walking dead'e kardeş dizi geliyor

Hiç izleyen yok mu diziyi :) Ben bugün 4. bölümü izleyeceğim çıktıysa. Bir kaç sinir bozucu durum dışında bana iyi gibi gelmeye başladı artık :)
Ben sezon finalini izledim hoşuma gitti yeni bir heyecan kattı bana twd de olduğu kadar zombi gormedikama olsun bakLim

Ben sezon finalini izledim hoşuma gitti yeni bir heyecan kattı bana twd de olduğu kadar zombi gormedikama olsun bakLim
Ben de izleyeceğim birazdan :) Zaten olayların başında oldukları için henüz çok fazla görmememiz normal fakat diğerine göre şuan biraz sönük kalmış sanki :)

Ben de izleyeceğim birazdan :) Zaten olayların başında oldukları için henüz çok fazla görmememiz normal fakat diğerine göre şuan biraz sönük kalmış sanki :)
Aynen twd nin ilk bölümü direk merak ve heyecan uyandirmisti bu arada fear the walking dead in yeni mini dizisi cikmiss fear yhe walking dead flight 462 mini dizi her bölüm 1 dakika uçakta geçiyor

Aynen twd nin ilk bölümü direk merak ve heyecan uyandirmisti bu arada fear the walking dead in yeni mini dizisi cikmiss fear yhe walking dead flight 462 mini dizi her bölüm 1 dakika uçakta geçiyor
Sezon finalini izledim evet güzeldi. Yani ilk bölümlere nazaran epey iyiydi.. Fakat benim için Twd'nin yeri ayrı olacak sanırım :)
Evet mini diziyi izledim de dalga geçer gibi 1 dakika olur mu ya en azından 5 10 dakika olsaydı bari

Aynen ya twd bitmesi iyi olur ya hele day yada michonna ölürse tadı kalmaz

Ama onlar kanlı puseti gördüler, öldü sandılar.. Beth de öyle bir durum yoktu ki :)
bi baksalardı keşkem neyse ya ben ne sorcam sana son sezon finalınde kırmızı pançolu adamı öldürdüler ama walkerlara vermediler kesip olde yatırdılar bir şey anladın mı

bi baksalardı keşkem neyse ya ben ne sorcam sana son sezon finalınde kırmızı pançolu adamı öldürdüler ama walkerlara vermediler kesip olde yatırdılar bir şey anladın mı
Ben izleyeli çok oldu canım hiç hatırlayamadım kırmızı pançolu adamı ??

Sanki çok bir şey olmuş gibi bir de sezon finali yaptılar, şaka gibi.
Dizi oyuncuları da bu kadar mı kötü seçilir bu kadar mı uyumsuz olur. İyk.

Kamera arkasi ekip tamamiyla farklı sanirim. Bu fazlasıyla hissediliyor çünkü...

İlk bolumu yarisinda birakmistim.

Sanki çok bir şey olmuş gibi bir de sezon finali yaptılar, şaka gibi.
Dizi oyuncuları da bu kadar mı kötü seçilir bu kadar mı uyumsuz olur. İyk.
Ben oyunculardan uyuşturucu bağımlısı çocuğu beğendim bir tek.. Diğerleri gerçekten iyi değil :)
Onun dışında daha başlamadan belliydi diye biliyorum 6 bölüm olacağı. Birde biz Twd'nin gerilimine alıştık sanırım her bölüm ayrı heyecan vardı çünkü ondan bu dizi bize yavan geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…