- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
ailemle telefonda konuştuk olan biteni anlattım,ağlayarak
yanlarına gitmemi istediler, yada onlar gelmek istediler hayır dedim.
10 gün takip edicem mahkemede delil sayılabilir bilemiyorum herkes farklı bir yorum yapmış bununla ilgili.
ben yinede kaydetmeye devam edicem.
kararlıyım boşanacağım..
annem arkanda biz varız, hiç birşeyden korkma üzülme o kaybedecek dedi.
vs vs işte
bu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak
bu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak
Korkma..bu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak
Korkuyorum gerçekten çok korkuyorum bendeseverek evlenip 1. Yılında aldatanlar var Allahım bız kime güvencez ya
Ya ben de kafayi yicek gibi oluyorum. Suphelenesim geliyor kocamdan
Harikasın arkadaşım benim yapamadığımı yapmışsın, boş bir zamanında benim aldatılma hikayemi okursan eğer çook yıprandım çok zor günler yaşadım ama şu an en büyük pişmanlığım mesajı yakaladığımda soğukkanlı davranmamam. Eğer zinayı kanıtlarsan donuna kadar alırsın ortak mallardan men isteme Hakkın var ve iyi bir tazminat alma Hakkı'n. ama bizim hukuk sistemimiz mesajlaşmayı zina saymıyor , otel kayıtları, fotoğraf kayıtları ve kendi evinizde alacağınız ses kaydı gibi ciddi deliller olmalı elinizde. Sakın boş anına gelip de bildiğini belli etme sakın, inan bana daha da arsızlaşıyorlar ben o ahlaksız kadınla da konuştum ve bana bir kez daha oyun oynadılar görüşmeye devam ederlerken görüşmüyoruz dediler ve ben sinirlerim kaldırmayacak diye paşa paşa anlaşmalı boşandım meğer ki hepsi planlıymış. Benden ayrılıp o adi kadının yanına koşmuş , ama yaptığım en iyi şey onu makamından etmek oldu Rabbim yardım etti şükürler olsun. Tatile bile gitmeyip biriktirdiğimiz paraları 1 ayda yediler birlikte.bu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?