- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Tahminim
Sen daha fazla dayanamayıp o çocuğa döküldüğün gibi eşine de döküleceksin
O da kem diyecek küm diyecek
Sonra birden eski tutku geri gelcek ve siz barışacaksınız
Kadına tü kaka deyip
O çocuğa hala inanıyosan eşine hayli hayli inanırsın
İnşallah ben yanılırım
Saçmaladığımı düşünmüyorum normla yollardan delil elde edemiyorsa ne yapsın kadın. Anlaşmalı boşanıp bütün malı mülkü şerefsiz kocasına bırakıp çocuklarıyla sefalet mi sürsün.bi sacmalamayin ya
akşam konuşacağım sanırım, dananın kuyruğu kopacak, delil melil diyordum mahkeme bunu ortaya çıkarır nasılsa hukuk çöksün tepesine, arama kaydı vs , konuşacağım ve sonra ailem gelecek annem çok üzgün vede sinirli, ona içimdekiler söylemeden yüzünbe tükürmeden olmayacak bu iş dedi.bende hiç gerek yok dedim yaptıklarını yüzüne vurucam dedi, sen sahipsiz değilsin ne o öyle gezmeye gider gibi bavul hazırlıyımda çocukları alıyımda anneme gidiyim yok öyle tereyağından kıl çeker gibi kurtalamaz bu işten dedi ahhh annem ahhh. bir kaç gün sonra annemle babam gelecekler.
İnşallah öyle olurbaşka bir konu üzerinden ayrılık düşünüyor olsa idim size hak verrirdim
lakin konu bıçak sırtı, çocuklarım için çileli bir hayat yaşamış olabilirim
ancak bu onursuz bir hayat yaşayabilirim demek değil..
İnşallah öyle olur
Ama burda bir gazla tamam diyosun millet haklı çocuğu arıyosun
Sonra gelip aradım kızlar çocuk dil döktü söylememiş diyosun
Ya ne diyecekti evet abla söyledim mi ?
Değişken ruh halin, beni böyle düşündürdü
Dün bi avukata mesaj atmanı önermiştim
Cevap ne bizle de paylaşır mısın
Aldatma durumunda o elindeki ekran görüntüleri delil mi değil mi ?
O iftar dediği an aynı naneler için buluştularsacanım elimdeki msjlarda çok acıklayıcı konuşmalar yok
bu xxx 2 , 3 aydır sürekli eşimle birlikte ve ortak bir iş yapıyorlar.
o herşeyi biliyordur diye tahmin edip, ondan öğrenmek istedim
hayatta en güzel yapabildiğim şey asla gaza gelmeyişimdir.
sadece kanıt toplama kısmından vazgeçmek üzereyim bu süreç çok yıpratıcı, çok ağır
o msjlaşmalarından sonra bir daha hiç yazışmadılar, ben ise dün gece xx e anlattım
ve hala eşim olacak hödüğe bişi anlatmadığını düşünüyorum
ona ne kadar laf ederseniz o kadar kendini açıklama fırsatı bulcak peşimi bırakmadı bilmem ne yalanlar sıralıcak söylicek daha sonrada kendi yalanlarına inanıp içini rahatlatıp seni suçlu çıkarıcak arkanda duran bi ailen var daha fazla kendini ve çocuklarını yıpratma valizini toparla çocuklarını al ve sessizce çık o evden arkanda da küçük bi not bırak beni kiminle aldattıysan artık o karılık yapsın sana gibi böyle hem kendini açıklama fırsatı olmucak hemde sen nasıl bi anda mesajları gördüğünde başından aşağı kaynar sular dökülmüştü oda aynı hissi yaşayacak sonra kendine düzgün bi avukat bul kanıt peşinde koşmaktan böyle kahrolcaksın zaten her türlü nafakanı ve evin yarısını alırsın o evin yarısıylada babanın borcunu kapatırsın. hiç bişey konuşma bugünde bi gece daha sabret yarın çık o evden annen baban veya sen ona hesap sorunca bişey değişmeyecek o daha çok utanmıcak yani utancak olsa böyle bi adilik yapmazdı zaten
O iftar dediği an aynı naneler için buluştularsa
Nerdesin çıktım geliyorum diye arama yapmış olabilir ?
Herşeyi whatsappta yazacaklar diye birşey yok
Bence delil istiyosan, sadece senle kalmalı bu iş.
