- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Kesinlikle ya keşke hiç o çocukla konuşmasaydıo kardesim dedigin cocuk aen onu arayip gel der demez esini aradi bence ve ne diyecegini ona esin soyledi.dolayisiyla esin o ne dediyse ona gore dizayn edecek durumu.hakkinda hayirlisini diliyorum
Bak bu da var. Sen delil toplama derdindeyken o işi usülüne uydurmaya çoktan başlamış olabilir bile. Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın sonra. Lütfen aç şu davayı biran önce. Zaman kaybetme.Bosanma durumunda bu adamlar mal kacirmaya da calisiyo
Bence davayi biran once acin
Arabayi ailesinden birinin ustune vsde yapabilir
Burda cok okuduk boyle konular
O cocuk coktan anlatmistir durumu
Simdi planlar yapiyodur seni ikna etmek icin
ınsallah döner bosanalı 6 sene oldu beni aldattıgı kadınlardan biriyle evlendi cocugu bile oldu bense güvensiz bi kalple kimseyle evlenemiyorum anne olmak istiyorum ama ya dulsun yada cinsellik icin yanasıyolar yada sen güven alamıyosun paramparca oluyo hayatın.bu günüme sükür ama bende artık sevilmek aile olmak istiyorum olmuyocanım benim, o kadar acı bir şeyki bu, o kadar ağır ki, üzülme, rab bizimle beraber görüyor halimizi çektiklerimizi, hesap çetin olacak onlar için, hz alinin ibr sözü aklıma gelir hep, bir kadın bir erkek tarafından zulme uğrayıp gözyaşı döküyorsa, gökteki ve yerdeki tüm melekler o adama lanet ederler.
elbet çark bizden yanada dönecek.
ben yazdim sandim.ayniyiz.ınsallah döner bosanalı 6 sene oldu beni aldattıgı kadınlardan biriyle evlendi cocugu bile oldu bense güvensiz bi kalple kimseyle evlenemiyorum anne olmak istiyorum ama ya dulsun yada cinsellik icin yanasıyolar yada sen güven alamıyosun paramparca oluyo hayatın.bu günüme sükür ama bende artık sevilmek aile olmak istiyorum olmuyo
düsüncelerimiz bir demekki...ben yazdim sandim.ayniyiz.
bi sacmalamayin yao çocuk daha sen ilk aradığında eve gelmeden önce aramıştır kocanı abi böyle bi durum var ne diyim diye. Beraber konuşup planlayıp gelmişlerdir. Birde akşam iftara gidicez beraber yazmıştın sanırım biyerde. İftara gitme olayı bu çocukla konuştuktan sonra mı çıktı. Kocan belki de herhangi bir aldatma yok imajı vermeye çalışıyor. Kadınlada bu saatten sonra watsaptan falan yazışmaz hatta belki de başka hat alır kendine o hat üzerinden yazışır konuşur. Bişey ispatlayamazsın. Sen bu konuştuğun çocuğa mesaj at dün konuştuklarınızı aynen yaz ve bunları eşime anlatmadın demi falan diye teyit edecek bir cevap alıp sakla mesajı mahkemede kullanırsın.
Çok ta sıkışırsan gece eşin eve gelince hiçbirşey belli etme. O uyuyunca onun ve kendi telefonlarını eline al. Kendi telefonundan eşine mesaj at de ki şununla ilişkini öğrendim diye. Sonra eşinin telefonundan kendine mesaj at başta ne saçmalıyorsun öyle birşey yok falan diye kıvıran mesaj yaz. Sonra watsap konuşmalarınızın resmi var bende evdeki bilgisayarda açtığın watsap webi açık bırakmışsın her şeyi bütün yazışmalarınızı gördüm inkar etme diye mesaj at. sonra eşinin telefonundan geri cevap yaz. Yaptım ettim seni aldattım çok pişmanım bitirecem bu ilişkiyi beni affet falan gibisinden. Mesajlar arasında 3-5 dk ara olsun peş peşe yazma hepsini. Sonra bu mesajları eşinin telefonundan sil kendi telefonundan silme kayıt altına al. Hatta telefon haricinde başka yere de kaydet ki eşin görüp silerse kanıt kalsın elinde. Bu mesaj olayını da eşine söyleme kesinlikle mahkemede görsün ilk.
kızlar hepiniz xx in anlattığını vurgulaşmışsınız, az önce telefon açtım direk şunu söyledim sana yazıklar olsun, bana söz vermiştin söylemeyecektin, herşeyi anlatmışssın vs vs saydırdım resmen, arabadaymış o anda, abla dur sakin ol, ben seninle konuştuğumu bile söylemedim, kaldıki bu konuyla ilşkin, şuan iş yerine gidiyorum arabadan inmek nasip olmasınki abiyle sadece sabah konuştuk o da iş için, asla bişi anlatmadım diye bir sürü konuştu, aradan baya bi zaman geçti eşim aradı hala eşim diyorumya şerefsize banada yuh.. akşam iftara dışarı çıkıcaz,ayy ne kadar mutluyuz maşallah.. kjafa iyi değil idare edin.
bu akşam herşeyi bildiğimi söylesem diyorum, bu ne diyip yüzüne tükürsem diyorum, bir yanımda dur bozma kanıt topla vs vs diyor.bir yanımsa o srtüğe msj yaz, eşim yazıyomuş gibi,neler yaşadılar ne boyutta yaşadılar merak ediyorum bunun önüne geçemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?