watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Şaka ha lafı kıvırma hemen lafını arkasında dur dönme

Siz kimsiniz be sizden mi çekincem korkacam değeri beş para etmeyen capulcularsiniz aman hadi ya kocaniza bakın siz kaleye bile almıyorum çok skldnz herhalde hadi yalakalar iyi sohbetler size capulu Tayfası ne olcak işte hahhay (;

Arkadaslar canlar cigerler ne diye polemige girip canınızı sıkıyorsunuz ki bırakın herkesin karakteri farklı.. kimi kabullenir oturur acaba bugün kimin koynuna girdi diye meraklanir kimide ortada yuva mi kaldi sevgi mi ask mi neye tutunucam der ayrılır. Sahsen buyuk konusmayayim ama ben ikincisini yapardim.. sevgi yok saygida bitmiş neye tutunacaksin her gun baska ten kokulariyla yatagina giren bir erkege mi midene yazik bu hayat bir kere geciyor elimize ikinci sans yok Dünün bile telafisi yok yarininizi batirmayin uc kurusluk adamlar icin der susarim

Canım valla çok haklısın insanın damara basiyorlar ya benm anlatmak istediGM kadınin iki tane evladı var kolay değil eğer kocası pişman olursa tövbe ederse bidaha yapmazsa kadın evlatları icin bi şans verebilir eğer devam ediyorsa zaten ayrılmali bunun başka çaresi yok ..Sanki ben sonuna kadar destekliyormSSM gbi ya ortada evlat olmasın direk ayrıl ama evlat araya girince bi kez daha düşünülmeli

Aynen dediğin gibi karakter meselesi burda herkes görüşünü söylyo bunun eğitimle zeka seviyesiyle gururla ne ilgisi var görüş bu sonuçta ben kabul etmem sen edersin ya da tam tersi ..insanların duygularını bilemezsin insanı çileden çıkarıyorlar ya ne olursa olsun herkes birbirinin görüşüne saygı duymali kimse zaten öyle bi insanı kabul etmez ama evlat var ortada o zaman biraz düşünülmeli bi yorumu millet nerelere getirdi ya bende avukatlık okuyorum hem calisym illa bunları burda söylemem mi lazım yani zeka seviyem yüksek olduGNU kanıtlamak için ya bu kadar saçma şeyler olamaz ya biraz saygi

Degisik bi toplum olduk malesef kimsenin kimseye tahammülü yok ama üslup cok onemli normalde tartışmalara girmeyi hic sevmem fakat konu sahibi bizlerden destek alıyor ona saygisizlik açıp baktığında ortada hakaretler ucusuyor ne bileyim tuhaf. Konuya gelincede evet canim evlat var ama boyle adamlara sirf cocuk var diye taviz verirsen inan sonu gelmez cok ornegini gordum cok sahit oldum boyle adamlarin malesef ki karakterleri zayif istedikleri kadar tovbe etsinler ne de olsa affetti yine cocuk icin affeder der seni köle gibi evde kullanir disaridada hatrina affetigin cocuklarinin rizkini yer.. bir de boyle bir ailede yetisen cocuklarin huzurunu düşünürsen inan hic sağlıklı bir durum degil affedilmesi.. belkide tepki gosteren arkadaslarda bu tarz durumlara sahit olmuştur banada cok ters soylediklerin ama saygi duyuyorum kim bilir sende ne yasadin ki bunu savunuyorsun bisi diyemem.. tek bildigim birbirimizi tanimiyoken bu denli hakaretlerle incitmeye hic gerek olmadigi..

Hangi kale kale arkası falan mı?

Bizim annelerimiz, babaannelerimiz işi gücü olmadığı için katlanmıştı ;eğer maddi olarak bağımsız bireyler olsaydı, direkt o kocalarını boşarlardı. Sor bakalım niye adamları çekmişler, ben sordum işim yok gücüm yok dediler !
Her kadın da aynı diil teyzem de aldatıldı adamı boşadı iş'te yoktu 5 çocuğu da vardı ! Fabrikalarda çalıştı çocuklarını da büyüttü ! Bir kadın isterse her türlü çocuklarına bakar. Babaannem 40 yaşlarda dul kaldı (dedem vefat etti genç yaşta) 7 çocuğunu o büyüttü, peynir sattı yoğurt sattı köyde ne iş varsa yaptı çocuklarını büyüttü! Bir kadın isterse şartlar nolursa olsun bir kapı açılır.

Konu sahibesi : Lütfen sakin ol, bu adamı boşayacaksan eğer maddi olarak elini güçlendir; evi sat babana borcu varmış. Üzerine kredi çekmiş (keşke krediyi çekmemiş olsaydın) neyse yapıcak bir şey yok. Silah ölüm böyle şeyleri unut. Avukatla görüşmen daha sağlıklı.

Her şeyi geçtim de Perimasali3737 neden kendini yazıyla ifade edebileceğin bir platform seçtin?
Belli ki en başarılı olduğun alan dilbilgisi değil.
Ne cümleler anlamlı, ne nokta var ne virgül, seviye zaten yerlerde.
Buradakilere saygı duymadığın için yazına dikkat etmediğini söylemişsin.
Bence senin kendine saygın yok.

Bir de bu saatte burada takılan kadınlara tek laf edemezsin sen de buradaysan.
"İzne ayrıldım ondan buradayım" diye kılıfını hazırlamış bir de.
Hepimiz izindeyiz, yersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…