• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsap grubu

Sorma , ilgilenme boşver ne konuşurlarsa konuşsunlar. Sen böyle tavırlar aldıkça o görümcelerin daha çok gülüyodur, sanki çok önemliymiş gibi davranma. Hiç öyle birşey yokmuş gibi davran bundan sonra , zaten normali de o
normalde grupta olmamak değil şakayla karışık görümceme "ben de abine diyorum o grupta bizsiz ne konuşuyorsunuz " deyince görümcemin sizi alakadar eden bişey yok diyip ukalaca cevap vermesi ve para isterken grup kurup bizi almaları tuha

ay yok eşim varken beni çekiştirmezler. ama soğuklar düğün sonrası kaynanamın taktığı 4 çeyreği geri istediler bunun gibi şeyler...
Vermeyin, yırtınsınlar. Ne munasebet? Size takılmış, sizindir onlar. Arıca neden dört çeyrek takmış acaba? 😂 Dördünü birlestirip bir bilezik ya da bileklik taksaymış ya. Çok mu görünsün istedi acaba? 😂

insan kardeşleriyle iki goy goy yapıp muhabbet edemeyecek mi yahu? neden bu kontrol deliliği? ne konuşabilirler o grupta? çocuklukta yaptıkları saçmalıklar, evlilerse çoluk çocuk varsa onların fotoğrafları, akraba dedikoduları bunları bilseniz ne bilmeseniz ne? hayatı bu kadar ciddiye almayın siz de kurun kardeşlerinizle bir grup? 😂

Kız alemsiniz grupta olsanız daha sıkıntı olurdu. Ben bazen kocamın akrabalarının numaralarını kaydetmiyorum sosyal medyada eklemiyorum ne kadar samimi olursan o kadar sorun çıkar. Dün kocam maça gitti alt katımda kaynanamla görümcem takıldılar benide çağırmadılar çağırmalarına gerek yok ki ana kız onlar sonuçta ben gelinim el kızıyım. Ne olursa olsun biz sadece eşimizle yakınız ailesyle değil.

Hayırlı ramazanlar bebişler. 3 tane görümce sahibi olarak kaçınılmaz görümce konusu ile karşınızdayım :) ben 6 yıldır evliyim evlendiğimden beri eşimlerin ailesinin watsap grubu var orda yokum. Birşey konusuyolar mesela yanyanayken aa gamze sen bilmiyomuydun oluyo grupta konuşulmuş oluyo. Çok kez de yüzsüz gibi eşime bu duruma alındığımı da söyledim. Eşimin babası hastalandı geçen bı onun maddi giderleri için bir watsap grubu kuruldu bu sefer beni aldılar. işte hastaneye ödenecek borç konuşuldu hala kendi aralarinda diğer gruptan konuştular ama .sonra ben gruptan bu konu bitince çıktım. Görümcem yazmış ki neden çıktın.dedim hastalık durumu bitti mi yllardr da ben aile grubunuzda zaten yokum artık almasaniz da olur. Demis ki herşeyi niye bu kadar ciddiye alıyorsun .dedim asıl siz hicbiseyi niye ciddiye almiyosunuz hiç lugatinizda kusura bakma falan yok , sadece laf sokar çünkü görümcem hiç hal hatır sormak için kaç sefer aramama rağmen aramaz kötü günde aramaz. Yani dger kardeşler de boyleler hiç muhabbetleri yok eşimi kimse aramaz aylarca gorusmeseler.kimse yigenini sormaz .bana da garip geliyor artık tavır koydum hiç adimlarimin karşılığını göremiyorum bana dış kapının dış mandalı muamelesi yapiyosunuz dedim, sadece borç öderken mi sayiliyorum dedim,beni tekrar gruba aldıklarında. Tartıştık çıktım tekrar gruptan.ama ne esim bu konuyu açtı ne bir kusura bakma diyen oldu ne yanlış anlıyorsun diyen oldu. Akşam kakara kikiri konuştular telefondan kimsenin umru degil.valla kimseyi ne kardeşimden ne anne babamdan ayırdım ama hiçbirinden karşılık göremiyorum.ele karışmak ne zor.
benım esimin ailesinin de var grubu...ozellıkle gırmedim gruba..laf sokucaklar edicekler valla sinirlerimi geremem sacma sapan tipler icin..hatta zorla sokmaya calıstılar bi sekilde sıyrldım...aman aman...

Hayırlı ramazanlar bebişler. 3 tane görümce sahibi olarak kaçınılmaz görümce konusu ile karşınızdayım :) ben 6 yıldır evliyim evlendiğimden beri eşimlerin ailesinin watsap grubu var orda yokum. Birşey konusuyolar mesela yanyanayken aa gamze sen bilmiyomuydun oluyo grupta konuşulmuş oluyo. Çok kez de yüzsüz gibi eşime bu duruma alındığımı da söyledim. Eşimin babası hastalandı geçen bı onun maddi giderleri için bir watsap grubu kuruldu bu sefer beni aldılar. işte hastaneye ödenecek borç konuşuldu hala kendi aralarinda diğer gruptan konuştular ama .sonra ben gruptan bu konu bitince çıktım. Görümcem yazmış ki neden çıktın.dedim hastalık durumu bitti mi yllardr da ben aile grubunuzda zaten yokum artık almasaniz da olur. Demis ki herşeyi niye bu kadar ciddiye alıyorsun .dedim asıl siz hicbiseyi niye ciddiye almiyosunuz hiç lugatinizda kusura bakma falan yok , sadece laf sokar çünkü görümcem hiç hal hatır sormak için kaç sefer aramama rağmen aramaz kötü günde aramaz. Yani dger kardeşler de boyleler hiç muhabbetleri yok eşimi kimse aramaz aylarca gorusmeseler.kimse yigenini sormaz .bana da garip geliyor artık tavır koydum hiç adimlarimin karşılığını göremiyorum bana dış kapının dış mandalı muamelesi yapiyosunuz dedim, sadece borç öderken mi sayiliyorum dedim,beni tekrar gruba aldıklarında. Tartıştık çıktım tekrar gruptan.ama ne esim bu konuyu açtı ne bir kusura bakma diyen oldu ne yanlış anlıyorsun diyen oldu. Akşam kakara kikiri konuştular telefondan kimsenin umru degil.valla kimseyi ne kardeşimden ne anne babamdan ayırdım ama hiçbirinden karşılık göremiyorum.ele karışmak ne zor.
Aile gruplarına genelde alınmaz zaten gelin damat çekirdek aile grubu olur. Babasının masrafı konusunda eşinizin ve sizin ortak bütçenizden de para çıkacağı için almaları çok normal. Alınganlık yapıyorsunuz.

Atladiginiz şey şu yıllardır ben yokum zaten grupta bunu sorun etmedim etsem de bildirmedim ama beni para bölüşürken babalarının borcunun ödenmesi için siz de şu kadar ödeyeceksiniz demek için yeni bir gruba aldılar. Ben diğer grupta ne konuşuyorsunuz dedim seni alakadar eden bir şey yok yenge cevabı aldim
Diğer gelin veya dayanılarak grupta yoksa abartı alınganlık yapıyorsunuz.

Back
X