- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Konusu ne olacakmis canim? Yine zombi olursa twd tekrari olmaz mi
Çok merak ettim nasil bişey olacak acaba ne zaman başlayacakmış canım?zombili evet... ama the walking dead'e meydan okuyacakmış.. gerisini sen düşün...
Çok merak ettim nasil bişey olacak acaba ne zaman başlayacakmış canım?
Ayy cok merak ettim ama cok az 6 bölüm bakalim nasil bişey izliciiiiiiimbu yaz başlıcakmış ve 6 bölümden olşacakmış ilk sezon.. hatta ikinci sezon onayı bile almış.. o derece güzelmiş..
İlk bölüm yayınlandı, izleyen oldu mu ? Görüşlerinizi merak ediyorum :)
Hanımlar dizinin adını da yazsaydiniz keşke.
İlk bölüm sonuçta ben de henüz kıyaslama yapamam fakat size katılıyorum. Benim de beklentimi karşılamadı ne yazık ki.ben izledim az önce.. thw walking dead ile henüz bir kıyaslama yapmak doğru değil diye düşünüyorum...
ama çok da beklediğim gibi olmadı, çok yavaş ilerliyor... oyuncular hakkında biraz garip düşüncelerim var... bence oyuncular rollerine uygun seçilmemişler... biraz vasat kalmış.. örneğin walking dead gibi bir rick daryl andrea tarzında oyuncular yok...
hele sarışın kadın sanki zorla yatağından kaldırılıp getirilmiş de oyuncuuk yapıyor gibi geldi bana :)
dizinin adı FEAR THE WALKİNG DEAD
Bu dizi kardeş dizi değil bildiğim kadarıyla olayın başı nasıl başladı diye ve 6 bölümden ibaret olucak diye biliyorum yoksa saçma olur yanifacebookta the walking dead türkiye de ben öyle okudum bugün izledim fena dildi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?