yaptım bebeğim biraz büyüdü ve bas dönmeleri artı. Fakülteye gittim . Tomografi çektim . Doktor baktı . Ve bana darbe almisim dedi . Ben doktora bisey demedim . Tomografi sonucuna baktı öyle söyledi .ilacla tedavi olunurmu dedim hayır dedi . 2 sene bekliyeyim bebeğim büyüsün sonra olayım dedim . Hayır dedi . 1 ay sonra yine muyane ve sonra ameliyat . Kulakta kulak zarında bisey yok . Zarın arkasındaki çekiç vs zedelenmiş . Cocuklarım var diye çabam . Belki sunu yapsam düzelir bunu yapsam düzelir . Hersey cocuklarım icin ondan caba sarfediyorum eksikliğim varsa bulmaya çalışıyorum

bizler yokuz hanfendi
boş zamanlarımızda girip 1 2 yorum yapıp çıkıyoruz
siz bu hayatı yaşıyorsunuz,biz okuyup delleniyoruz ammavelakin siz boynunuzu büküyorsunuz
sevmeyin rica ederim burayı sevmeyin.
evlilikten kadınlıktan soğudum erkek olcam sonunda kahretsin

Yerine gore yapacaksınız herşeyi.. Fakat ailenizın sızı desteklemeyecegını düşünüyorsanız ve gideceğiniz sıgınacagınız bır yer yoksa orada susarım.. Cunku bır insanın ailesi desteklemezse kimse hıc kımse senı anlamaz anlayamaz..

Arkadasim bak ailenden saklama bence. Hicbir kadin siddeti haketmiyor elleri kırılsın hepsinin sen adami baba yaparsın insan edersin yikarsin utulersin her turlu ihtiyacini karsilarsin ama reva gorulen dayak. 1 kereden bisey olmaz diye kabullenme 1 kere yapan 2sinide yapar. Teyzem yillarca gurbette kocasindan dayak yemis bize soylemedi en sonunda bir gun teyzeme soylemis canına tak edip dayilari toplasip gittiler eniste beyin 2 tel saci vardi o da dayilarimin elinde kaldi. Sende sahipsiz degilsin ailem var diyorsun soyle ailene ezdirme kendini allah allah yine sinirlerim tavan yaptı

Kocan seni kv yanında dövüyor, kulağın ameliyatlık hale geliyor, üstüne bide 1 ay sana küsüyor. Siz dayağın sabahı kahvaltisini hazırlıyorsunuz ve şimdi hala onu bekliyorsunuz. Azdıkca azar adam

bugün dövüp kulağını sağır eden adam yarın neler neler yapar. boşan kurtul o iki yaratıktan.

allahın belası o kaynana da koca da. bırak duysun ailen zaten ailene söylemeyecegini bildigi için yükleniyordur bu kadar kocan. gelsin baban annen varlıklarını hissettirsin bi bak ı zaman eli kalkıyor mu köpeğin.

kaynana yanında dayak yiyen sensin
hem de kulaktan olacak kadar hasarla ama sen eşine küs değilsin eşin sana küs
gönlünü yapmak için kahvaltı hazırlıyorsun
adam ameliyat olacağın için yine sana bozulup eve geç geliyor
ve sen neredeyse sağır olacak olmana onuruna gururuna canına dertlenmiyorsun paraya dertleniyorsun

la havle vela kuvvete illa illa aliyyil azim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…