- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Bak evet burada haklısın O kadını öldürmeyeceklerdi, güçlü bir karakterdi o..Birde şey... Kavun kokusu okuma bunu!!! :)))
O adamin eski karisi... Bu iki karakterle 2. Sezon iyi yururdu aslında...
Sahi miAy pardon, kadının esas adını yazmışım
Yine silikon yaptırmış, daha da büyütmüş; çok gereksiz.
Bana öyle geldi, yeni sezonu izliyorum, eskisinden daha büyük gibi. İlerleyen bölümlerde gözlemlerimi yazarım. Görevimiz membingtolarSahi miZaten yeterince büyüktüler kafam küçük kalırdı yanlarında cidden gereksiz olmuş.. Ama kadın çok şeker aksanı falan
Ben de daha çok dikkat edeyim o zaman D: Sen kaçıncı sezondasın şimdi ? Ee ilgi alanımızBana öyle geldi, yeni sezonu izliyorum, eskisinden daha büyük gibi. İlerleyen bölümlerde gözlemlerimi yazarım. Görevimiz membingtolar
7. sezon. Çok kıskandım seni, önünde koskoca kaç sezon varBen de daha çok dikkat edeyim o zaman D: Sen kaçıncı sezondasın şimdi ? Ee ilgi alanımız
Ah kıyamam7. sezon. Çok kıskandım seni, önünde koskoca kaç sezon var
Hiç vakit kaybetme hemen başla derim ben :) Üç kere izleyenlerden biri de benim herhaldeKızlar "Friends" diye dizi var 1994 yapım 2004 e final yapmış. Dizi biraz eski diye izlemek istemiyorum ama yorumlar 3 üncü izleyişim 4 üncü izleyişim yani izleyen tekrar izliyor. Fikri almak istiyorum izleyenlerden Nasıl dizidir kendileri
Bak evet burada haklısın O kadını öldürmeyeceklerdi, güçlü bir karakterdi o..
Dizilerin sevmediğim kısmı işte :) Birini öldürmek istiyorsan koluna mı ateş edersin yoksa beynine miSpoiler.
Bir de su psikopat İspanyol un kizi... O kesinlikle olmeliydi.1. Sezonda yeterince yer kapladi. Gereksiz bi karakter. Su ordudaki sevgilisinin vurduğu sahne var ya hah tamda o sahnede olmeliydi. Böylece daha kizgin ve daha psikopat bi ispanyolumuz olurdu. Bu arada o sevgili de öldü mu acaba?
Salazar reisDizilerin sevmediğim kısmı işte :) Birini öldürmek istiyorsan koluna mı ateş edersin yoksa beynine miVuran da asker yani ıskalaması imkansız.. İspanyolu sevdin sen Bence ölmüştür ağzı burnu yer değiştirdi adamın
Biraz sezon geçsin izlemeyi düşünüyorum kesinlikle, bu yeni walking de başrol oyuncusu çok ünlü güzeldir diye düşünüyorum şimdi ki yorumların Nasıl ?Hiç izleyen yok mu diziyi :) Ben bugün 4. bölümü izleyeceğim çıktıysa. Bir kaç sinir bozucu durum dışında bana iyi gibi gelmeye başladı artık :)
İlk sezon bitti izleyebilirsin aslında :) Çok aman aman diyemem ama kötü de değil, daha olayın başlarında olduğundan dolayı pek heyecan yok benceBiraz sezon geçsin izlemeyi düşünüyorum kesinlikle, bu yeni walking de başrol oyuncusu çok ünlü güzeldir diye düşünüyorum şimdi ki yorumların Nasıl ?
2. sezon güzelleştiiii güzelleşti, yoksa tırt ve de pırtBiraz sezon geçsin izlemeyi düşünüyorum kesinlikle, bu yeni walking de başrol oyuncusu çok ünlü güzeldir diye düşünüyorum şimdi ki yorumların Nasıl ?
Yaa, neyse bi ilerlesin sezon o da izleneceklerin arasına girer.2. sezon güzelleştiiii güzelleşti, yoksa tırt ve de pırt
Öyle bir söylenti var.. Bakalim.Sonu TWD ile bağlansa keşke , ne güzel olur
Spoiler spoiler spoilerÖnceden bilgi sahibi olmak istemeyen okumasın rica edeceğim
Yahu hepi topu bir karakteri sevmiştim o da öldü gitti (liza) Dizide herkes itici .
Salazar stadın kapısını açınca daha bir uyuz oldum ona .
Bu dizinin amacı ne bu arada ?
TWD nin öncesindeki soru işaretlerini göstermekse ; burada da zart diye çıkıverdi ölüler.
Sonu TWD ile bağlansa keşke , ne güzel olur
SPOİLER.................ausum sonunda twd ile bağlayacaklarmış, ama bizim rick'in grubuyla buluşturmayacaklarmış söylentilere göre.. yani zaman olarak şuan kardeş dizideki mekan bu hastalığa ilk yakalanan kesim.. rick ve grubu henüz mutlu mesut yaşıyor atlanta da :) tahminler o yönde :)
twd nin soru işaretlerini gösterecekler bence, ,hastalığın yani virüsün çıkış sebebini, tedavi aşamalarını falan filan.. ama öncesinde illa ki yaşanan olayları göstermeleri gerekiyor.. neyin ne olduğunu nerden çıktığını nasıl bulaştığını anlamak muhakkak epey zaman alacaktır.. heyecan katmak, reyting yapmak bu sanırımAMC nin verdiği bilgileri okudum ben, epeyce bir okudum yani çok merak etmiştim :) gerçekten çok heyecanlı bölümler ve sezonlar geleceğe benzyor..
forumlardan duyulan söylentilere göre durum buymuş ama belki de sadece söylentidir.. çizgi romanı okuyanlar epeyce yorumlar yazmışlar şöyle olacak böyle olacak diye ama dizi çizgi romana tamamen bağlı kalmadığı için onlar bile şaşırıyormuş :)
ben Negan denen adamı ve grubunu çok sabırsızlıkla bekliyorum.. çünkü çizgi romanda gelmiş geçmiş en acımasız lider olarak söyleniyor. öyle ki Vali'den bin betermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?