Şampuan ve Saç Kremleri Watsons Saç Maskeleri ??

Yuyuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
249
30
43
Konya
Bu watsons ın saç maskelerini artık kaçıncı blogda görüyorum paylaşıldığını karar verdim bende kullanıcam artık kesin ama karar veremedim hangisini kullansam aklımda ballı ve avakadolusu var bu maskelerden kullanan varsa yazabilirmi hangisi daha iyi saçınıza ne gibi etkisi oldu ve bunları saç diplerimizede sürebiliyormuyuz avakadolusu sanırım nem kazandırmak için ballısıda onarma içinmiş bunlarda fotoğrafları
Bu biralısınıda çok övmüşler hacim kazandırıyormuş sanırsam buda :)

fotoğraflar alıntı bu arada
kontesce de kullanıyor sanırsam benim gibi almak isteyen varsa bakabilir
http://www.kontesce.com/2013/04/watsons-avokadolu-sac-maskesi.html
evet yorumlarınızı bekliyorum ilk konum bu arada :) :)

ben avokadolu olani kullanıyorum cnm yarisini bitrdm bile ama hic bi fark göremedim sacimda. yani kullansamda ayni kullanmasam da ayni saçım

ben avokadolu olani kullanıyorum cnm yarisini bitrdm bile ama hic bi fark göremedim sacimda. yani kullansamda ayni kullanmasam da ayni saçım
hımm nemlendirmiyo mu yani ? bide boyalı saçları parlak gösteriyormuş sanırım bende boyamayı düşünüyorum da

benimkide boyali saclarim ck yipranms kuru mat oldugu icin almstm ama ise yaramadi ana yinede cok ucuz bi urun oldugu icin al dene icinde kalmasin

Bir ara ballı ve biralı olanından kullanmıştım.saçları inceltiyor sanki.Kardeşimle birlikte kullandık.Onun da saçına iyi gelmedi.Bittikten sonra tekrar almadığım ürün.Watsons'un kendi üretimi olan hindistan cevizli saç kremi çok daha güzel bence.

hım anladım bide argan yağlısı çıkmış :) onu mu alsam acaba neyse hindistan cevizini aklıma aldım bakıcam canım

hım anladım bide argan yağlısı çıkmış :) onu mu alsam acaba neyse hindistan cevizini aklıma aldım bakıcam canım
Argan yağlısına elim birkaç kez gitti de henüz almadım.Elimde şuan çok ürün var.Denemem için önce elimdekileri bitirmem lazım.Ben hindistan cevizlisini çok beğeniyorum.Saçlarımı yumuşacık yapıyor.Umarım sen de beğenirsin canım

bakalım :)

bunlar da dahil o kadar ürün denedim, yumuşatma ve koku dışında bir fark göremedim hiç. yani kokusunu beğendiğini al gitsin.

selective amino keratini neden kullanmıyorsun topiclerde ondan da memnunlar baya

yeni duydum daha önce nasıl haberim olmaz ??? bakıyorum hemen internetten :)
canım bakmışsn galiba cevap yazdım ordan da sana düşüncen nedir?
ben tam bir şeklde kullanmadm henüz
çok yıpranık saçlarım zaten
ama uzunda göğüsümü geçiyor yani daha da uzun olsun istiyorum tabi
sarışınlıktan sonra uzamadı hiç
sinemaki yapıyordum önceki seneler ama çok dökülmem oluyordu
hiç saçıma ellemedim düzleştirmemeye çalıştım yeni saçlarım çıkmış en iyisi uğraşmamakmış
ama kırıklarım çok fenaa

aynı sorunlar bendede var malesef 2 senedir göğüs hizasını geçiremedim içinde keratin var denemeye değer bu yüzden :) fakat nerden alıcam bunu ve bekletme süresi biraz kafamı karıştırdı ? sen tam kullanmaya devam et etkilerini haberdar et canım :)

canım bana güvenme ben çok üşengecim bi kullanır bi bırakırım ama topicte bir çok yorum var sanırım
ama işe yaramadı attım diyende gördüm
kişiden kişiye etki süresi fark ediyor tabiki
sende mi sarıydın yaa benmde uzamıyor hiç
aslında uzuyor dip geliyo bariz belli ama uçlar cansız olduğu için küçük küçük kırılıyor
bekleme süresinde neye takıldın tam anlamadım canım

avakadolusunu kullandım herhangi bir etkisini görmedim simdi yeni çıkan argan yağlı olanını deneme aşamasındayım

akşamdan sabaha kadar olduğu için saça zarar vermez mi diye düşünüyorum internetten baktığımda 5-10 dk arası diyordu burda bide 20 dk demişler çok uğraştırıcı geldi açıkcası :) evet kırıklar olmasa sinemeki vb büssürü maske deniyorum hiçbiri uzatmıyor kırıkları önleyici bir ürün lazım o zaman bu olabilir eğer kırıkları engelleyecekse ?

20 dk uğraştırıcı olur banyoda beklemek zor olur
ama akşamdan sabaha saça zarar verilebileceğini hiç düşünmedm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…