walking dead'e kardeş dizi geliyor

Kızlar "Friends" diye dizi var 1994 yapım 2004 e final yapmış. Dizi biraz eski diye izlemek istemiyorum ama yorumlar 3 üncü izleyişim 4 üncü izleyişim yani izleyen tekrar izliyor. Fikri almak istiyorum izleyenlerden Nasıl dizidir kendileri

Hiç vakit kaybetme hemen başla derim ben :) Üç kere izleyenlerden biri de benim herhalde Gerçekten çok çok güzel bir dizi.. Zaten bir iki bölümde sen de kaptırırsın kendini :)

Bak evet burada haklısın O kadını öldürmeyeceklerdi, güçlü bir karakterdi o..

Spoiler.

Bir de su psikopat İspanyol un kizi... O kesinlikle olmeliydi. 1. Sezonda yeterince yer kapladi. Gereksiz bi karakter. Su ordudaki sevgilisinin vurduğu sahne var ya hah tamda o sahnede olmeliydi. Böylece daha kizgin ve daha psikopat bi ispanyolumuz olurdu. Bu arada o sevgili de öldü mu acaba?

Dizilerin sevmediğim kısmı işte :) Birini öldürmek istiyorsan koluna mı ateş edersin yoksa beynine mi Vuran da asker yani ıskalaması imkansız.. İspanyolu sevdin sen Bence ölmüştür ağzı burnu yer değiştirdi adamın

Hiç izleyen yok mu diziyi :) Ben bugün 4. bölümü izleyeceğim çıktıysa. Bir kaç sinir bozucu durum dışında bana iyi gibi gelmeye başladı artık :)
Biraz sezon geçsin izlemeyi düşünüyorum kesinlikle, bu yeni walking de başrol oyuncusu çok ünlü güzeldir diye düşünüyorum şimdi ki yorumların Nasıl ?

Biraz sezon geçsin izlemeyi düşünüyorum kesinlikle, bu yeni walking de başrol oyuncusu çok ünlü güzeldir diye düşünüyorum şimdi ki yorumların Nasıl ?
İlk sezon bitti izleyebilirsin aslında :) Çok aman aman diyemem ama kötü de değil, daha olayın başlarında olduğundan dolayı pek heyecan yok bence

Yoklukta gidiyor şuan için , hoş daha 1 sezon 3. bölümü bitirdim .

Twd sevengillerden olup bu diziye de takıldım .

Ama karakterleri sevmedim . Hiç biri sıcak gelmedi bana hatta bazıları çok itici.

Spoiler spoiler spoiler Önceden bilgi sahibi olmak istemeyen okumasın rica edeceğim

Yahu hepi topu bir karakteri sevmiştim o da öldü gitti (liza) Dizide herkes itici .

Salazar stadın kapısını açınca daha bir uyuz oldum ona .

Bu dizinin amacı ne bu arada ?

TWD nin öncesindeki soru işaretlerini göstermekse ; burada da zart diye çıkıverdi ölüler.

Sonu TWD ile bağlansa keşke , ne güzel olur

SPOİLER.................ausum sonunda twd ile bağlayacaklarmış, ama bizim rick'in grubuyla buluşturmayacaklarmış söylentilere göre.. yani zaman olarak şuan kardeş dizideki mekan bu hastalığa ilk yakalanan kesim.. rick ve grubu henüz mutlu mesut yaşıyor atlanta da :) tahminler o yönde :)
twd nin soru işaretlerini gösterecekler bence, ,hastalığın yani virüsün çıkış sebebini, tedavi aşamalarını falan filan.. ama öncesinde illa ki yaşanan olayları göstermeleri gerekiyor.. neyin ne olduğunu nerden çıktığını nasıl bulaştığını anlamak muhakkak epey zaman alacaktır.. heyecan katmak, reyting yapmak bu sanırım AMC nin verdiği bilgileri okudum ben, epeyce bir okudum yani çok merak etmiştim :) gerçekten çok heyecanlı bölümler ve sezonlar geleceğe benzyor..
forumlardan duyulan söylentilere göre durum buymuş ama belki de sadece söylentidir.. çizgi romanı okuyanlar epeyce yorumlar yazmışlar şöyle olacak böyle olacak diye ama dizi çizgi romana tamamen bağlı kalmadığı için onlar bile şaşırıyormuş :)
ben Negan denen adamı ve grubunu çok sabırsızlıkla bekliyorum.. çünkü çizgi romanda gelmiş geçmiş en acımasız lider olarak söyleniyor. öyle ki Vali'den bin betermiş

Validen beter mi

Ya gazelim , twd ye bağlansın güzel olur , kadro olarak bağlansa hele son bölümlerde tadından yenmez

Peki bu dizi ilk nasıl ortaya çıktığını açıklamazsa ? Sonuçta burada da pat diye virüslü insanlar oluverdi .Yoksa buna da mı bir kardeş dizi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…