- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Validen beter mi
Ya gazelim , twd ye bağlansın güzel olur , kadro olarak bağlansa hele son bölümlerde tadından yenmez
Peki bu dizi ilk nasıl ortaya çıktığını açıklamazsa? Sonuçta burada da pat diye virüslü insanlar oluverdi .Yoksa buna da mı bir kardeş dizi gelecek
2.sezon ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı?
Evet güzel olurdu ama yapmadılar.twd 14 şubatta başlıcak ama bu ne zaman bilmiyorum... aslında twd sezon arasında iken o yayınlansa çok süper olurdu
Twd bitince yani Nisan ayında ftwd başlayacaktwd 14 şubatta başlıcak ama bu ne zaman bilmiyorum... aslında twd sezon arasında iken o yayınlansa çok süper olurdu
dizi başlamış tekrar izleyen varmı, yorumları alalım
Hiç iç açıcı bir başlangıç olmadı bana göre. İçim sıkıldı izlerken. Annesi ölenin ergen tripleri, onun ablasının telsizde geyik yapması hayır yani yanından geçip gittiler bir grubun yardım etmeden hala neyin peşindesin telsizdekileri çağırıyor birde, başrol kadının iyilik meleği olması, zenci olanın benim teknem diye ortada gezmesi.. Bana tek batmayan uyuşturucu bağımlısı olan çocuk.. Umarım biraz daha iyiye gider dizi..
Hmm yeni gördüm gazelim .
Bu yoklukta iyi gider umarım .
Yarın bakarım .
Ben de hak veriyorum elbette ama yaptığı iyiliği sürekli dile getirince bana itici geldi :) O yüzme muhabbeti bana da saçma geldi dipte olmaları gerekmez mi onlarınzenci adama kızmıyorum ben, çünkü hastalığın nasıl bişey olduğunu ne yolla bulaştığını bilmiyorlar, riske girmek istemiyor anladığım kadaryla.... zaten nick ve ailesini yanına aldı.. bu da büyük bişey... ama alicia 'ya gıcık oldum... resmen telsizde muhabbet ediyor... konuşmanın sonunda 'aşkım önce sen kapaaaat, yok yok sen kapaaat' diyecekler diye bekledim yani...
zombilerin yüzebiliyor olması da enteresan
çerez niyetine izleniyor ahrtetim yoksa twd nin yanında bile geçemeyecek konuma bir dizi..varmı bulabildiğin bir dizi tavsiye edeceğin.. boştayım ben izlemiyorum bişey..
Zombi olsun çamurdan olsun diyerek izliyorum. Salazar mı Baltazar mı o amcada iş var, Nick'i de sevdim ehheh çakma Johnny Depp'im benimÜçüncü sezon onayı almış ama TWD ile birleşmesi imkansız gibi çünkü bu dizi altı sene öncesini anlatıyor. Ayrıca Darly reyiz > tüm FTWD & TWD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?