• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Yok yok otomatik değil, zaten o özellik kapalı onda beceremiyoruz onu kullanmayı hep yanlış yazıyoruz. Gülümü zaten çok kullanır bu bildiğim birşey, hiç sıkıntı olmadı aramızda ama bu eski sevgili olunca bende e yeter ama dedim.
Apinklady Apinklady canım konuşmanız birikenlerle birlikte büyümüş galiba. Çok aşırı rahatsız edici gelmedi bana üstünden çok zaman geçmiş erkek kadın rolüyle o kelimeyi kurduğunu dişünmüyorum.

Ama tabiki birdahakine dikkat etmesi açısından kendini affettirmesini bekle ama şuanki tamamen kızın çok üzülmesine karşın vicdanen söylenen güzel bir cümle gibi duruyo

O sakat dediğiniz bizim refahımız için bacaklarını vermii bir KAHRAMAN.
Ki öyle olmasa bile sakat denmez bi engelliye.
Biraz üslüp çalışın insan içine öyle çıkın lütfen ya

Boşverin, eşşek kadar insan olmuş öğrenmemiş, bizim uyarımızla hiç öğrenmez.

Apinklady Apinklady canım konuşmanız birikenlerle birlikte büyümüş galiba. Çok aşırı rahatsız edici gelmedi bana üstünden çok zaman geçmiş erkek kadın rolüyle o kelimeyi kurduğunu dişünmüyorum.

Ama tabiki birdahakine dikkat etmesi açısından kendini affettirmesini bekle ama şuanki tamamen kızın çok üzülmesine karşın vicdanen söylenen güzel bir cümle gibi duruyo

Ya bende öyle aman aman büyütmedim aslında, sadece bozuldum beklemiyordum. Yoksa bende eski sevgilim o durumda olsa bende muhakkak yazarım, arada öyle büyük bir olay yoksa eğer konuşmak isterdim. Bu da öyle birşey.
Ama işte gülüm demesi büyük bozdu beni, birikenlerde vardı tabiki hepsini tekrar gün güzüne çıkardım içimdekilerin.
Ama iyi oldu, hep hassas davrandım aman birşey olmasın diye ama ben şiştikce şiştim, birazda o birşey yapsın benim için, çok birşey istemiyorum.

Oncelikle gecmis olsn. Cok uzuldum durumuna.. evet insan kiskanir kizar bagirir falan ama su durumunda ben olsam bisey demezdm ya. Hastayken insan ayri bi duygusallasiyor. Durumunu ne kadar anlamaya calissak da idrak edemeyiz. Valla Allah korusun da benim basima boyle bisey gelse,eski sevgilim ziyaret etse,kocam yanimda mi diye aklimin ucundan gecmez,boynuna sarilirim yani.. gulum demis,hic de kotu bisey dememis.. hasta psikolojisini dusunup sakin olmanizda fayda var

sabah konuyu ilk actigin zamanlar cok olumlu bir yorum yapmistim simdi tekrar bir goz attim mesajlarada cok fedakar birisin brova ama malesef bu hayatta fedakarlar hep kendinden verenler hicbir zaman hakettikleri degeri goremiyor sevgilinin suan icinde oldugu durum cok ozel bir konu allah yardimcisi olsun o ayri kendini biseylere mecbur hissetme sadece hislerini dinle sevdigin icin yaninda ol yada olma bunun tercihi sana kalmis kizarken bile yine gidip kendine iyi bak deyip opup cikmissin:)insallh cok mutlu olursun

kusura bakmayın bütun sayfalari okuyamadım, yazan var mı bilmiyorum .

Kızın adı Gülüm olmasın?

Ya bende öyle aman aman büyütmedim aslında, sadece bozuldum beklemiyordum. Yoksa bende eski sevgilim o durumda olsa bende muhakkak yazarım, arada öyle büyük bir olay yoksa eğer konuşmak isterdim. Bu da öyle birşey.
Ama işte gülüm demesi büyük bozdu beni, birikenlerde vardı tabiki hepsini tekrar gün güzüne çıkardım içimdekilerin.
Ama iyi oldu, hep hassas davrandım aman birşey olmasın diye ama ben şiştikce şiştim, birazda o birşey yapsın benim için, çok birşey istemiyorum.
Aynen birazda o çabalasın. Koşulsuz şartsız hep yanında oldın hep onun psikolojisini düşündün. Ama sende ağır bi psikolojiyle savaşıyosun bide o görsün bakalım durumu..
Ama diğer arkadaşların dediğini(sevmiyor saymıyor) asla düşünmüyorum. Sadece hep verici olanın siz olmasına alıştı okadar.

