- Konu Sahibi waterlilyage
-
alırken alıyorsunda vermekte ne var peh:) azimli ol yeterki kuzuş
aaaa almak konusunda üstüme yoktur canım biraz dikkat etmeyeyim kilo hemen tavan yapıyor:)))pis boğazımda biraz
mrb kızlar bende aynen bu listeyi uygulamayı düşünüyordum boyum 1.68 kilom 61.5 ramazan sonuna 58 olmak daha sonrada 55 inmek hedefim oruca bugun başladım
sahurda
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam (bi daha yemiycem)
3 zeytin
az beyaz peynir
bol su
şuanda hiç açlık yok ama susuzluk çok çok sıcak
iftarada
yoğurt çorbası
taze fasulye
salata
1 d. ekmek
Bende en baştaki diyet listesine uyacağım... 65 kilodan 60 a düşmüştüm zaten ama benim hedefimin 50 ye kadar yolu var :) Göbek , popo ve iç bacak erimesi gerekiyor. Pişik oluyorum sonra.Bende sizdenim dostlar. Bakalım neler olacak, bugün başlıyorum.
Bende en baştaki diyet listesine uyacağım... 65 kilodan 60 a düşmüştüm zaten ama benim hedefimin 50 ye kadar yolu var :) Göbek , popo ve iç bacak erimesi gerekiyor. Pişik oluyorum sonra.Bende sizdenim dostlar. Bakalım neler olacak, bugün başlıyorum.
tartıldın mı tatlış :) bence haftada 1 tartılmalısın daha motive edici oluyor tartı da tüm gerçekleri görebiliyoruz çünki
Haklısın :)) her sabah tartılıyorum. BAzen 59 bazen 60 oluyor. :) Ama dediğin gibi bir hafta sonra tartılıyım ben en güzeli tatlımm :)
ben dıyet yapmıyorum ama ıftar ve sahur arası az oldugundan sahurda bırsey yıyeıyorum ıftarda ne bulursam tıkınıyorum ama okadar saat ac kaldıktan sonra mıde kuculuyormu ne oluyorsa abaramıyorum dolayısyla kendı kendıme 6 gunde 1 kılo vermısım
anam ne güzel işte:) bakalım benimde kontrolüm yarın kilo verebilmişmiyim :) inş vermişimdir ya bende yediklerime dikkat ediyorum fakat hiç spor yapamıyorum nasıl olacak bilmem :)
bencede süper olur:) ben öncesinde 10 kilo vermiştim şuan 82,4 en az 10 kilo vermem gerekli boyumda 1.70 çok şükür fiziki açıdan kötü bir görüntüm yok kıyafetlerde 40-42 arası rahatlıkla giyebiliyorum çok şükür ama bu ramazan ayını iyi değerlendirmek istiyorum inş ya kızlar sizde kilolarınızı yazın benim her hafta kontrolüm var sonuçları paylaşırız beraber:)
mrb hemen hemen aynı vucut ölçülerimiz aynı kilo versek daha güzel olacak 10 aylık bebeğim var nasıl yapacam bilmiyom((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?