doğal bir ürün değilki kendi evde yaptığım bakımları bekletiyorum ama hazır saç maskeleri genelde 3-4 dk bekletilir buda öyle bir maske internette ürünün açıklamasında 5-10 dk bekletilmesi yazıyor kim uydurdu bu kadar bekletme işini ürünün açıklama kısmında filan yazıyormu bu yoksa kafadan sallama birşey mi ?20 dk uğraştırıcı olur banyoda beklemek zor olur
ama akşamdan sabaha saça zarar verilebileceğini hiç düşünmedm ben
canım bilmiyorum bunu kılıçbalığı adlı üyenin topiğine yaz sor o cevaplayacaktırdoğal bir ürün değilki kendi evde yaptığım bakımları bekletiyorum ama hazır saç maskeleri genelde 3-4 dk bekletilir buda öyle bir maske internette ürünün açıklamasında 5-10 dk bekletilmesi yazıyor kim uydurdu bu kadar bekletme işini ürünün açıklama kısmında filan yazıyormu bu yoksa kafadan sallama birşey mi ?
hahaha sorarım :)canım bilmiyorum bunu kılıçbalığı adlı üyenin topiğine yaz sor o cevaplayacaktır
aklıma kurt düşürdün şimdi
senin saçların nerelerindeydihahaha sorarım :)
şimdi yeni girdim hemen yazıyorum :) göğüs hizamdasenin saçların nerelerindeydi
şimdiden yaz da geç giriyor sanırım canım kaçırmayalım
kaç gündür yoktu zaten
aynen canmşimdi yeni girdim hemen yazıyorum :) göğüs hizamda
Pek onarma yaptıkları söylenemez ama kullandığın sürece saçlarında tarak durmaz, adeta kayar. Saçların pamuk gibi olur:) şahsen benim kazık gibi yıpranmış saçlarımı öyle yapıyordu.Bu watsons ın saç maskelerini artık kaçıncı blogda görüyorum paylaşıldığını karar verdim bende kullanıcam artık kesinama karar veremedim hangisini kullansam aklımda ballı ve avakadolusu var bu maskelerden kullanan varsa yazabilirmi hangisi daha iyi saçınıza ne gibi etkisi oldu ve bunları saç diplerimizede sürebiliyormuyuz avakadolusu sanırım nem kazandırmak için ballısıda onarma içinmiş bunlarda fotoğrafları
Bu biralısınıda çok övmüşler hacim kazandırıyormuş sanırsam buda :)
fotoğraflar alıntı bu arada
kontesce de kullanıyor sanırsam benim gibi almak isteyen varsa bakabilir
http://www.kontesce.com/2013/04/watsons-avokadolu-sac-maskesi.html
evet yorumlarınızı bekliyorum ilk konum bu arada :) :)
teşekürler cevap içinPek onarma yaptıkları söylenemez ama kullandığın sürece saçlarında tarak durmaz, adeta kayar. Saçların pamuk gibi olur:) şahsen benim kazık gibi yıpranmış saçlarımı öyle yapıyordu.
Biralısını hiç tavsiye etmem sertleştiriyor. Ballı ve avakadolusunu da kullandım.. Onlardan çok memnun kaldım. İkisininde etkileri aynı oldu bende.
Yeni çıkan arganlıyı da kullandım. Oda aynı etkileri yapıyor canım yumuşacık kolay tarama:) ama onun kokusu benim hoşuma gitmemişti. En güzel ballı kokuyor.. Sütlüsünün kokusuda çok güzel onuda deneyebilirsin.teşekürler cevap içinikisi aynı etkiyi gösteriyorsa avakadoluyu alıyım o zaman ballıda çok paraben varmış yada yeni çıkan arganlı :)
okeyYeni çıkan arganlıyı da kullandım. Oda aynı etkileri yapıyor canım yumuşacık kolay tarama:) ama onun kokusu benim hoşuma gitmemişti. En güzel ballı kokuyor.. Sütlüsünün kokusuda çok güzel onuda deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?