Agiz aliskanligi varsa ise olabilir. Benimde surekli farkinda olmadan kullandigim iki kelime var hocalarimin ve buyuklerimin yaninda diken ustunde duruyorum. Ama cogunluk o kelimeleri kullandigimin farkinda dahi degilim.

siz bu adamla evlenmeyi gerçekten istiyo musunuz?
hayat boyu böyle bir sorumluluğu almak istediğinizden emin misiniz?
karısı değilsiniz nişanlısı değilsiniz, neden yani adamın size karşı aman aman bi sevgisi de yok.

burdan bakınca da napmaya çalıştığınız çok anlaşılmıyor açıkçası.

aman aman bi sevgisi olmadığına siz nasıl emin olabiliyorsunuz ki? gören de adamın kalbinin içine girip baktınız zannedecek. düşünün bu adam polisti. severek yaptığı bi mesleği vardı. ama bi patlamada iki ayağını da kaybetti. orda gördüğü o vahşet manzaraların üzerine bi de kendi bedenine ne olduğunu idrak etmeye çalıştı.

böyle bi olayı yaşayan insanın, ölüme bu kadar yaklaşmış bi insanın hayata bakış açısı da farklılaşır. artık mesleğini yapamayacak olmanın verdiği acı başka, ölümden dönmenin verdiği şok başka, iki ayağını da kaybetmenin verdiği acı başka...
allah bilir daha benim tahmin edemediğim ne düşünceler vardır kafasında.

böyle bi durumda hangi insan sevgilisine aman aman bi sevgi gösterebilir? bakın ''aman aman sevebilir'' demiyorum. belki de aman aman çok seviyordur, bilemeyiz bunu. ama böyle bi durumda tek derdi bu sevgiyi göstermek mi?
onun psikolojisi ne halde acaba...

gülüm olayında da hata etmiş evet, yapmamalıydı. ama bütün bu yaşadıklarını ve psikolojisini, başkalarına ispatlamaya çalıştığı bi takım şeyleri, bir de herkese gülüm diye konuştuğunu, bu kelimenin onun için normal bi kelime olduğunu ve mesajları silme gereği bile duymadığını göz önüne alırsak affedilemez bi şey olduğunu düşünmüyorum. üstelik bu konuyu konuştukları zaman kötü bi niyeti olmadığını da defalarca söylemiş ve özür dilemiş.

şartlar başka olsaydı belki ayrıl bile derdim. ama bütün bunları üst üste koyunca bu bi aldatma girişimi falan değil kesinlikle.

bir de anlayamadığım şu, ''karısı değilsiniz, nişanlısı değilsiniz'' demişsiniz de, o zaman konu sahibi ''amaan ben nasıl olsa sadece sevgilisiyim ne sorumluluk alacağım'' mı demeliydi?

sevgili olmanın nişanlı ya da eş olmaktan farkı ne? zaten sevgililiğin bi sonraki adımı nişanlılık, bi sonraki adımı da evlilik.

ama böyle bi durumda sorumluluk almayan, sevdiğinin yanında olmayan bi sevgiliden zaten eş olmaz.

ayrılık insanlar için, evet ilerde belki de ayrılırlar. ama bu kesinlikle başka sebeplerden ötürü olur. belki aldatılır, belki sevgileri biter, belki ailevi mevzular olur, vs vs.. o zaman ayrılır. ''sorumluluk almak istemiyorum'' diye ayrılmak bana göre çok alçakça.

burdan bakınca konu sahibinin ne yapmaya çalıştığı da gayet net anlaşılıyor, siz anlamamışsınız sadece.
ben burdan baktığımda kötü gününde sevgilisinin yanında olan, onun psikolojisini anlayan ve destek olan bi kız görüyorum.

aman aman bi sevgisi olmadığına siz nasıl emin olabiliyorsunuz ki? gören de adamın kalbinin içine girip baktınız zannedecek. düşünün bu adam polisti. severek yaptığı bi mesleği vardı. ama bi patlamada iki ayağını da kaybetti. orda gördüğü o vahşet manzaraların üzerine bi de kendi bedenine ne olduğunu idrak etmeye çalıştı.

