Vurdum duymaz kocam

Hem dövüyor hemde küsüyor ve siz bu duruma üzülüyorsunuz hakkınızı savunun biraz ya tepkinizi gösterin ki sizin korkak olmadığınızı görsün olmadi sikayet edin ailen duyarsa duysun şiddet var sonuçta.

Bence bu durumdaki kadın bosanmayı düşünmüyorsa dahi arkadasın yaptığı gibi davranmamalı.bır rapor almalı ailesini bilgilendirmeli bi kulagım daha var havasında olmamalı.!o adama bunun bedelini tek tek odetmeli...

maalesef konu sahibi bedel ödetebilecek dirayette değil işte

Zaten ben anlamadım konuyu neden actıgını acaba ameliyatan sonra esımle aramı nasıl düzeltirim dıye mi soracaktı da vaz mı geçti?!!

Kadina siddet zaten buyuk bir sorun ve maalesef yeni bir sorunumuzda degil ama son zamanlarda kadinlar buraya bu cokta yanisira olan biseymis gibi yaziyor ve benim aklim bunu almiyor. Adam seni DÖVMÜS ve nokta!!! Sonra nolmus, once nolmus, neden olmus diye bisey yok.
Allahin sana emanet ettigi bedene zarar vermis, hangi hakla? Hangi cüretle ? Ben size soyleyim, cunku kadinlar kalkip hala söyleydi böyledi diyebiliyor, adam kendinde küsme hakkini bulabiliyor. Siddeti bukadar basitlestirmeyin lutfen!
Birde eş nedir bir düsünün, diger yaridir, tamamlayandir, yuva güvendir!

Konun ilk cümlelerini okudum ve gelecek yorumları okumadan bildim. Yapılacak şey ortada duruyor hanımefendi.
Sizi nasıl bu kadar HİÇ yerine koymalarına dayanıyorsunuz?
Anneniz babanızı düşünün. Onlar size kıyamazken burda kaynananızın gözü önünde dayak yiyorsunuz..
Ağır oldu belki ama kendinize biraz saygı duyun, biraz gururunuzu da düşünün....

Haa bi de 9 sayfa yorum yazılmış ama konu sahibi 1 adet cevap vermiş sadece.
Madem böyle olacaktı neden konuyu açtınız?
Ya da tepkiler hoşunuza gitmedi mi?

Yapabilecek bişeyim yok . Annem babam ayrı daha onların düzeni yok . Ve 3 cocuk en büyüğüm 5 yasında . Çalışmak istesem cocuğumu kime birakayim. Yani katlanmaliyim . Ama sadece bu olayda dayak olunca. Bende hic kaynananın yanında konuşmuyorum . Esim iyidir her zaman boyle olsa tabiki katlanacam . Belki diyom zamanla düzelir eksikler cok

Haa bi de 9 sayfa yorum yazılmış ama konu sahibi 1 adet cevap vermiş sadece.
Madem böyle olacaktı neden konuyu açtınız?
Ya da tepkiler hoşunuza gitmedi mi?
Ne cevap vermemi istiyorsan sor cvp vereyim

Ne cevap vermemi istiyorsan sor cvp vereyim
Mesela biraz önce lütfedip cevap vermişsiniz. Ailenize sırtınızı yaslayamacağınızı anladım. Çocuklarınızda küçükmüş. Peki bunlar evliliği sürdürmeye sebep olsa bile neden bu kahvaltı hazırlamalar gönül almalar vs? Kayınvalidenizle görüşüyor musunuz mesela? Oğlu sizi dövüyor ve susup izliyor mu öylece? Bilemiyorum bu dünyada çekeceğiniz varmış... Ama tavrınızı da koymalısınız. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

tavır koysa ne olacak ki?
bu sefer de öbür kulağını patlatacak
bak kayınvalidesine paramızı neden vermiyorsunuz demiş başına neler gelmiş
bir de kocasına tavır alsa, mazallah neler olur

tavır koysa ne olacak ki?
bu sefer de öbür kulağını patlatacak
bak kayınvalidesine paramızı neden vermiyorsunuz demiş başına neler gelmiş
bir de kocasına tavır alsa, mazallah neler olur
Doğru.. İşin o boyutuda var. Adam alışmış tabi kahvaltılara şimdi konu sahibesi yapmazsa sıkıntı çıkabilir...

ben bu tur konulari okudugumda esiniz ve ailesi gibi insanlarla nasil ayni toplumun parcasi oldugumu anlamaya calisiyorum ama yanit bulamiyorum. uzucuden de ote, insanin boynunu bukecek cinsten. ki sizinki bukuk. Hakkin rahmetinden sual olunmaz, size de acil sifa ve kurtulus temenni ediyorum bu insanlardan.

ailenizi ameliyata cagirmasaniz da bir kaza sonucu kulaginizin zedelendigini haberdar edin; bu durumda esiniz ameliyatin yapilmasina mecbur kalacaktir.

Bu ilk değil ve son olmaz.eğer hakkınızı korumazsanız.bir daha yaparsa rapor alın ve şikayet edin.ailenize gidemezseniz çocukların düzeni bozulmasın diye uzaklaştırma kararı çıkarın,o gitsin.anlasın hangi devirde olduğunu mağara adamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…