- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Yapamadım, diziye olan özlemime engel olamadım, izledimGel etme, eyleme, izleme. Bekle sezon finali. O zamana kadar modern family osssuuuun, breaking bad osssun, the oz osssun onlar bitsin.
:DNe oldu biliyor musun? Koca sezona hiç bakmamışım. Tvde finali veriyorlarmış. Bilmiyordum. İzledim o sahneyi ve Jon' u gördüm.
Kimin bedduasını aldıysam artık zamanında...
:/:DKimin tavuğuna kışt dedin, kimin bebesini kovaladın git ötede oyna diye, kimin pisisini yerinden ettin, sen ne ettin
Gülme komşuna, anında gelir başına
Modern Family e başladım, ikinci sezondayım. Luke çok şeker yahuGülme komşuna, anında gelir başına
Kim ölmemiştir dedin anlamadım orayı benSpoiler
Son iki bölümü de izleyebildim sonunda... Vay bee! İspanyol psikopatın önde gideni çıktı. Doktor hanım kızımız sıktı mı acaba kafasına?TWDde o da bulunur kesin diyordum. Belki de ölmemiştir. Onun olayı 2. sezonda devam edecek gibime geliyor. Yani daha çok öyle olmasını umuyorum. :) Abigail fikri hep aklımdan geçmiştir. Denizde bulunmaları daha mantıklı... Finali de epey hüzünlüydü.
Çok sevindim, ben de Cameron'a bayılıyorum ve tabii ki Sofia'yaModern Family e başladım, ikinci sezondayım. Luke çok şeker yahu
Aman diyeyim!!!Gülme komşuna, anında gelir başına
Doktor hanim kizimiza didim.Kim ölmemiştir dedin anlamadım orayı ben
O tombik olan değil mi :) Onlar çok şeker yaÇok sevindim, ben de Cameron'a bayılıyorum ve tabii ki Sofia'ya
Cameron gibi arkadaşın olsun ne derdin kalır ne tasan
Hmm, bence ölmüştür o oradan nasıl çıkacak. Yani eğer ikinci sezonda olursa çok saçma olurAman diyeyim!!!
Doktor hanim kizimiza didim.
Öyle tabi de keşke olsaydi.Hmm, bence ölmüştür o oradan nasıl çıkacak. Yani eğer ikinci sezonda olursa çok saçma olur
Ben pek sevememiştim onu bana hep kötü gibi gelmişti gerçi yanılmışım ama ne bileyimÖyle tabi de keşke olsaydi.ne bileyim güçlü bi karakterdi.
Babalarının karısı.O tombik olan değil mi :) Onlar çok şeker yaSofia kim çıkaramadım onu ben
Birde şey... Kavun kokusu okuma bunu!!! :)))Ben pek sevememiştim onu bana hep kötü gibi gelmişti gerçi yanılmışım ama ne bileyim
He GloriaBabalarının karısı.
Cameron da evet o tombik olan.
Şimdi oldu, okumadımBirde şey... Kavun kokusu okuma bunu!!! :)))
O adamin eski karisi... Bu iki karakterle 2. Sezon iyi yururdu aslında...
Ay pardon, kadının esas adını yazmışımHe GloriaSeksi hatunu diyorsun değil mi Taş gibi mübarek
Ben zaten hep gay bir arkadaşım olsun istemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?