watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Bence de mesaj at. Öyle bi mesaj at ki onun vereceği cevapta bütün olay belli olsun.

Bacım kusura bakma ama mesajlarını okudukça sana kiziyorum. Sen kıza watsapp tan yazdığını resmini almamış miydin? Orada kocanın yazdığını aç bir daha oku. Kadına yaz yaz dur hemen onu suçlu çıkardın. O arkadaşa gelince senin o haline birşey yapmayıp konuşmayan eşini korumak için yalan söyleyen insan, birine de çok güzel peşini bırakmıyor or*pu damgasını yapıştırır..
İşinize gelene inanmışsın sen.
Ayrıl yüzüne bakma. sana deseler şimdiye kadar aynı evde aynı yemeği yerken aklın neredeydi diye ne diyeceksin? Avukata bırak işleri, o evde durduğun, kocanın yüzüne bakmaya devam ettikçe gurursuz olursun.

Son düzenleme:
Birde hangi marka telefon kullanıyorsunuz. Benim eski patronum ıphone kullanıyordu ve telefonunda jailbreak (kilit kırma diyorlar) vardı. Bir program yüklemişti ve kiminle ne konuşursa telefonuna kaydediliyordu. Yaptırabiliyorsanız telefonunuza öyle bir program yükleyin normal yaptığınız bütün konuşmalar kaydediliyor. Telefonda konuşurken bir açık verirse eşiniz olan şerefsiz yada xx dediğiniz arkadaş onu da delil olarak kullanabilirsiniz. Sonuçta telefonunuzda olan bir program bunu delil gösterseniz suç teşkil edeceğini zannetmiyorum.

kusura bakılacak bir durum yok,
eşimi koruyupta kadını asla suçlamadım,
şimdi telle başka biriyle konuştum bu konu üzerine kadın hakikatende
farklı bir kadınmış, benim şerefsizede böylesi yakışır zaten,
işime gelene inansaydım, evimde rahat rahat oturur yer içer .... keyfime bakardım
çocuklarımla beni nasıl bir hayat bekliyor diye endişelenmezdim
şimdiye kadar kısmına gelince, öğreneli daha 2 gün oldu evet evimi terk etmedim
izlemeye aldım takip ediyorum açığını yakalayacağım elimde somut bir delil olmalı
mahkemede itham edeceğim onu beni aldattı diye delil kanıt istemeyeceklermi, gururum vardı hakim bey
kanıt toplkayamadımmı diyim.. ben gurursuz değilim çocuklarımın geleceği için donuna kadar alacağım nokta

Ben sorun teşkil edeceğini düşünüyorum. Çünkü mühim olan o programın telefonda olup olmaması değil, karşı tarafın rızası ve bilgisi olmaksızın görüşmenin kayda alınmış olması.

samsung s4 benm tel canm, esiminkide s 5

bir avukata sorulabilir. Gizli kayıt yapmıyor ki. Bilemedim inşallah delil toplar bir şekilde konu sahibi.

allah yardımcın olsun konuyu takipteyim 2 ş.....i kafana takma hayatın yıkkıldı ama eşin en baştan beri sorunlu borç borç kumar kadın bırak ya böyle baba olmasın daha iyi

Daha baska ne somut birsey bekliyorsun?

Bu adamdan bosanmazsin sen. Mesajlari gördün, esinin yalanlarini gördün, kardesin dedigin adamdan yalan ve itiraflari gördün.

Daha neyi bekliyorsun o zaman? Kusura bakma ama olay sicak sicaginda bosanmazsan, hic bosanmazsin. Hatta 1-2 ay "o pis yelloz yuvamizi yikmaya calisti" havalarinda olursan hic sasirmam.

Elindeki yazismalar yeterli dava icin aslinda. Ortak bilgisayarda gormedin mi? Ortak bilgisayardan bu sekilde alinan bilgi suc degil.
Adam ispatlayamaz kendinin kurmadigini whatsapp web i... sende ben kurmadim kendi kurmus dersin... olur biter. Bu kadarcik yalan soylenebilir saniyorum..

Konun baya ilgi çekici bütün üyeler nerdeyse burda konuya bakiyo =)

İyisin hossun Allah yardımcın olsun durumuna üzüldüm ama lütfen düzgün kelimeler kullan nedir bu zırt pirt tirtt bi hanimefendiye yakışmıyor

Eğer yapabiliyorsan
istiyorsan için sogusun ıstıyorsan
kızın aılesıne gıt anlat bunları hatta sokakta bas bas bagır polıs dayat kapılarına
Inan bana yaptıgım hıc bıseyden pısman degılım
benım yuvam yıkıldı ya onlarda beraber olamadılar oh oldu

samsung s4 benm tel canm, esiminkide s 5
eşininkinin ne olduğu önemli değil canım senin kendi telefonuna yapılıyor bu dediğim.
Ben ıphone kullandığım için tam bilmyorum android işletim sisteminde nerden nasıl indiriliyor ama google a yazdım acr diye bi program çıktı linki atıyorum bi incele istersen
....

Son düzenleyen: Moderatör:
bir avukata sorulabilir. Gizli kayıt yapmıyor ki. Bilemedim inşallah delil toplar bir şekilde konu sahibi.

Nasıl gizli kayıt yapmıyor? Karşı taraf konuşurken telefonun kayıt işlemi yaptığını anlıyor mu? Mesela konuşma başlamadan önce "Görüşmeleriniz kayıt altına alınıyor" şeklinde bir uyarı var mı?

En doğrusunu yaparsın.. Güçlüsün belli

bugün anlattıklarınızda aynıı kendi yasadıklarımı gördüm ordayım deyip bende arabayla o mekanın onüne gidip oranın kaplı olması sabaha kadar eve gelmemesi vs bian yine öyle icim acıdıkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…