hımm nemlendirmiyo mu yani ? bide boyalı saçları parlak gösteriyormuş sanırım bende boyamayı düşünüyorum daben avokadolu olani kullanıyorum cnm yarisini bitrdm bile ama hic bi fark göremedim sacimda. yani kullansamda ayni kullanmasam da ayni saçım
ballısını deneyeceğim sanırsam :)arkadaşım ballısını kullanmıştı baya bi memnun kalmıştı
hım anladım bide argan yağlısı çıkmış :) onu mu alsam acaba neyse hindistan cevizini aklıma aldım bakıcam canımBir ara ballı ve biralı olanından kullanmıştım.saçları inceltiyor sanki.Kardeşimle birlikte kullandık.Onun da saçına iyi gelmedi.Bittikten sonra tekrar almadığım ürün.Watsons'un kendi üretimi olan hindistan cevizli saç kremi çok daha güzel bence.
Argan yağlısına elim birkaç kez gitti de henüz almadım.Elimde şuan çok ürün var.Denemem için önce elimdekileri bitirmem lazım.Ben hindistan cevizlisini çok beğeniyorum.Saçlarımı yumuşacık yapıyor.Umarım sen de beğenirsin canımhım anladım bide argan yağlısı çıkmış :) onu mu alsam acaba neyse hindistan cevizini aklıma aldım bakıcam canım
bakalım :)Argan yağlısına elim birkaç kez gitti de henüz almadım.Elimde şuan çok ürün var.Denemem için önce elimdekileri bitirmem lazım.Ben hindistan cevizlisini çok beğeniyorum.Saçlarımı yumuşacık yapıyor.Umarım sen de beğenirsin canım
yeni duydum daha önce nasıl haberim olmaz ??? bakıyorum hemen internetten :)selective amino keratini neden kullanmıyorsun topiclerde ondan da memnunlar baya
canım bakmışsn galiba cevap yazdım ordan da sana düşüncen nedir?yeni duydum daha önce nasıl haberim olmaz ??? bakıyorum hemen internetten :)
aynı sorunlar bendede var malesef 2 senedir göğüs hizasını geçiremedimcanım bakmışsn galiba cevap yazdım ordan da sana düşüncen nedir?
ben tam bir şeklde kullanmadm henüz
çok yıpranık saçlarım zaten
ama uzunda göğüsümü geçiyor yani daha da uzun olsun istiyorum tabi
sarışınlıktan sonra uzamadı hiç
sinemaki yapıyordum önceki seneler ama çok dökülmem oluyordu
hiç saçıma ellemedim düzleştirmemeye çalıştım yeni saçlarım çıkmış en iyisi uğraşmamakmış
ama kırıklarım çok fenaa
canım bana güvenme ben çok üşengecim bi kullanır bi bırakırım ama topicte bir çok yorum var sanırımaynı sorunlar bendede var malesef 2 senedir göğüs hizasını geçiremedimiçinde keratin var denemeye değer bu yüzden :) fakat nerden alıcam bunu ve bekletme süresi biraz kafamı karıştırdı ? sen tam kullanmaya devam et etkilerini haberdar et canım :)
akşamdan sabaha kadar olduğu için saça zarar vermez mi diye düşünüyorum internetten baktığımda 5-10 dk arası diyordu burda bide 20 dk demişler çok uğraştırıcı geldi açıkcası :) evet kırıklar olmasa sinemeki vb büssürü maske deniyorum hiçbiri uzatmıyor kırıkları önleyici bir ürün lazım o zaman bu olabilir eğer kırıkları engelleyecekse ?canım bana güvenme ben çok üşengecim bi kullanır bi bırakırım ama topicte bir çok yorum var sanırım
ama işe yaramadı attım diyende gördüm
kişiden kişiye etki süresi fark ediyor tabiki
sende mi sarıydın yaa benmde uzamıyor hiç
aslında uzuyor dip geliyo bariz belli ama uçlar cansız olduğu için küçük küçük kırılıyor
bekleme süresinde neye takıldın tam anlamadım canım
argan yağlısından haberdar et kullandıkca o zamanavakadolusunu kullandım herhangi bir etkisini görmedimsimdi yeni çıkan argan yağlı olanını deneme aşamasındayım
20 dk uğraştırıcı olur banyoda beklemek zor olurakşamdan sabaha kadar olduğu için saça zarar vermez mi diye düşünüyorum internetten baktığımda 5-10 dk arası diyordu burda bide 20 dk demişler çok uğraştırıcı geldi açıkcası :) evet kırıklar olmasa sinemeki vb büssürü maske deniyorum hiçbiri uzatmıyor kırıkları önleyici bir ürün lazım o zaman bu olabilir eğer kırıkları engelleyecekse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?