watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

yazdıklarımı okuyup anladığınızı sanmıyorum, yada eksik okudunuz herneyse, istediğiniz gibi düşünün pis yelleozdan önce şerefsiz bir kocam vardı benim diyeceğim

keşke her kadın senin gibi cesur ve gururlu olsa.
burda yuvanı yıkma diyenlere hayret ediyorum. ne onursuzluk.

bugün anlattıklarınızda aynıı kendi yasadıklarımı gördüm ordayım deyip bende arabayla o mekanın onüne gidip oranın kaplı olması sabaha kadar eve gelmemesi vs bian yine öyle icim acıdıkii

canım benim, o kadar acı bir şeyki bu, o kadar ağır ki, üzülme, rab bizimle beraber görüyor halimizi çektiklerimizi, hesap çetin olacak onlar için, hz alinin ibr sözü aklıma gelir hep, bir kadın bir erkek tarafından zulme uğrayıp gözyaşı döküyorsa, gökteki ve yerdeki tüm melekler o adama lanet ederler.

elbet çark bizden yanada dönecek.

canım kadın boşanıcam diyor zaten. Somut bişeyden kastettiği aldattığını mahkemede kanıtlayacağı somut bişey arıyor. Hakime beni aldattı dese tamam kızım doğru söylüyorsun sana tazminat veriyim demez ki. Kadın da haliyle somut delil toplamaya çalışıyor. Kendisi inanmak için değil mahkemede kanıtlayabilmek için.

Iste burda artik konu tüm inandiriciligini kaybediyor. Fal zaten sacma birsey, hic bir mutlu cift bu sekilde birbiri ile konusmaz.

Zaten 47 üye ve 63 ziyaretci bu konuyu okuyormus.

Neyse ne diyim, iyi forumlar..

yok öyle bir uyarı. Avukata sorsun zaten. Sadece bu şekilde kayıt edilebileceğini söyledim ben yasal yaptırımını bilmiyorum. Orasını avukat bilir. Benim eski patronum firmalarla görüşmelerinde telefonda söylediklerini yalanlamasınlar diye kullanıyordu oradan aklıma geldi.

Hani dünde bir konu vardı. Evli kadın ve evli erkek.

Işte şeref yoksunu erkeklerin gönül eglendirdikten sonra karşı taraf için kullandığı söz " ortalık malı "

Akıllı hatun bu sözü söyletmez. Bu sözü söyleyecek erkekle olmaz.
...

12 yıl dile kolay. Emek , çaba , fedakarlık , çocuk.. Çok üzücü bu yaşanılanlar.

Ayrilmayacakmissiniz gibi bir his var içimde.

Konu sahibi bütün süreci bir avukatla değerlendirsin zaten, haklısınız. Ben hukukçuyum ama serbest avukatlık yapmıyorum. Boşanma davalarında kullanılacak delliller konusunda ayrıntılı bilgiye sahip değilim dolayısıyla. Ama temel hukuk bilgilerimden yararlanarak bu sonuca varıyorum.

Umuda yolculuk akşam kocan gelince ne yapmayı düşünüyorsun? Susup hiçbir şey yokmuş gibi davransan (ki arkadaşının eşine olanları anlattığına yüzde 500 eminim) adam yaptığını basit birşey gibi görüp rahata erecek. Bildiğini gizlemeyeceksen biran önce o kapının kilidini değiştirmen gerekiyor. Hem onu eve alıp hem bildiğini söylersen kopacak olaylar sonrasında ya onu kovman ya senin çıkıp gitmen gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?

Evet bence de,bir de 2.kadına tazminat davası açıp kazanmış olan var mı ki,emsal bir dava,bir örnek?

ben bir tane biliyorum ama oradada ikinci kadın zaten dolandirici gibi bir şeydi aileyi maddi açıdan somurmek için birlikteydi o yüzden es olan kadın tazminat kazandı ama tazminatı aldatma durumundan değil maddi kayıplara uğradığı için kazandı

Ablacım seni sonuna kadar destekliyorum. Duruşunu hiç bozma sana yüz kere bin kere helal olsun. Valla şurda bi çok kadın bin tane bahanenin arkasına saklanıp senin verdiğin şu savaşı veremiyo. Yaşadıkların hiç kolay değil. Acını tahmin edemiyorum. Ama bak burda hepimiz seni destekliyoruz

Görüceksin sen bu şerefsiz herifin canına okucaksın çok pis dumur olucak.

avukata neden danışmıyorsunuz? bence en doğrusu bir boşanma avukatına danışmak olur. burada herkes iyi niyetle akıl verioyr tamam ama bu sizin için kocanızın sizi aldattığından emin olana kadar işe yarıyordu. bence bundan sonra avukattan destek alarak hamlenizi yapın. hele hele eşinizi tanıyan birine olayları anlattıktan sonra kadınsı duygularla hataya düşme olasılığınız çok yüksek.
parayı düşünüyorsanız avukatla dava sonunda kazandığınız para üzerinden filan anlaşabilirsiniz belki. bilemiyorum cahilce mi konuştum ama işi artık şansa bırakmayın. profesyonel destek alın.

O konuştuğunuz kardeş dediğiniz adam her şeyi güzelce eşinize anlatmıştır.
Abi ayık ol hanım anlamış demiştir ve eşiniz bu saatten sonra önlemini alacaktır.
Delil toplayabilirsiniz umarım ama yine de.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ortalığı ayağa kaldırmıştım çoktan.
Sakin kalabilmeyi başarmışsınız.
Umarım bu sürecin sonunda karlı çıkan siz olursunuz.

Allah yardımcınız olsun. Kararinizda dik durmak icin kolaylık versin. O arkadaşı da yalan söylüyor. Kadın silah zoruyla mı almış koynuna. Aklınca koruyacak. Bekle sana dönecek diyor.
Yuva nedir ya kim yıkmış. Çocuklarını, karısını hiçe sayan o herif değil de sen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…