watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

başka bir konu üzerinden ayrılık düşünüyor olsa idim size hak verrirdim
lakin konu bıçak sırtı, çocuklarım için çileli bir hayat yaşamış olabilirim
ancak bu onursuz bir hayat yaşayabilirim demek değil..

Bence bir avukatla görüşün ve eğer eşinizle konuşacaksanız kalabalık bir ortam tercih edin . Evinizde konuşmayın .

İnşallah öyle olur
Ama burda bir gazla tamam diyosun millet haklı çocuğu arıyosun
Sonra gelip aradım kızlar çocuk dil döktü söylememiş diyosun
Ya ne diyecekti evet abla söyledim mi ?
Değişken ruh halin, beni böyle düşündürdü

Dün bi avukata mesaj atmanı önermiştim
Cevap ne bizle de paylaşır mısın
Aldatma durumunda o elindeki ekran görüntüleri delil mi değil mi ?

Erkekler çok tutuyor birbirlerini. Bazen tüm firma biliyor eşi bilmiyor. İşte hep anneler çekiyor. O kadın şimdi kıçına kına yakar öğrendiğini bilse. Çirkefleşilmiyor ki bunlar gibi. Saçını başını yolacaksın olmuyor. Ama asıl suçlu kocan. Ailene sen sahip çıkmazsan elim kadını ne düşünsün. Allah yardımcın olsun. Mutlaka avukat tut. Bak üç buçuk atacak. Hiç bir sözüne inanma sakın.

ona ne kadar laf ederseniz o kadar kendini açıklama fırsatı bulcak peşimi bırakmadı bilmem ne yalanlar sıralıcak söylicek daha sonrada kendi yalanlarına inanıp içini rahatlatıp seni suçlu çıkarıcak arkanda duran bi ailen var daha fazla kendini ve çocuklarını yıpratma valizini toparla çocuklarını al ve sessizce çık o evden arkanda da küçük bi not bırak beni kiminle aldattıysan artık o karılık yapsın sana gibi böyle hem kendini açıklama fırsatı olmucak hemde sen nasıl bi anda mesajları gördüğünde başından aşağı kaynar sular dökülmüştü oda aynı hissi yaşayacak sonra kendine düzgün bi avukat bul kanıt peşinde koşmaktan böyle kahrolcaksın zaten her türlü nafakanı ve evin yarısını alırsın o evin yarısıylada babanın borcunu kapatırsın. hiç bişey konuşma bugünde bi gece daha sabret yarın çık o evden annen baban veya sen ona hesap sorunca bişey değişmeyecek o daha çok utanmıcak yani utancak olsa böyle bi adilik yapmazdı zaten

canım elimdeki msjlarda çok acıklayıcı konuşmalar yok
bu xxx 2 , 3 aydır sürekli eşimle birlikte ve ortak bir iş yapıyorlar.
o herşeyi biliyordur diye tahmin edip, ondan öğrenmek istedim
hayatta en güzel yapabildiğim şey asla gaza gelmeyişimdir.
sadece kanıt toplama kısmından vazgeçmek üzereyim bu süreç çok yıpratıcı, çok ağır
o msjlaşmalarından sonra bir daha hiç yazışmadılar, ben ise dün gece xx e anlattım
ve hala eşim olacak hödüğe bişi anlatmadığını düşünüyorum

O iftar dediği an aynı naneler için buluştularsa
Nerdesin çıktım geliyorum diye arama yapmış olabilir ?
Herşeyi whatsappta yazacaklar diye birşey yok

Bence delil istiyosan, sadece senle kalmalı bu iş.
X , y, z bilmemeli
Sen fazla güveniyorsun insanlara ama bak herşeyi biliyomuş bu çocuk. Şu kadardır beraberler abla hep kadın yapıştı japon yapıştırıcısı gibi abla demek çok aptalca..

