- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 38
maalesef konu sahibi bedel ödetebilecek dirayette değil işteBence bu durumdaki kadın bosanmayı düşünmüyorsa dahi arkadasın yaptığı gibi davranmamalı.bır rapor almalı ailesini bilgilendirmeli bi kulagım daha var havasında olmamalı.!o adama bunun bedelini tek tek odetmeli...
sanırım içini döküp rahatlamak için açmışZaten ben anlamadım konuyu neden actıgını acaba ameliyatan sonra esımle aramı nasıl düzeltirim dıye mi soracaktı da vaz mı geçti?!!
Yapabilecek bişeyim yok . Annem babam ayrı daha onların düzeni yok . Ve 3 cocuk en büyüğüm 5 yasında . Çalışmak istesem cocuğumu kime birakayim. Yani katlanmaliyim . Ama sadece bu olayda dayak olunca. Bende hic kaynananın yanında konuşmuyorum . Esim iyidir her zaman boyle olsa tabiki katlanacam . Belki diyom zamanla düzelir eksikler cokHangi sartlara sahip oldugunu bilemeyiz anlasilan bosanma gibi bir dusuncen yok kimsede bu dusuncen yok diye seni sucluyamaz.nerden tutmaya calissam elimde kaliyor bu olay...daha oncede siddet gordun mu ve neden darp raporu almiyosun hic bir insan ozelliklede bir kadin dovulmeyi haketmez ailene soylesen aile gurbet falan dinlemez cok uzuldum ama senin bu pismis halin daha uzucu yedigin dayaga degilde kocanin seninle ilgilenmemesine uzulmussn.simdi sen onun ailesi nezlinde susturmasi kolay ve ezilmesi muhtemel bir insansin ne diyim esine kizmiyorum ben sana kiziyorum ayrica bu kadar ezik davranirsan daha cok derdin olur.
Evet . Anlatacak kimse yoksanırım içini döküp rahatlamak için açmış
Ne cevap vermemi istiyorsan sor cvp vereyimHaa bi de 9 sayfa yorum yazılmış ama konu sahibi 1 adet cevap vermiş sadece.
Madem böyle olacaktı neden konuyu açtınız?
Ya da tepkiler hoşunuza gitmedi mi?
Mesela biraz önce lütfedip cevap vermişsiniz. Ailenize sırtınızı yaslayamacağınızı anladım. Çocuklarınızda küçükmüş. Peki bunlar evliliği sürdürmeye sebep olsa bile neden bu kahvaltı hazırlamalar gönül almalar vs? Kayınvalidenizle görüşüyor musunuz mesela? Oğlu sizi dövüyor ve susup izliyor mu öylece? Bilemiyorum bu dünyada çekeceğiniz varmış... Ama tavrınızı da koymalısınız. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Ne cevap vermemi istiyorsan sor cvp vereyim
tavır koysa ne olacak ki?Mesela biraz önce lütfedip cevap vermişsiniz. Ailenize sırtınızı yaslayamacağınızı anladım. Çocuklarınızda küçükmüş. Peki bunlar evliliği sürdürmeye sebep olsa bile neden bu kahvaltı hazırlamalar gönül almalar vs? Kayınvalidenizle görüşüyor musunuz mesela? Oğlu sizi dövüyor ve susup izliyor mu öylece? Bilemiyorum bu dünyada çekeceğiniz varmış... Ama tavrınızı da koymalısınız. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Doğru.. İşin o boyutuda var. Adam alışmış tabi kahvaltılara şimdi konu sahibesi yapmazsa sıkıntı çıkabilir...tavır koysa ne olacak ki?
bu sefer de öbür kulağını patlatacak
bak kayınvalidesine paramızı neden vermiyorsunuz demiş başına neler gelmiş
bir de kocasına tavır alsa, mazallah neler olur
adamın kişiliği bu, bu saatten sonra değişmezkiDoğru.. İşin o boyutuda var. Adam alışmış tabi kahvaltılara şimdi konu sahibesi yapmazsa sıkıntı çıkabilir...
Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?