saçlarıma röfle yaptırmıştım.. ve boya sonrası yumak yumak oldu, çalı süpürgesine döndü resmen...
burada yorumları okudum ve ballı olanı aldım..
bi kez kullandım.. saçlarımı yumuşattı ve parlaklık verdi.
tek sorun çabuk yağlandırması..
tabi tek seferde sonuç almam mümkün değil, bi kaç kez daha kullanırsam saçıma iyi gelip gelmediğini anlayacağım..
şimdilik izlenimim iyi yönde..
Ben de dün avakadolusunu aldım çok güzel kokuyor
Yalnız benim kullananlara bir sorum olacak; bazı bloglarda bu maskeleri dip uç sürdüklerini ve bu şekilde daha iyi sonuç aldıklarını yazmışlar, aranızda diplere de süren var mı? Ben de besleyeceğini düşünüyorum ama bir yandan da döker mi diye tereddütte kaldım :26:
canım saç tipin nasıl? ince telli mi kalın telli mi,,bir de saçların seyrek mi gür mü? ona göre bi değerlendirme yapıyım ben de,,,,,saçlarıma röfle yaptırmıştım.. ve boya sonrası yumak yumak oldu, çalı süpürgesine döndü resmen...
burada yorumları okudum ve ballı olanı aldım..
bi kez kullandım.. saçlarımı yumuşattı ve parlaklık verdi.
tek sorun çabuk yağlandırması..
tabi tek seferde sonuç almam mümkün değil, bi kaç kez daha kullanırsam saçıma iyi gelip gelmediğini anlayacağım..
şimdilik izlenimim iyi yönde..
ben ballı olanı alıp diplere de denemeyi düşünüyorum,,deneyince yazarım gözlemlerimi,,,,biralı ve ballı olan içinde çok fazla kimyasal içermiyorsa şayet dökmez diye tahmin ediyorum ama? çünki zaten şampuan yada saç kremlerine çoğu kimyasalı saçı yumuşak yapsın diye koyuyolar,,bira ve bal özütleri otomatikman bu görevi üstleniyorsa heralde fazla sorun çıkarmaz bu tür maskeler,,,,
Ben de dün avakadoluyu diplere sürdüm, şimdilik bi problem yok. Normalde var olan dökülmem de azaldı hatta
Ben biraz devam edeyim bu şekilde ters bir durum olursa yazarım buraya da, deneme tahtasına döndüm iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?