Bence git davanı aç
O çok merak ettiğin detayları mahkeme operatör dökümüyle alır

Bittiyse kendine acı çektirme, o ahlaksızlara söz hakkı açıklama hakkı verme

çok açıklayıcı ve güzel yazmışsınız tş ederim öncelikle,bunları yapmayı mantıken çok isterim, amaonunla yüzlkeşip aylar öncesinde bu kadınla ilgili kavgamız olmuştu, faceden aratmış die, bana bağırdı çağırdı hep şüphecisin, çalışan diye baktım vs vs, bide bana eşinden ayrılmış çocuğuna bakmaya çalışan bir kadın demişti ve bende kendimi suçlu hissetmiştim. bunları yüzüne vurmak istiyorum aslında 2 yol var aklımda, ya herşeyi söyleyip yüzleşip gerçeklerle ayrılacağım yada 1 cümle ederek, çocuklarımızı babasız bıraknmana ve beni yıkmana değdimi..

Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm böyle bir çirkinlik yaşamanıza. Lütfen sakın insanlık bende kalsın boşanayım napıyorsa yapsın demeyin. Elinizde ki kanıtları mahkemeye sunun eşinizden de o kadından tazminat isteyin. Eşinizin ailesine kadar da herkese duyurun yaptığı iğrençliğin bedellerini ödesin.

Ben olsam kadını aramazdım bile. Onunla muhatap olmak bile kadının egosunu tatmin edecektir. Çünkü seni bırakıp onu tercih etmiş, bunun vermiş olduğu özgüvenle seni abuk subuk konuşarak yaralayabilir de.

İş meydana çıkınca bile kadınla muhatap olma. Git çevresine rezil et ama muhatabın o olmasın. Senin söyleyeceklerini anlayacak karakterde bir insan olsaydı zaten evli bir adamın peşine düşmezdi.

canım bende öyle düşünüyorum herşeyi wtspaa konuşmuyorlardır, daha öncede dediğim gibi bizim hödük msj falkan yazmaz üşenir vs vs arar konuşur kapatır bu herkese karşı böyle olmuştur, bu sürtük tatlı geldi heralde yazdı bir kaç cümle

Konu sahibi bir de şöyle bir akıl vermek istiyorum sana izninle. Şimdi kadın evlilik hayalleri kurmaya başlar nasıl sa meydana çıktı diye. Sürünsün biraz istiyorsan ona göre davran. Ayrılma hemen. Ada'm olacak evden ayrılsın, anlaşmalı boşanacağım de ama koşullarda bir türlü anlaşama. Protokol hazırlatsın 1000 kere değiştir. İsteme, kabul etme. Kadın 9 doğursun, sevgilisi ile arası bozulsun. Şimdi onun yaşı da geçer. Oyala, kadının ekmeğine yağ sürme. Ama boşanma konusunda kararlı ol. Bu niyetini de hiç belli etme. Yoksa hemen koşarlar nikah masasına.

şu cümleni 10 larca kez okudum
ÇÜNKÜ SENİ BIRAKIP ONU TERCİH ETMİŞ
GÖZ YAŞLARIMA hakim olamıyorum
kadınla konuşmadım, sesini duyup kapattım sadeceher ikiside rezil karaktersiz
allah belalarını totolarından versin

2 gündür seni takip ediyorum senin için dua ediyorum eminim konunu okuyan yüzlerce kadında benim yaptığımı yapıyodur eğer konuşmak istiyorum diyorsan o zaman lütfen yüz göz olmadan konuş dik dur konuyu uzatmasına müsade etme bi cümle kur ve çekil içi içini yesin kudursun konuştukça rahatlıcak konuştukça söylediği yalanlara inancak seni boş yere evini terk eden kadın pozisyonuna düşürcek ve insanoğluyuz zayıf bi psikolojimiz var sende o evden çıktığında acaba diceksin onun sana anlattıklarını duyunca

O halde kadının hesabını biliyorsunuz . Araştırın kimdir necidir belki oradan birşeyler bulabilirsiniz . Arkadaşı da tam bravoluk . Yuvanın dağılmasını istemiyorsa baştan engelleyecekti arabasını vererek bu olayı desteklemeyecekti . Arkadaşı bana inandırıcı gelmedi sizde inanmamalısınız . Belki de iftarı iptal edip terslik göstermelisiniz . Aileniz gelene kadar sonra ailenizle bir karar verebilirsiniz .

Aramış konuşmamış sesini dinlemiş kapatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…