Waterlilyage İle Ramazan Günlüğü

mrb kızlar bende aynen bu listeyi uygulamayı düşünüyordum boyum 1.68 kilom 61.5 ramazan sonuna 58 olmak daha sonrada 55 inmek hedefim oruca bugun başladım
sahurda
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim salam (bi daha yemiycem)
3 zeytin
az beyaz peynir
bol su
şuanda hiç açlık yok ama susuzluk çok çok sıcak

iftarada
yoğurt çorbası
taze fasulye
salata
1 d. ekmek

süper işte daha ne olsun kuzuş :)

Bende en baştaki diyet listesine uyacağım... 65 kilodan 60 a düşmüştüm zaten ama benim hedefimin 50 ye kadar yolu var :) Göbek , popo ve iç bacak erimesi gerekiyor. Pişik oluyorum sonra. Bende sizdenim dostlar. Bakalım neler olacak, bugün başlıyorum.

tartıldın mı tatlış :) bence haftada 1 tartılmalısın daha motive edici oluyor tartı da tüm gerçekleri görebiliyoruz çünki

tartıldın mı tatlış :) bence haftada 1 tartılmalısın daha motive edici oluyor tartı da tüm gerçekleri görebiliyoruz çünki

ayyyyyyy akşam 2 kase şehriye çorbası yarım but yedim 1.5 litre su içtim ha 3-5 kaşıkda soğuk çorba içtim şu yoğurtlu dövmeli ( döğmemi dövmemi herneyse ) ondan içtim sofrada karnıma ağrılar girdi 3 yaşında ki yeğenim bana dedi ki o kadar çok yemeseydin şok oldum

ben dıyet yapmıyorum ama ıftar ve sahur arası az oldugundan sahurda bırsey yıyeıyorum ıftarda ne bulursam tıkınıyorum ama okadar saat ac kaldıktan sonra mıde kuculuyormu ne oluyorsa abaramıyorum dolayısyla kendı kendıme 6 gunde 1 kılo vermısım

anam ne güzel işte:) bakalım benimde kontrolüm yarın kilo verebilmişmiyim :) inş vermişimdir ya bende yediklerime dikkat ediyorum fakat hiç spor yapamıyorum nasıl olacak bilmem :)

mrb hemen hemen aynı vucut ölçülerimiz aynı kilo versek daha güzel olacak 10 aylık bebeğim var nasıl yapacam bilmiyom((

mrb hemen hemen aynı vucut ölçülerimiz aynı kilo versek daha güzel olacak 10 aylık bebeğim var nasıl yapacam bilmiyom((

maşallah bebişimiz baya büyümüş kuzuş benim diyet listesine baktın mı gerçi bu ramazan ayı için ama ve o 10 kilo 2.5 ayda verilebilir bir kilo :) ondan sonrasında dikkat edip korumak önemli inş bende başarırım

dün akşam maalesef annem kızartma yapmıstı yanında köfte ekmeksiz ondan yedim tarhana corbası ıctım cok az yaptıgım tavuk gogsunden yedım
sahurda
1dilim lıght ekmek ve kahvaltılık yedim az az... 2lıtre suyu bugun 3lıtreye cıkartacagım:)
akşama artvının bı yemegı var sinor hamur işi ama onu yapacagım cok az yerım yanına da salata yıyecegım:))) hadı sımdıden ıyı ıftarlar:)

neredesiniz bakıyım??? ben artık spora da başladım arkadaşlar burun amelıyatımdan dolayı yapamam dıyordum ama baktım kılo veremıyorum bacak ınceltıcı hareketler var nette onlara basladım:)

veeeeeeeeeee kilo kontrolümün sonucu diyete başladığım kilo 82,4 cuma günü kontrolde çıkan kilom 78,5 çok mutluyummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…