walking dead'e kardeş dizi geliyor

Ben de rehber öğretmen olan kadının öğrencisi vardı ya hani, tombiş, yanakları sıkılası kıvamda hani, o çocuğu beğenmiştim. Bıçakla okula girmeye çalışıyordu hani. Alicia çok güzel maşallah, onun da sevgilisini sevmemiştim. Nick miydi o bağımlı? Onun da bir saçını tarasınlar artık

Evet evet, o çocuğu ben de sevmiştim hatta ben baya ön planda olacak sanmıştım ama bir daha göstermediler bile.. Onun sevgilisi ne oldu onu bile göremedik İsim hatırlamıyorum ama evet saçının cidden taranması lazım

Gösterdiler onu ya
izlemeyenler okumasın

SEvgilisi ısırıldı, kızla buluşmasına gidemedi, sonra kız gitti; annesi geldi ve kızı zorla uzaklaştırdılar oradan.

Gösterdiler onu ya
izlemeyenler okumasın

SEvgilisi ısırıldı, kızla buluşmasına gidemedi, sonra kız gitti; annesi geldi ve kızı zorla uzaklaştırdılar oradan.
Ama işte sonra ne oldu. Ailesi gelecekti geldi mi ? Dönüştü mü ? kimi ısırdı ? onları da görmek isterdim ben :)

Başka hangi dizileri izliyorsunuz?
Aslında ruh halime göre değişiyor :) The Originals var onu izliyorum bir kaç bölüm kaldı 2. sezonun bitmesine. American Horror Story var arada bakıyorum. Ama benim favori dizim Twd onun yerini tutmuyor hiç biri.. Eğer gülmek eğlenmek istiyorsam da Kore dizilerine bakarım. Sizin peki ?

AHS aynen, Game of Thrones elbette :) TWD. İzleyin diye kesin önerebileceklerim;
The Oz (oy efsane)
Bates Motel
Breaking Bad (bu bitince de Better call Saul)
Ray Donovan
Orange is the new black
Once upon a time (ilk 2 bölüm falan sıkıcı, sonrası güzel; konusu çok değişik)
How to get away with murder
Saat itibariyle hepsi aklıma gelmedi, bu kadar az değil dizilerim. İzlemediyseniz friends dizisi.
Komedi olaraksa kesinlikle modern family, yine ilk 2 bölüm sıkıcı sonrası çok güzel, yıllardır ödülleri toplar.

Alıntı yapmamışsın şimdi gördüm kusura bakma :)
Breaking Bad ile Once upon a time dizisini çok merak ediyorum ben de :) Özellikle Breaking Bad eğer öneriyorsan ona başlayayım şuan pek dizim kalmadı :) Friends zaten favori dizim benim, iki üç kere izlemişimdir, hala gülerek eğlenerek izlerim Modern family de Friends gibi mi peki ?

Kayıp olmamış

Sanırım TWD alıştığımız, beğendiğimiz, vazgeçemediğimiz karakterler yarattığından ondan vazgeçemiyoruz. Bu yüzden FTWDe daha ilk bölümünden katlanamadım sanırım.
Bugün bir şans verdim ve devam ettim. :) Tamda sıkıcılığın dibine vurup olayların başladığı kısımda kapamışım. Fena değil sürükleyici geldi. Birazdan 3. bölümü izleyeceğim.

Yeni sezonu bekliyorum işte, biriktirmek dediğim mesela bu sene sezon finali olana kadar izlemem, beklerim.

Fr
Friends misali diyebiliriz ama aileler var bunda. AMa gerçekten çok güzel dizi. 2 bölüm sıkın dişinizi, sonra çok çok güzel. Yazdıklarımın hepsi harika diziler.

Fr

Friends misali diyebiliriz ama aileler var bunda. AMa gerçekten çok güzel dizi. 2 bölüm sıkın dişinizi, sonra çok çok güzel. Yazdıklarımın hepsi harika diziler.
O zaman ben bi bu diziye göz atayım 2 bölüm idare ederim sanırım
Peki twd izlemek için gerçekten bekleyebilecek misin? Aslında mantıklı ama ben şimdi bile zor duruyorum

Hmm. Heyecanla biten bölüm sonrası bir hafta beklemek kötü oluyor. Biriktirmek en iyisi aslında...
Tavsiye ederim, eşimle izliyoruz zaten. İndiriyoruz, TVden izliyoruz. Yiyeceğimizi, içeceğimizi ayarlıyoruz, koltuğu rahat yatış pozisyonuna getiriyoruz, sora ver elini bölümler. Özellikle puslu ya da karlı havada çok güzel oluyor.

1. 4. ve 5. sezonda bende böyle yaptım. Yalnız böyle olunca da "aayy feci bitti bi sonrakini de izlesem? Şimdi ne olacak? Onlar kimdi?" diye diye 5 bölümü birden izlediğim oldu. Bi açıdan da sakıncalı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…