watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

bence de ama konu sahibi zaten çok kararlı, çocuğun yardımıyla adam ne yalan sallarsa sallasın sonuç değişmeyecek.

Sizin konuştuğnuz çocuğu tanık olarak yazabilirsiniz benimbildiğim..
Gelmek zorunda..
Öncelikle mesajla teklif edersiniz..
Bakalım ne diyecek ki konuşmalarınız kanıt olur..
Kabul etmezse de yeminli ifadeye çağırtırsınız..

Çocuk senin ağlayıp sızladığın o bir saat boyunca
Sözlerini hazırlamış
Madem öğrenmiş bari kadına tüü kaka diyeyim demiş

Seni biri arasa intihar edecem gelmezsen dese
Sen gidip beraber olur musun
Whatsapptan yazışır kocanı aldatır mısın
Yalan düpedüz anlatılanlar
İnanma..

Bosanma durumunda bu adamlar mal kacirmaya da calisiyo
Bence davayi biran once acin
Arabayi ailesinden birinin ustune vsde yapabilir
Burda cok okuduk boyle konular

O cocuk coktan anlatmistir durumu
Simdi planlar yapiyodur seni ikna etmek icin

Takip et dendi ama
Bu takip olmamış ki, sen direk dökülmüşsün
Çocuk gitti yetiştirdi, artık tedbirli gezerler
Hadi döküldün mesaj kısmını demeseydin, devamı gelirse görürdün
Valla artık adam uyandı, işin daha zor

Bence boşanacaksan uzatma
Git davanı aç
Mahkeme hat dökümü ister ve alır

Bizim gibi ekran görüntüsü beklemez, zaten bu saatten sonra ekran görüntüsü de yakalayamazsın

Bosanma durumunda bu adamlar mal kacirmaya da calisiyo
Bence davayi biran once acin
Arabayi ailesinden birinin ustune vsde yapabilir
Burda cok okuduk boyle konular

O cocuk coktan anlatmistir durumu
Simdi planlar yapiyodur seni ikna etmek icin
Bak bu da var. Sen delil toplama derdindeyken o işi usülüne uydurmaya çoktan başlamış olabilir bile. Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın sonra. Lütfen aç şu davayı biran önce. Zaman kaybetme.

o çocuk daha sen ilk aradığında eve gelmeden önce aramıştır kocanı abi böyle bi durum var ne diyim diye. Beraber konuşup planlayıp gelmişlerdir. Birde akşam iftara gidicez beraber yazmıştın sanırım biyerde. İftara gitme olayı bu çocukla konuştuktan sonra mı çıktı. Kocan belki de herhangi bir aldatma yok imajı vermeye çalışıyor. Kadınlada bu saatten sonra watsaptan falan yazışmaz hatta belki de başka hat alır kendine o hat üzerinden yazışır konuşur. Bişey ispatlayamazsın. Sen bu konuştuğun çocuğa mesaj at dün konuştuklarınızı aynen yaz ve bunları eşime anlatmadın demi falan diye teyit edecek bir cevap alıp sakla mesajı mahkemede kullanırsın.

Çok ta sıkışırsan gece eşin eve gelince hiçbirşey belli etme. O uyuyunca onun ve kendi telefonlarını eline al. Kendi telefonundan eşine mesaj at de ki şununla ilişkini öğrendim diye. Sonra eşinin telefonundan kendine mesaj at başta ne saçmalıyorsun öyle birşey yok falan diye kıvıran mesaj yaz. Sonra watsap konuşmalarınızın resmi var bende evdeki bilgisayarda açtığın watsap webi açık bırakmışsın her şeyi bütün yazışmalarınızı gördüm inkar etme diye mesaj at. sonra eşinin telefonundan geri cevap yaz. Yaptım ettim seni aldattım çok pişmanım bitirecem bu ilişkiyi beni affet falan gibisinden. Mesajlar arasında 3-5 dk ara olsun peş peşe yazma hepsini. Sonra bu mesajları eşinin telefonundan sil kendi telefonundan silme kayıt altına al. Hatta telefon haricinde başka yere de kaydet ki eşin görüp silerse kanıt kalsın elinde. Bu mesaj olayını da eşine söyleme kesinlikle mahkemede görsün ilk.

ınsallah döner bosanalı 6 sene oldu beni aldattıgı kadınlardan biriyle evlendi cocugu bile oldu bense güvensiz bi kalple kimseyle evlenemiyorum anne olmak istiyorum ama ya dulsun yada cinsellik icin yanasıyolar yada sen güven alamıyosun paramparca oluyo hayatın.bu günüme sükür ama bende artık sevilmek aile olmak istiyorum olmuyo

ben yazdim sandim.ayniyiz.

bi sacmalamayin ya

ben de dünden bu yana takipteyim. Allah yardımcınız olsun. bence de o çocuk size gelmeden eşinize söylemiştir gibi geldi bana da. zaten artık whatsapp yazışmaları falan yoksa söylediği belli olur. siz görüntüleri gösterdim demiştiniz zaten. arkadaşların çocuğa mesaj atıp delil toplama fikri mantıklı geldi bana da. en azından ifadeye çağırılırsa mahkemede o kadar da döneklik edemez herhalde o mesaj varken. İnşallah istediğiniz gibi çıkarsınız bu işten. çocuklarınız sizin gibi mücadeleci bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar.

ne kadar aldtma olayo yasiyoruz yarabbim. Allah islah etsin akil fikir versin boylelerine.
Allah seninde yardimcin olsun. Aldigin karar ne olursa olsun dimdik kararli cocuklarinla yasa.

kızlar hepiniz xx in anlattığını vurgulaşmışsınız, az önce telefon açtım direk şunu söyledim sana yazıklar olsun, bana söz vermiştin söylemeyecektin, herşeyi anlatmışssın vs vs saydırdım resmen, arabadaymış o anda, abla dur sakin ol, ben seninle konuştuğumu bile söylemedim, kaldıki bu konuyla ilşkin, şuan iş yerine gidiyorum arabadan inmek nasip olmasınki abiyle sadece sabah konuştuk o da iş için, asla bişi anlatmadım diye bir sürü konuştu, aradan baya bi zaman geçti eşim aradı hala eşim diyorumya şerefsize banada yuh.. akşam iftara dışarı çıkıcaz,ayy ne kadar mutluyuz maşallah.. kjafa iyi değil idare edin.
bu akşam herşeyi bildiğimi söylesem diyorum, bu ne diyip yüzüne tükürsem diyorum, bir yanımda dur bozma kanıt topla vs vs diyor.bir yanımsa o srtüğe msj yaz, eşim yazıyomuş gibi,neler yaşadılar ne boyutta yaşadılar merak ediyorum bunun önüne geçemiyorum.

birlikte güzel bi senaryo hazrlamışlar bu saatten snra düşmanının dostu senin düşmanındr unutma bunu.. güvenme

cocuklar olmicak mi yemekte? cocuklarin yaninda yapma sakin.
evde surtina tükürürsün, sessiz sedasiz bu evi terk et de ona.

sana hayran kaldim, ne güclü kadinsin, rabbim yolunu acik etsin bacim, dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…