X , y, z bilmemeli
Sen fazla güveniyorsun insanlara ama bak herşeyi biliyomuş bu çocuk. Şu kadardır beraberler abla hep kadın yapıştı japon yapıştırıcısı gibi abla demek çok aptalca..
Bence git davanı aç
O çok merak ettiğin detayları mahkeme operatör dökümüyle alır
Bittiyse kendine acı çektirme, o ahlaksızlara söz hakkı açıklama hakkı verme
E o zaman neyi bekliyosuncanım bende öyle düşünüyorum herşeyi wtspaa konuşmuyorlardır, daha öncede dediğim gibi bizim hödük msj falkan yazmaz üşenir vs vs arar konuşur kapatır bu herkese karşı böyle olmuştur, bu sürtük tatlı geldi heralde yazdı bir kaç cümle
Ben olsam kadını aramazdım bile. Onunla muhatap olmak bile kadının egosunu tatmin edecektir. Çünkü seni bırakıp onu tercih etmiş, bunun vermiş olduğu özgüvenle seni abuk subuk konuşarak yaralayabilir de.
İş meydana çıkınca bile kadınla muhatap olma. Git çevresine rezil et ama muhatabın o olmasın. Senin söyleyeceklerini anlayacak karakterde bir insan olsaydı zaten evli bir adamın peşine düşmezdi.
2 gündür seni takip ediyorum senin için dua ediyorum eminim konunu okuyan yüzlerce kadında benim yaptığımı yapıyodur eğer konuşmak istiyorum diyorsan o zaman lütfen yüz göz olmadan konuş dik dur konuyu uzatmasına müsade etme bi cümle kur ve çekil içi içini yesin kudursun konuştukça rahatlıcak konuştukça söylediği yalanlara inancak seni boş yere evini terk eden kadın pozisyonuna düşürcek ve insanoğluyuz zayıf bi psikolojimiz var sende o evden çıktığında acaba diceksin onun sana anlattıklarını duyuncaçok açıklayıcı ve güzel yazmışsınız tş ederim öncelikle,bunları yapmayı mantıken çok isterim, amaonunla yüzlkeşip aylar öncesinde bu kadınla ilgili kavgamız olmuştu, faceden aratmış die, bana bağırdı çağırdı hep şüphecisin, çalışan diye baktım vs vs, bide bana eşinden ayrılmış çocuğuna bakmaya çalışan bir kadın demişti ve bende kendimi suçlu hissetmiştim. bunları yüzüne vurmak istiyorum aslında 2 yol var aklımda, ya herşeyi söyleyip yüzleşip gerçeklerle ayrılacağım yada 1 cümle ederek, çocuklarımızı babasız bıraknmana ve beni yıkmana değdimi..
çok açıklayıcı ve güzel yazmışsınız tş ederim öncelikle,bunları yapmayı mantıken çok isterim, amaonunla yüzlkeşip aylar öncesinde bu kadınla ilgili kavgamız olmuştu, faceden aratmış die, bana bağırdı çağırdı hep şüphecisin, çalışan diye baktım vs vs, bide bana eşinden ayrılmış çocuğuna bakmaya çalışan bir kadın demişti ve bende kendimi suçlu hissetmiştim. bunları yüzüne vurmak istiyorum aslında 2 yol var aklımda, ya herşeyi söyleyip yüzleşip gerçeklerle ayrılacağım yada 1 cümle ederek, çocuklarımızı babasız bıraknmana ve beni yıkmana değdimi..
E o zaman neyi bekliyosun
Git davanı aç
İyi tamam.tatlım konuyu bilen biri olarak anlasana,
daha 2 gündür takip ediyorum, yazışmalarını yeni gördüm
belki sürekli yazışacaklardı, bunu öncesinden bilememki yaşadık hep beraber gördük işte
Aramış konuşmamış sesini dinlemiş kapatmışBen olsam kadını aramazdım bile. Onunla muhatap olmak bile kadının egosunu tatmin edecektir. Çünkü seni bırakıp onu tercih etmiş, bunun vermiş olduğu özgüvenle seni abuk subuk konuşarak yaralayabilir de.
İş meydana çıkınca bile kadınla muhatap olma. Git çevresine rezil et ama muhatabın o olmasın. Senin söyleyeceklerini anlayacak karakterde bir insan olsaydı zaten evli bir adamın peşine düşmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?