- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ben sezon finalini izledim hoşuma gitti yeni bir heyecan kattı bana twd de olduğu kadar zombi gormedikama olsun bakLimHiç izleyen yok mu diziyi :) Ben bugün 4. bölümü izleyeceğim çıktıysa. Bir kaç sinir bozucu durum dışında bana iyi gibi gelmeye başladı artık :)
Ben de izleyeceğim birazdan :) Zaten olayların başında oldukları için henüz çok fazla görmememiz normal fakat diğerine göre şuan biraz sönük kalmış sanki :)Ben sezon finalini izledim hoşuma gitti yeni bir heyecan kattı bana twd de olduğu kadar zombi gormedikama olsun bakLim
Aynen twd nin ilk bölümü direk merak ve heyecan uyandirmisti bu arada fear the walking dead in yeni mini dizisi cikmiss fear yhe walking dead flight 462 mini dizi her bölüm 1 dakika uçakta geçiyorBen de izleyeceğim birazdan :) Zaten olayların başında oldukları için henüz çok fazla görmememiz normal fakat diğerine göre şuan biraz sönük kalmış sanki :)
Sezon finalini izledim evet güzeldi. Yani ilk bölümlere nazaran epey iyiydi.. Fakat benim için Twd'nin yeri ayrı olacak sanırım :)Aynen twd nin ilk bölümü direk merak ve heyecan uyandirmisti bu arada fear the walking dead in yeni mini dizisi cikmiss fear yhe walking dead flight 462 mini dizi her bölüm 1 dakika uçakta geçiyor
Aynen ya twd bitmesi iyi olur ya hele day yada michonna ölürse tadı kalmazSezon finalini izledim evet güzeldi. Yani ilk bölümlere nazaran epey iyiydi.. Fakat benim için Twd'nin yeri ayrı olacak sanırım :)
Evet mini diziyi izledim de dalga geçer gibi 1 dakika olur mu ya en azından 5 10 dakika olsaydı bari
Dairyl ölmesin de kim ölürse ölsünAynen ya twd bitmesi iyi olur ya hele day yada michonna ölürse tadı kalmaz
Meggie ve glenn de ölmesinDairyl ölmesin de kim ölürse ölsün
Ben Meggie yi sevmiyorum pekMeggie ve glenn de ölmesin
Neden valla bayanlardan favori michonna da var çok hoş kız amaBen Meggie yi sevmiyorum pek
Bir ara Beth kaybolmuştu hani Meggie oralı bile olmadı o günden beri gıcık kaptım onaNeden valla bayanlardan favori michonna da var çok hoş kız ama
O sıra rickde judith i hiç aramada amaBir ara Beth kaybolmuştu hani Meggie oralı bile olmadı o günden beri gıcık kaptım ona
Ama onlar kanlı puseti gördüler, öldü sandılar.. Beth de öyle bir durum yoktu ki :)O sıra rickde judith i hiç aramada ama
bi baksalardı keşkem neyse ya ben ne sorcam sana son sezon finalınde kırmızı pançolu adamı öldürdüler ama walkerlara vermediler kesip olde yatırdılar bir şey anladın mıAma onlar kanlı puseti gördüler, öldü sandılar.. Beth de öyle bir durum yoktu ki :)
Ben izleyeli çok oldu canım hiç hatırlayamadım kırmızı pançolu adamı ??bi baksalardı keşkem neyse ya ben ne sorcam sana son sezon finalınde kırmızı pançolu adamı öldürdüler ama walkerlara vermediler kesip olde yatırdılar bir şey anladın mı
darly ve airon peşine düşmüşlerdi gruba katmak içinBen izleyeli çok oldu canım hiç hatırlayamadım kırmızı pançolu adamı ??
Açıp tekrar izleyeceğim neredeyse :) En son arabada sıkıştılar o kısımları hatırlıyorum adamı takip ettiklerini de hatırlıyorum ama gerisi yok bende..darly ve airon peşine düşmüşlerdi gruba katmak için
Kayıp olmamışKamera arkasi ekip tamamiyla farklı sanirim. Bu fazlasıyla hissediliyor çünkü...
İlk bolumu yarisinda birakmistim.
Ben oyunculardan uyuşturucu bağımlısı çocuğu beğendim bir tek.. Diğerleri gerçekten iyi değil :)Sanki çok bir şey olmuş gibi bir de sezon finali yaptılar, şaka gibi.
Dizi oyuncuları da bu kadar mı kötü seçilir bu kadar mı uyumsuz olur. İyk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?