- Konu Sahibi omre_bedel
-
Valla bilemiyorum canım O kadarını. Sanırım yanlış kullanmış birşeyleri . :)Watsap takipten mi olmuş ben üye olmadım sadece tel numarasi girdim sadece kacta watsap girdiğini kaç dk msjlastigini söylüyor başka bilgi vermiyor
Wtakip ne bilmiyorum ama burada whatsapp web sürekli konuşuluyor. Orda konuşma ayrintilari da görünüyormuş.
Anlamadığım eşin akşamları yanında değil mi? Değilse bu kadar güvenmediğim adamı nasil hayatında tutuyorsun? Çünkü içinde olan başka telefon da edinir yine yapar.[/QUOT
3 çocuğum var şüpheyle yuva mi yıkayım mi görsem birseyini yakalasam boşanırım takipten birşey çıkarsa eğer konuşan evliliği bitiricem önce kanıt lazım yoksa çocuklarımı da alamam
Üye olmanıza gerek olmadan karşı taraf sizin tüm bilgilerinize ulaşır,bence kaldırın programı.Ayrıca gizli yaptığınız takibi kanıt olarak kullanamazsınız hatta eşiniz boşanma anında şikayetçiyim dese gizli takip için siz suçlu olursunuz.Ve ceza bile alabilirsiniz.Watsap takipten mi olmuş ben üye olmadım sadece tel numarasi girdim sadece kacta watsap girdiğini kaç dk msjlastigini söylüyor başka bilgi vermiyor
Ben yanında değilim annemler de kalıyorum düğün için geldim şüphe işte insanı bitiriyor acaba biri var mı diye emin olsam 1 dk durmam takibi elden bırakmamak lazım aramızda kötüydü napayım nasıl kontrol edeyim
Tel bıraksa bile arama kaydını siliyor ki restoranımız var eve paket isteyenler oluyor onun numarayı çok numara arıyor diye hepsini siliyor.Bana tel vermiyor bastırmıyor.Bu uygulamalara güvenmeyin. Güvenli yollardan takip edin. Hiç mi ortada bırakmıyor telefonunu?
Siz öyle diyorsunuz da kolay mi boşanmak bir kendinizi benim yerime koyun ben de düşünüyorum baba evide olmuyor geri dönmek 5 aylık en küçük bebeğim çocuklarım rezil olacaklar eşim bana da vermez cocuklari bana da göstermez elimde kanit olmadan nasil öne sürüp boşancamAbla kocan pavyona gidiyormus pavyona. Hem de bir bakip cikmaya. Rizkini pavyonda yiyormus. Bosanicam deme bide lutfen. Sen kac gundur ust uste konu aciyosun biz kocana sinirleniyoruz sen yine aciyosun hayir sen bu adami birakmiyosun da biz sinirlendigimizle kaliyoruz. Benim senin hakkinda bi yargim az bucuk olustu. Sen bu adamin aldattigini da gorsen 3 cocugum var deyip yine birakmayacaksin. Bence bosver kurcalayip kendini uzme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?