böyle bi olayı yaşayan insanın, ölüme bu kadar yaklaşmış bi insanın hayata bakış açısı da farklılaşır. artık mesleğini yapamayacak olmanın verdiği acı başka, ölümden dönmenin verdiği şok başka, iki ayağını da kaybetmenin verdiği acı başka...
allah bilir daha benim tahmin edemediğim ne düşünceler vardır kafasında.

böyle bi durumda hangi insan sevgilisine aman aman bi sevgi gösterebilir? bakın ''aman aman sevebilir'' demiyorum. belki de aman aman çok seviyordur, bilemeyiz bunu. ama böyle bi durumda tek derdi bu sevgiyi göstermek mi?
onun psikolojisi ne halde acaba...

gülüm olayında da hata etmiş evet, yapmamalıydı. ama bütün bu yaşadıklarını ve psikolojisini, başkalarına ispatlamaya çalıştığı bi takım şeyleri, bir de herkese gülüm diye konuştuğunu, bu kelimenin onun için normal bi kelime olduğunu ve mesajları silme gereği bile duymadığını göz önüne alırsak affedilemez bi şey olduğunu düşünmüyorum. üstelik bu konuyu konuştukları zaman kötü bi niyeti olmadığını da defalarca söylemiş ve özür dilemiş.

şartlar başka olsaydı belki ayrıl bile derdim. ama bütün bunları üst üste koyunca bu bi aldatma girişimi falan değil kesinlikle.

bir de anlayamadığım şu, ''karısı değilsiniz, nişanlısı değilsiniz'' demişsiniz de, o zaman konu sahibi ''amaan ben nasıl olsa sadece sevgilisiyim ne sorumluluk alacağım'' mı demeliydi?

sevgili olmanın nişanlı ya da eş olmaktan farkı ne? zaten sevgililiğin bi sonraki adımı nişanlılık, bi sonraki adımı da evlilik.

ama böyle bi durumda sorumluluk almayan, sevdiğinin yanında olmayan bi sevgiliden zaten eş olmaz.

ayrılık insanlar için, evet ilerde belki de ayrılırlar. ama bu kesinlikle başka sebeplerden ötürü olur. belki aldatılır, belki sevgileri biter, belki ailevi mevzular olur, vs vs.. o zaman ayrılır. ''sorumluluk almak istemiyorum'' diye ayrılmak bana göre çok alçakça.

burdan bakınca konu sahibinin ne yapmaya çalıştığı da gayet net anlaşılıyor, siz anlamamışsınız sadece.
ben burdan baktığımda kötü gününde sevgilisinin yanında olan, onun psikolojisini anlayan ve destek olan bi kız görüyorum.

Beni hiç tanımayan bir insan, nasıl içimden geçenleri nasıl benim cümlelerimle anlatır şaşkınım, ancak bu kadar olabilir.
Dediğiniz gibi, sevgisi konusunda benim şüphem yok, bu psikolojide bile sevgisini dibine kadar hissettirdi, ha bağırdı mı öfkelendi mi elbette çok kez, ama sonra ağzını yüzünü büze büze özrünü diledi affettirdi. Ben öyle deli gibi ilgi isteyen bir insan değilim zaten ama onun gösterdiği ilgi deli gibi. Bu olaydan öncesinde özellikle görevdeyken nöbetleri hep birlikte tutardık biz her saniyesi konuşurduk benim sesimi duymadan uyumak mı asla delirirdi adam.
Şu an onu çok iyi anlıyorum, iyi gözlemciyimdir, öğretmenim aynı zamanda, az da olsa anlarım halinden tavrından, ben varken daha hareketli keyifli, dışarı çıkmak ister, daha çok yer içer, hadi şunu yapalım bunu yapalım der, ben yokken öyle kös kös yatar tv izler kitap okur. Ben bu adama kalkıp bana sevgisi yok dersem şuracıkta çarpılır kalırım, ki bu olanlar benim başıma gelse bütün insanlığa annem babam dahil nefretle bakabilirdim çıldırabilirdim.. Binbir tane hayali olan, çakı gibi bi adam, dakikalar içerisinde hepsi puff uçtu, ben bile anlayamam bunun ne demek olduğunu..
Yaptığı şey beni çok mu kızdırdı, hayır sadece bozukluk benimkisi.. Eski kız arkadaşı gelebilirde, hiç sorun yok şu durumda, öyle aralarında büyük birşey yaşanmamış ayrılık sebebide birbirlerini yeterince sevmediklerini düşünmeleri zaten, çok kafama takmam gereken bir durum değil. Gülüm kelimesine bozuldum, e içimdeki birikenlerde vardı patladım konuştum kızdım. Elbet gönlümü almak için uğraşıcak, o da çabalar bunun için çünkü onu çok iyi tanıyorum.
Ayrılık için bir sebep yok, tabiki bu bir ilişki ayrılıkta olabilir bunun sonu, evlilikte olabilir. Bunlar kısmet.. Ama sorumluluk alamam gibi bir sebepten olmaz bu, anlaşamayız çözümsüz sorunlar olur aldatma aileler vs bitmesi gerekirse biter bu çok başka bir mevzu zaten..
Ama ben şu an bu adamın kötü öfkeli sinirli halinide seviyorum, iyi halinide başka seviyorum. Onun sorumluluğunu almaktan mutluyum, keza yük gibi hissetmiyorum zaten hayatımın rutini bu benim artık, herkesin bir normali vardır benim normalim bu şekilde zaten artık..

