watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Herkezin yorumuna bakarak karar verme , herkezin avukatıda farklı anlatır söyler ,
Siz yinede kendi bulduğunuz avukatta bi danışın derim ,delil diye geçiyormuymuş geçmiyormuymuş diye .
Ne güzel bak ailende arkandaymış
Kolları sıva yapabildiklerini yap

Slm. Öncelikle Allah yardimcin olsun. Benimde asla ama asla kabullenmeyecegim tek şeydir bu.. Sen önce bi avukata danis bi bilgi al nasilbyaparim diye ve eğer sıkıntı cikmayacaksa evinin tapusunu babanın veya annenin adına çevir onu önce bi garantiye al. Senin üzerindeki borcu da bir şekilde kendi üzerine alması için ikna etmeye çalış tabi kavga etmeden.. herşeyi hallettikten sonra yüzüne boşanma dilekçesini tokat gibi cakarsin dimdizlak ortada kalır. Zekice sinsice hareket etmeye çalış hiç bir açık verme... İntikam soğuk yenen bi yemektir unutma.. o kadına gelince neler neler yapmazdım ki o kadina...

Yapabilir sen kendi evine kamera yerlestir bi kaç gün başka yere git o pislik evde kalniz kalsın illaki o kadını evine getirecektir ki goruntuleride elinde olur... Zamanı gelir sosyal medyadan herkese ikisini de deşifre edersin rezil rusfa olurlar

Ben olsam delille filan uğraşmazdım o dk herşeyi anlatır tekmeyi basardım herkes kendi yoluna

bu akşam iftara davetliydiya adi, aradı bu gece burda kalıcam yarın gelirim ( iftar yapacağı yer şuan tadilatta olan iş yerine çok yakın, kendi iş yeri daha öncesinden de yani 7 ay kadardırda 2 gün işte kalıyo 1 gün evde, yol 1,5 saat çekiyor hergün gelmiyordu. arkadaşının arabasını almıştı, onlarda baş sağlığına gidiceklermiş, arabayı vericem dedi ne kadar doğru bilmiyorum. bir arkadaşımı aradım ve arabayla takip etmeye gidiyoruz bakalım, oralarda yığılıp kalmazsam iyi, kendimi nasıl kamuflaj edicem ya fark ederse oofff offf allahından bul şerefsiz beni düşürdüğün hallere bak

Arkadasiniz olucaksa iyi
Bi sakinleştirici mi yaptirsaniz acaba
Sagliginiza da dikkat edin

Bu pislikler yuzunden kadinlarin yasadigi psikolojiye bak
Allah bildigi gibi yapsin onu

Allah ikisinin de belasını versin !!!
Gittikleri yeri öğrenirseniz, belki etrafta market, dükkan falan olur kamera kayıtlarını istersiniz.
Ben bile sinirden deli oldum burda, şerefsizler !!!
Bu kadın evli mi ?

Korkma..
Hayırlısı olur siizin için umarım

Bunlar nasıl insan ya..güzelim yuvasını bırakıpta nerde huzur bulmaya çalışıyorlar yada ne amaçla yapıyorlar anlam veremiyorum. Mal mal işlerin peşindeler Allah hidayet nasip etsin etmiyceksede nası biliyosa öyle yapsın bu pislikleri. Sizede hayırlı kapılar açsın inşallah gönlünüzü ferah tutun Allah sizinle beraberdir.

hic korkma, güclü ol, kendine de belli etme sakin, oralari basma, mümkünse fotograf falan cek ve cok sakin ol, akilli davran

bütün dualarim seninle canim, su mübarek ramazan ayinda sana yasattiklari icin zaten o cehennemde yanacak pis köpek

Harikasın arkadaşım benim yapamadığımı yapmışsın, boş bir zamanında benim aldatılma hikayemi okursan eğer çook yıprandım çok zor günler yaşadım ama şu an en büyük pişmanlığım mesajı yakaladığımda soğukkanlı davranmamam. Eğer zinayı kanıtlarsan donuna kadar alırsın ortak mallardan men isteme Hakkın var ve iyi bir tazminat alma Hakkı'n. ama bizim hukuk sistemimiz mesajlaşmayı zina saymıyor , otel kayıtları, fotoğraf kayıtları ve kendi evinizde alacağınız ses kaydı gibi ciddi deliller olmalı elinizde. Sakın boş anına gelip de bildiğini belli etme sakın, inan bana daha da arsızlaşıyorlar ben o ahlaksız kadınla da konuştum ve bana bir kez daha oyun oynadılar görüşmeye devam ederlerken görüşmüyoruz dediler ve ben sinirlerim kaldırmayacak diye paşa paşa anlaşmalı boşandım meğer ki hepsi planlıymış. Benden ayrılıp o adi kadının yanına koşmuş , ama yaptığım en iyi şey onu makamından etmek oldu Rabbim yardım etti şükürler olsun. Tatile bile gitmeyip biriktirdiğimiz paraları 1 ayda yediler birlikte.
Delil elde et ama dikkat et bazı deliller özel hayatı ihlal suçuna giriyor haklı iken haksız durumuna düşme kesinlikle bir avukatla görüş suç olmayan ve zinayı kanıtlayan deliller topla sonra da öyle bir tekme vur ki anasından doğduğuna pişman et şrfsizi.

Ay suan meraktan ölüyorum. Rabbim yardimcin olsun. Hicbi hata yapmadan akilli oyna. Bunlar yüzsüz. Seni haksiz bile cikarirlar. Foto cek mutlaka. Gidip yanlarina gozukceksen bile foto cek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…