- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Ama son mesajlara bakilirsa esin kadina yine adimlar atiyo
Kadin nazlaniyo barismak icin ben oyle anladim
Suan ayrilmis olabilir yani takip etsen de birsey cikmayabilir
Geçmişe yonelik kayitlari da telefondan edinebilirsin ancak
Whatsapp cikti cikali millet faceten bile yazismiyo
Siz yine de sifreyi bulup face hesabini da kontrol edin bence
Mutlaka fotolar vardir cekindikleri cunku erkekler genelde cekinmeye merakli oluyo arkadaslarina gosteriyolar
ama nerden bulursunuz bilemem
Belki flashinda filan vardir kayitli
Otelde kaldigindan suphelenmistiniz ödemeyi kartla yaptiysa dokumunu bulabilirsiniz belki
Facede en son kimlere baktığın kaydediliyordu sanırım, oraya bi baksanız kadını aratmış mı hiçface hesabına giriyordum bende var şifresi sütten çıkma ak kaşık facesi hiç bişi yok
Facede en son kimlere baktığın kaydediliyordu sanırım, oraya bi baksanız kadını aratmış mı hiç
Kimse burada aldığı dersle ahkam kesmiyor. Konu sahibinin bir derdi var ve herkes bildiğini paylaşıyor. Nedir bu herkese muhalefet düzeltme adı altında ? Kimse zaten ben yetkiliyim demiyor avukata danış diyor[/QU
Var bir sorun çözemedim ben de.Bana da az önce atar yaptı 30. Sayfada. Tamam abla en çok sen biliyon
Herkes tavsiyede bulunuyor ; deneyim paylaşıyor.
Hayır bir de söylemediğimiz şeyleri söylemişiz gibi ya da hali hazırda bizim de verdiğimiz tavsiyeleri kendininmiş gibi lanse ediyor.
Çözemedim ben de
Hayırlısı..
6 ay önce bu kadını arattı diye kavga ettik , neden aratıyosun, neyine baktın dedim, nesine baktın,
cvp ise çalışanımızdı, hepsine bakıyoruz, inmi cinmii vs vs diye düşündüğün gibi bişi yok dedii
Webde history.google.com a mail hesabiyla giris yapip herseyi gorebilirsiniz arama konum vs gecmislerin aktif edilmesi gerekiyorKonu Sahibi ben denedim oluyor. Şu şekilde
ayarlar >konum > google konum geçmişi onu aktif et. Bakalım. İşine yarayacak mi?
Adamın nerelere gittini sonra incelersin.
Kızlar webden bir yerden de incelenebilir mi?
Avukat ne cevap yazdı sana ?arkadaşlar nolur tartışmayın, herkes bildiğini bir şekilde aktarmaya çalışıyor, kırmayalım birbirimizi
Ama sen daha once bakmışsın o yuzden temkinlidir o face konusunda
Belki sahte hesaptan yazisiyo bile olabilir
Ya da direk siliyodur mesajlari
Telden sildiği gibi
Zaten sen gorursun diye mesajlari siliyo telden de bu sekilde olunabileceğini bilmiyo tabi
Kendine ait flashi vs var mi
son şanslar yuzunden toplum ahlakı bozuldu zinayı normalleştirdi sizin gibiler bak bakalım erkekler mi daha az aldatıyor kadınlar mı?? kadınlar çunku erkek ayrılıyor aynı çatının altında genelev gibi yaşamıyor da ondan çoğu erkek aldatırken düşünmüyoki yuvam yıkılır diye NİYE çevreden toplumdan adam nasıl olsa affeder diyoTabikide kadin yikiyi degil fakat bekara kar bosamak kolay gelirmis
basimiza gelmeyince bosa gitsin deriz ya is resmiyete dokulunce acaba kolayca bosayabilirmiyiz
yoksa son bi sans vermezmiyiz
ben olsaydim ister istemez son kez dene derdim.
İkiyüzlülük değil de nedir bu? Evet insanları kandirabiliyorlar ama Allah i asla. Hepsi bir bir yazılıyor.Bir de şerefsiz oruç tutuyor. Karısı sahur hazırlıyor falan. Aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?