- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Dün izledim son bölümü merakımdandarly ve airon peşine düşmüşlerdi gruba katmak için
Ben de rehber öğretmen olan kadının öğrencisi vardı ya hani, tombiş, yanakları sıkılası kıvamda hani, o çocuğu beğenmiştim. Bıçakla okula girmeye çalışıyordu hani. Alicia çok güzel maşallah, onun da sevgilisini sevmemiştim. Nick miydi o bağımlı? Onun da bir saçını tarasınlar artıkBen oyunculardan uyuşturucu bağımlısı çocuğu beğendim bir tek.. Diğerleri gerçekten iyi değil :)
Onun dışında daha başlamadan belliydi diye biliyorum 6 bölüm olacağı. Birde biz Twd'nin gerilimine alıştık sanırım her bölüm ayrı heyecan vardı çünkü ondan bu dizi bize yavan geldi :)
Evet evet, o çocuğu ben de sevmiştim hatta ben baya ön planda olacak sanmıştım ama bir daha göstermediler bile.. Onun sevgilisi ne oldu onu bile göremedikBen de rehber öğretmen olan kadının öğrencisi vardı ya hani, tombiş, yanakları sıkılası kıvamda hani, o çocuğu beğenmiştim. Bıçakla okula girmeye çalışıyordu hani. Alicia çok güzel maşallah, onun da sevgilisini sevmemiştim. Nick miydi o bağımlı? Onun da bir saçını tarasınlar artık
Gösterdiler onu yaEvet evet, o çocuğu ben de sevmiştim hatta ben baya ön planda olacak sanmıştım ama bir daha göstermediler bile.. Onun sevgilisi ne oldu onu bile göremedikİsim hatırlamıyorum ama evet saçının cidden taranması lazım
Ama işte sonra ne oldu. Ailesi gelecekti geldi mi ? Dönüştü mü ? kimi ısırdı ? onları da görmek isterdim ben :)Gösterdiler onu ya
izlemeyenler okumasın
SEvgilisi ısırıldı, kızla buluşmasına gidemedi, sonra kız gitti; annesi geldi ve kızı zorla uzaklaştırdılar oradan.
Ölen öldü, kalan saçaklı saçlılar bizimdirAma işte sonra ne oldu. Ailesi gelecekti geldi mi ? Dönüştü mü ? kimi ısırdı ? onları da görmek isterdim ben :)
HahahahÖlen öldü, kalan saçaklı saçlılar bizimdir
Başka hangi dizileri izliyorsunuz?HahahahEvet doğru dedin önümüze bakmak lazım Ben gerilim istiyorum ya birileri ölsün, yensin dizide heyecan olsun istiyorum
Aslında ruh halime göre değişiyor :) The Originals var onu izliyorum bir kaç bölüm kaldı 2. sezonun bitmesine. American Horror Story var arada bakıyorum. Ama benim favori dizim Twd onun yerini tutmuyor hiç biri.. Eğer gülmek eğlenmek istiyorsam da Kore dizilerine bakarım. Sizin peki ?Başka hangi dizileri izliyorsunuz?
Alıntı yapmamışsın şimdi gördüm kusura bakma :)AHS aynen, Game of Thrones elbette :) TWD. İzleyin diye kesin önerebileceklerim;
The Oz (oy efsane)
Bates Motel
Breaking Bad (bu bitince de Better call Saul)
Ray Donovan
Orange is the new black
Once upon a time (ilk 2 bölüm falan sıkıcı, sonrası güzel; konusu çok değişik)
How to get away with murder
Saat itibariyle hepsi aklıma gelmedi, bu kadar az değil dizilerim. İzlemediyseniz friends dizisi.
Komedi olaraksa kesinlikle modern family, yine ilk 2 bölüm sıkıcı sonrası çok güzel, yıllardır ödülleri toplar.
Kayıp olmamış
Friends misali diyebiliriz ama aileler var bunda. AMa gerçekten çok güzel dizi. 2 bölüm sıkın dişinizi, sonra çok çok güzel. Yazdıklarımın hepsi harika diziler.Alıntı yapmamışsın şimdi gördüm kusura bakma :)
Breaking Bad ile Once upon a time dizisini çok merak ediyorum ben de :) Özellikle Breaking Bad eğer öneriyorsan ona başlayayım şuan pek dizim kalmadı :) Friends zaten favori dizim benim, iki üç kere izlemişimdir, hala gülerek eğlenerek izlerimModern family de Friends gibi mi peki ?
O zaman ben bi bu diziye göz atayım 2 bölüm idare ederim sanırımFr
Friends misali diyebiliriz ama aileler var bunda. AMa gerçekten çok güzel dizi. 2 bölüm sıkın dişinizi, sonra çok çok güzel. Yazdıklarımın hepsi harika diziler.
Hmm. Heyecanla biten bölüm sonrası bir hafta beklemek kötü oluyor. Biriktirmek en iyisi aslında...Yeni sezonu bekliyorum işte, biriktirmek dediğim mesela bu sene sezon finali olana kadar izlemem, beklerim.
O komedi dizisi ama, tekrar hatırlatayım.O zaman ben bi bu diziye göz atayım 2 bölüm idare ederim sanırım
Peki twd izlemek için gerçekten bekleyebilecek misin? Aslında mantıklı ama ben şimdi bile zor duruyorum
Tavsiye ederim, eşimle izliyoruz zaten. İndiriyoruz, TVden izliyoruz. Yiyeceğimizi, içeceğimizi ayarlıyoruz, koltuğu rahat yatış pozisyonuna getiriyoruz, sora ver elini bölümler. Özellikle puslu ya da karlı havada çok güzel oluyor.Hmm. Heyecanla biten bölüm sonrası bir hafta beklemek kötü oluyor. Biriktirmek en iyisi aslında...
1. 4. ve 5. sezonda bende böyle yaptım.Tavsiye ederim, eşimle izliyoruz zaten. İndiriyoruz, TVden izliyoruz. Yiyeceğimizi, içeceğimizi ayarlıyoruz, koltuğu rahat yatış pozisyonuna getiriyoruz, sora ver elini bölümler. Özellikle puslu ya da karlı havada çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?