Mesleğine gelince, bayılır aşık mesleğine. O kadar gurur duyuyor ki. Bir meslek bu denli yakışır insana.

Aynen birazda o çabalasın. Koşulsuz şartsız hep yanında oldın hep onun psikolojisini düşündün. Ama sende ağır bi psikolojiyle savaşıyosun bide o görsün bakalım durumu..
Ama diğer arkadaşların dediğini(sevmiyor saymıyor) asla düşünmüyorum. Sadece hep verici olanın siz olmasına alıştı okadar.

Yok bir sevgisizlik belirtisi hiç görmedim, dediğiniz gibi bu olaydan sonra en çok ben koştum,onun bi rahatlığı oldu.

Kıza direkt mesaj atardım herhalde ben. Ben varım yaninda dikkat ediyorum, bir merakın olursan bana yaz. Sevdiğimle bir daha iletişime geçmenizi istemiyorum derdim.

Şimdi düşünüyorum da, benim eski sevgilimin başına böyle bir şey gelse adam benden sonra evlenmiş bile olsa bi geçmiş olsun demeyi boynumun borcu bilirim.

Senin camışın da bence kötü bir niyeti yok, hasta yatağında ufak çaplı bi atraksiyon yaşamış, bu seferlik affet :) tekrarlarsa o zaman gel yine konuşalım.

Geçmiş olsun :)

Offf ya birşey yok bunda.He gülüm der gibi geçiştirmiş işte.

Denizi geçmiş bir çiftsiniz.İnsanlar 20 30 yıllık eşlerini dert hastalık görünce arkasına bakmadan bırakıp kaçıyor.

Yaşanan hiç kolay değil klavyede sallamak kolay.Ruh halini kimse tam olarak anlayamaz siz bile.

Sizi ayakta alkışlıyorum :KK9: :KK9: burada konuşan bir çoğu çoktaaaaan topuklamıştı.

Siz kendinizden sorumlusunuz.Vicdanınız nasıl rahat edecekse aklınız ne diyorsa öyle davranıyorsunuz.

Kıymet bilmiş bilmemiş o da onun tarafında olan.Bilecektir mutlaka.Şimdi veya gelecekte her tartışmayı her

ters düşmeyi bu sürece getirip vay nanköre bağlamakta hiç hoş olmaz.Ama ifadelerinizden zaten öyle bir

tavır içinde olmadığınızı anlıyorum.Sözüm nankör diye çıkışanlara.

Çok mutlu olun :KK68::KK15:

Kıza direkt mesaj atardım herhalde ben. Ben varım yaninda dikkat ediyorum, bir merakın olursan bana yaz. Sevdiğimle bir daha iletişime geçmenizi istemiyorum derdim.

Aklımdan geçti ama yapmak istemedim, çünkü kız konu dışına çıkmamış. Yani sıradan resmi bir geçmiş olsun nasılsın iyimisin bi ihtiyacın varmı vs muhabbeti.. Normal herkesin konuşucağı tarzda, ve ufacık bir emoji dahi kullanmamış gayet mesafeli konuşup kapatmış. Cozutan benimkisi.

Back
X