- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
kadinla sakin yuz goz olma dalga gecerek konus ona or.. sur... tk muamelesini yap . gul kahkaha at delirt onu delirsin sinirden.kadını aradım şimdi telefondan sürtük
Ne diyor peki ?kadını aradım şimdi telefondan sürtük
eee kadını aradın oda dönüp ş..iz kocanı arayacak keşke aramasaydınkadını aradım şimdi telefondan sürtük
kadını aradım şimdi telefondan sürtük
eee kadını aradın oda dönüp ş..iz kocanı arayacak keşke aramasaydın
Ortak yasam alanında kapi kilidi degisimi suc.Umuda yolculuk akşam kocan gelince ne yapmayı düşünüyorsun? Susup hiçbir şey yokmuş gibi davransan (ki arkadaşının eşine olanları anlattığına yüzde 500 eminim) adam yaptığını basit birşey gibi görüp rahata erecek. Bildiğini gizlemeyeceksen biran önce o kapının kilidini değiştirmen gerekiyor. Hem onu eve alıp hem bildiğini söylersen kopacak olaylar sonrasında ya onu kovman ya senin çıkıp gitmen gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?
hakluyken haksız olma canım benim bi an önce avukatını tut bugün konuş şu mübarek cuma günü kurtul rahatla dişli bi avukata ver davayı donuuna kadar al uzatma bence artıkgizli no dan aradım sesini duydum kapattım, o sürtüğü gün içinde kaç kişi arıyordur kim bilir.
Bence olayı kesinlikle whatsappdan ogrendiginizi söylemeyin. Hatta eşinize diyin ki arama kayıtlarını çıkarttım. Bi numara buldum bu, o kadın. O kadınla bi ilişkin olduğunu biliyorum. İkinizi de mahkemeye vercem. Onu da simdi aricam diyin. Büyük ihtimal kadını aramaz mesaj atmaz, whatsappdan uyarır. O an sizde whatsappda olun, anin görüntüsü de alırsınız. Tabi xx gerçekten soylemediyse.
Tahminimkızlar hepiniz xx in anlattığını vurgulaşmışsınız, az önce telefon açtım direk şunu söyledim sana yazıklar olsun, bana söz vermiştin söylemeyecektin, herşeyi anlatmışssın vs vs saydırdım resmen, arabadaymış o anda, abla dur sakin ol, ben seninle konuştuğumu bile söylemedim, kaldıki bu konuyla ilşkin, şuan iş yerine gidiyorum arabadan inmek nasip olmasınki abiyle sadece sabah konuştuk o da iş için, asla bişi anlatmadım diye bir sürü konuştu, aradan baya bi zaman geçti eşim aradı hala eşim diyorumya şerefsize banada yuh.. akşam iftara dışarı çıkıcaz,ayy ne kadar mutluyuz maşallah.. kjafa iyi değil idare edin.
bu akşam herşeyi bildiğimi söylesem diyorum, bu ne diyip yüzüne tükürsem diyorum, bir yanımda dur bozma kanıt topla vs vs diyor.bir yanımsa o srtüğe msj yaz, eşim yazıyomuş gibi,neler yaşadılar ne boyutta yaşadılar merak ediyorum bunun önüne geçemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?