watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Canım Allah yardımcın olsun.bu zor süreçten inşallah kolaylıkla kurtarsın seni.Ben eminim ki Allah sana yardım edecek.hiç beklemediğin anda bir kanıt geçecek eline.o yüzden sabırlı ol bildiğini asla belli etme.mahkemede işine yarayacak o kanıtlar unutma.

canım benim sen güçlü bir kadınsın hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz dirayetli ol

konuşmadımki, kart sesini duydum sadece kapattım, onada sıra gelecek benim adımda xxx se burunlarından fitil fitil getiricem. o kadar çok şey söylemek geldiki içimden, bir an kendime hakim olmamamktan korktum, sen ne kadar vicdansız bir kadınsınki çocuklarım evde baba beklerken sen evli barklı adamın yanındaydın buna sebeptin, o kadarmı tutuştun yazıklar olsun sana ve senin gibilere, bana 12 sene yaşatmadığı kalmadı al senin olsun şimdi bu cehennemi birde sen yaşa demeyi çok istedim.. herşeyin zamanı gelecek

Ortak yasam alanında kapi kilidi degisimi suc.

Ben sizinle hem fikirim fakat yapmamali bunu

gizli no dan aradım sesini duydum kapattım, o sürtüğü gün içinde kaç kişi arıyordur kim bilir.
hakluyken haksız olma canım benim bi an önce avukatını tut bugün konuş şu mübarek cuma günü kurtul rahatla dişli bi avukata ver davayı donuuna kadar al uzatma bence artık

karşısında dimdik dur kapı dışarı et gitsin ne hali varsa görsün ama çocukların yanında yapma asla bırakabiliyosan akşam cocukları baska bi yere bırak konuş

Birşey ne kadar uzarsa o kadar suyu çıkar.
alyazraela in dediklerine katılıyorum.
Bir an önce avukatını tut, dişli bir avukat bul, bu davayı başlat.
Yoksa pek iyi yerlere gitmiyor bu hal...

Hem kendine yazık psikolojikman kendini çökertiyorsun.
Belki bilmek istemeyeceğin şeyler dahi öğreneceksin.
Başlat davayı, bitsin gitsin.
12 seneni vermişsin nelerini çekmişsin bir de 2 evlat vermişsin vicdansız adama.
Bu saatten sonra mı sana acıyacak? Evlatlarına acımamış ki vicdansız.

Herşeyin hayırlısını versin Allah, fakat yapılacak iş belli gidilecek yol belli artık.
Sende bir an önce hayatını buna göre şekillendirmelisin.
Takıntı haline getirme kendine yok yere.
umuda_yolculuk2005

Bence olayı kesinlikle whatsappdan ogrendiginizi söylemeyin. Hatta eşinize diyin ki arama kayıtlarını çıkarttım. Bi numara buldum bu, o kadın. O kadınla bi ilişkin olduğunu biliyorum. İkinizi de mahkemeye vercem. Onu da simdi aricam diyin. Büyük ihtimal kadını aramaz mesaj atmaz, whatsappdan uyarır. O an sizde whatsappda olun, anin görüntüsü de alırsınız. Tabi xx gerçekten soylemediyse.

akşam konuşacağım sanırım, dananın kuyruğu kopacak, delil melil diyordum mahkeme bunu ortaya çıkarır nasılsa hukuk çöksün tepesine, arama kaydı vs , konuşacağım ve sonra ailem gelecek annem çok üzgün vede sinirli, ona içimdekiler söylemeden yüzünbe tükürmeden olmayacak bu iş dedi.bende hiç gerek yok dedim yaptıklarını yüzüne vurucam dedi, sen sahipsiz değilsin ne o öyle gezmeye gider gibi bavul hazırlıyımda çocukları alıyımda anneme gidiyim yok öyle tereyağından kıl çeker gibi kurtalamaz bu işten dedi ahhh annem ahhh. bir kaç gün sonra annemle babam gelecekler.

Tahminim
Sen daha fazla dayanamayıp o çocuğa döküldüğün gibi eşine de döküleceksin
O da kem diyecek küm diyecek
Sonra birden eski tutku geri gelcek ve siz barışacaksınız
Kadına tü kaka deyip

O çocuğa hala inanıyosan eşine hayli hayli inanırsın

İnşallah ben yanılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…