keşke soğusalarsizler gibi kadınlar buraları okuyan genç kızları evlilikten soğutuyor.
çünkü evli olmayı köle olmak sanıyorsunuz.
ve bu gidişle öbür kulağının patlaması da yakındır.
Bu olay hamileyken oldu . Basım donüyordu ve kulaklarımda sanki tencere çalıyordu . Hamile oldugum icin doktor muane etmedi . Dogum yap gel dedi . Hatta doktor turşu. Yeme dedi tuzlu yeme dedi . Dogum yaptım bebeğim biraz büyüdü ve bas dönmeleri artı. Fakülteye gittim . Tomografi çektim . Doktor baktı . Ve bana darbe almisim dedi . Ben doktora bisey demedim . Tomografi sonucuna baktı öyle söyledi .ilacla tedavi olunurmu dedim hayır dedi . 2 sene bekliyeyim bebeğim büyüsün sonra olayım dedim . Hayır dedi . 1 ay sonra yine muyane ve sonra ameliyat . Kulakta kulak zarında bisey yok . Zarın arkasındaki çekiç vs zedelenmiş . Cocuklarım var diye çabam . Belki sunu yapsam düzelir bunu yapsam düzelir . Hersey cocuklarım icin ondan caba sarfediyorum eksikliğim varsa bulmaya çalışıyorumGeçen sen olmuş bu olay ve daha yeni mi ortaya çıkıyor rahatsızlık zaten kulağınıza böyle bir sorun oluşsa denge sorunları, baş dönmesi olur bir sene dayanamazsınız ayrıca yeni üyesiniz bir sürü konu açmışsınız ama bu konudan hiç söz etmemişsiniz dayaktan dolayı ameliyat olmam lazım dövdü diye. Hatta bir konuda eşimi kendime nasıl bağlarım gözü benden başkasını görmesin beni özlesin falan demişsiniz nerdeyse büyü falan yaptıracaksınız yani böyle kocaya o da bir enteresan.
ya boşanıp kurtulacak ya da sineye çekip evliliğine devam edecek ve yarın öbür gün çok daha kötü olaylar yaşayacakPeki bu durumdaki bir kadın ne yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?