mesela ne yapabilirim?yardımcı olur musunuz...kendim cok sevgi dolu bir aile de büyüdüm
bende öyle seben emin ol canım benim ailemin tek kızıyım el bebek gül bebek büyütülmüşken babamın gözbebeğiyken okumuş çalışırken kaynana olacak kadın otur evinde yemek pişir dedi bana buarada görümcem bana imrenip benim bölümümü yazdı okuyor düşün daha neler neler anlatsam şu istanbula dağ olur :) ben karar aldım görüşmüyorum artık onlarla sende evlen eline ipleri al muhattap olma yüzgözde olma ben 2 yıllık evliyim hala nasılsınız ??? Diye konuşurum ama yüzsüze ne desen boş sende evlen eşinle mutlu ol onlarıda kapı arkasında bırak :) inşllh derdine bir nebze çare oluruz :)
ben de sizin konunuzu okudum zengin bulsaydın...bu mu?soylenecek tek laf bu mu?neden şefkatle yaklasmıyorlar ki?vurdumduymazlığın kanıtı işte...
laf sokmakta bir sanattır...:)yani ben öyle düşünüyorum..
beencede canım bende öyle düşünüyorum artık benim annem hep ayıp olmaz yanlış diyerek büyütttü meğer buymuş yanlış ayıp olan şimdi eziyor işte elin karıları bizibazen öyle şeyler söylüyorlar ki donup kalıyorum ne diceğimi şaşırıyorum ama eşim laflarını verir maşallah benim koca anasına çekmiş laf sokmakta üzerine yoktur en son beni korumuş laflarını yapıştırmış çok şaşırdım ama sevindim ben koruyamıyorum hakkımı şükür o yapmış ama bende söylemezsen ölürüm ama nasıl :)???
zorbey adı gibi kendi de zor yani öldürsen laf etmez ailesine...benim annem de aynen sizin anneniz gibi hanım ol diye diye büyüttü beni...
ablasının evin de 1 milyarlık yemek masası varmış nasıl bişeyse artık...görmedim.mutfakta otururlarken babası bir muhabbet arasın da evlenince yemek masası da ister ama bu bir milyarlık demiş.bu ne ya
keşke diyebilseydin müze koysunlar o masayı 1 milyarlıkmış yemek yemeye kıyamzlar belki ama işte nerdeeeeee ben burda konuşurum karşıma gelseler sus pus :) saçma sapan insanlar bunu söylemeye utansınlar önce kızım ben sana en alasını alırım demek varken sana onlarımı anlatıyorlar utanmaz insanlar
yok zorbeye söylemiş...zorbey de diyor ki biz de öyle alalım mı?dedim bu ne demek ama bu bir milyarlık...sen alamazsn oglum mu demek?diyor kı sen nelere takılıyosun boyle?
böyle demek yerine oğlum ben sana en güzilini alırım deseydi daha iyi olmazmıydı bu aileler neden böyle gerçekten aklım duruyor bazen
oğlum keşke ben de sana bundan alabilseydim ama alamıcam...ben buna razıyım...yeter ki candanlık ciğerdenlik olsun...
evlenince inşllh mutlu olursun ben takan biriyim herşeyi bazen kafayı mı yiyorum diyorum inşllh sen takmazsın dediğine göre aile tam bir odun benim eşimin aileside tam bir kalas ama sen takmayan biri olursan mutlu olursun inşllhta mutlu olursun
takmak mı?cok basit kalır...yine de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim siz de cok mutlu olun...inşaallah
inşllh seben inşllh canım takmamaya çalış dicem ama ilacım olsa ben kullanırdım ama sen yinede ufak tefek şeylere takılma unutmamalıyız !!!!!!!!! Allah seni senin için yarattı kimse bu canı sana bahşetmedi buyüzden kendi kıymetimizi iyi bilelim:)
bunun ortası yok ,ilgilenirler herşeye karışırlar, huzursuzluk çıkar..
bi de sizinkiler gibi, etliye ,sütlüye, yünlüye karışmayanlar var..
anne baba değil de akraba gibiler sanırım..
öyle olsunlar,kabullen,kafanı dinlersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?