Watsap takip hakkinda

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Arkadaşlar watsaptan wtakip yaptım ne zaman kaç dk yazismis msj geliyor ama kiminle ne konuştu onu göremiyor muyuz.Dun eşime takip yaptım 1 saat içinde 6 dk msjlasmis ara ara 2 dk 1 dk yazismis gece aklıma şüphe girdi başka biri mi var? aldatıyor mu? diye yardım edin ne olur.

Son düzenleme:
wtakip benim bildiğim kadarıyla trojan yazılım. yani iki mesaj görmek için eşinizin ve kendinizin bilgilerinizi böyle tehlikeye atmak pek mantıklı gelmiyor. keşke iyi araştırsaydınız bu yapılan tasvip etmiyorum ama daha sağlam uygulamalar var.

wtakip bu yaptıklarınızdan fazlasını yapamaz.

ayrıca bu dakikalar bence hiçbir şeyi kanıtlamaz.

Ücretsiz deneme takipmis sadece bu. kişisel bilgi vermiyorsun sadece takip edeceğin numarayı yazıyorsun hangi numaraya msj gelmesini yazıyorsun üye olmak istersen paralı bilmiyorum gece msj geldi görüşüyor diye aradım görüntülü eşimi evdeydi pazar siparişi verdim dedi aklım karıştı gece yazışmaları nasıl bir yöntem kullanabilirim.

Watsap takipten mi olmuş ben üye olmadım sadece tel numarasi girdim sadece kacta watsap girdiğini kaç dk msjlastigini söylüyor başka bilgi vermiyor

Watsap takipten mi olmuş ben üye olmadım sadece tel numarasi girdim sadece kacta watsap girdiğini kaç dk msjlastigini söylüyor başka bilgi vermiyor
Valla bilemiyorum canım O kadarını. Sanırım yanlış kullanmış birşeyleri . :)

bu tur takip programlarini nasi bi cesaretiniz var da yukluyosunuz. baskasinin bilgisini size ileten program, sizin telefonunuzdaki bilgilerle neler neler yapar.pes

Wtakip ne bilmiyorum ama burada whatsapp web sürekli konuşuluyor. Orda konuşma ayrintilari da görünüyormuş.

Anlamadığım eşin akşamları yanında değil mi? Değilse bu kadar güvenmediğim adamı nasil hayatında tutuyorsun? Çünkü içinde olan başka telefon da edinir yine yapar.

Belki pavyonda tanıştığı biriyle konuşuyordur kim bilir...

Sizin de boşanacağınız yok zaten kaç gündür aynı tarzda konular insanları sinirlendiriyorsunuz sadece.

Eski konularınız da bu tarzda ama boşanmamışsınız şimdi de boşanmayacaksınız sanırım ne diye eşeleyip duruyorsunuz ben sizi anlamadım hiç...

Ben yanında değilim annemler de kalıyorum düğün için geldim şüphe işte insanı bitiriyor acaba biri var mı diye emin olsam 1 dk durmam takibi elden bırakmamak lazım aramızda kötüydü napayım nasıl kontrol edeyim

Üye olmanıza gerek olmadan karşı taraf sizin tüm bilgilerinize ulaşır,bence kaldırın programı.Ayrıca gizli yaptığınız takibi kanıt olarak kullanamazsınız hatta eşiniz boşanma anında şikayetçiyim dese gizli takip için siz suçlu olursunuz.Ve ceza bile alabilirsiniz.

Bu uygulamalara güvenmeyin. Güvenli yollardan takip edin. Hiç mi ortada bırakmıyor telefonunu?

Abla kocan pavyona gidiyormus pavyona. Hem de bir bakip cikmaya. Rizkini pavyonda yiyormus. Bosanicam deme bide lutfen. Sen kac gundur ust uste konu aciyosun biz kocana sinirleniyoruz sen yine aciyosun hayir sen bu adami birakmiyosun da biz sinirlendigimizle kaliyoruz. Benim senin hakkinda bi yargim az bucuk olustu. Sen bu adamin aldattigini da gorsen 3 cocugum var deyip yine birakmayacaksin. Bence bosver kurcalayip kendini uzme.

Siz öyle diyorsunuz da kolay mi boşanmak bir kendinizi benim yerime koyun ben de düşünüyorum baba evide olmuyor geri dönmek 5 aylık en küçük bebeğim çocuklarım rezil olacaklar eşim bana da vermez cocuklari bana da göstermez elimde kanit olmadan nasil öne sürüp boşancam

Benim gittiginden haberim yoktu sonradan öğrendim bir daha gidersen giderim dedim aldatma ayrı birşey aynı şey sizin başınıza gelse ne yapardınız acaba pavyona gitti diye hemen boşar miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…