Şampuan ve Saç Kremleri Watsons Saç Maskeleri ??

20 dk uğraştırıcı olur banyoda beklemek zor olur
ama akşamdan sabaha saça zarar verilebileceğini hiç düşünmedm ben
doğal bir ürün değilki kendi evde yaptığım bakımları bekletiyorum ama hazır saç maskeleri genelde 3-4 dk bekletilir buda öyle bir maske internette ürünün açıklamasında 5-10 dk bekletilmesi yazıyor kim uydurdu bu kadar bekletme işini ürünün açıklama kısmında filan yazıyormu bu yoksa kafadan sallama birşey mi ?

canım bilmiyorum bunu kılıçbalığı adlı üyenin topiğine yaz sor o cevaplayacaktır
aklıma kurt düşürdün şimdi

Pek onarma yaptıkları söylenemez ama kullandığın sürece saçlarında tarak durmaz, adeta kayar. Saçların pamuk gibi olur:) şahsen benim kazık gibi yıpranmış saçlarımı öyle yapıyordu.
Biralısını hiç tavsiye etmem sertleştiriyor. Ballı ve avakadolusunu da kullandım.. Onlardan çok memnun kaldım. İkisininde etkileri aynı oldu bende.

teşekürler cevap için ikisi aynı etkiyi gösteriyorsa avakadoluyu alıyım o zaman ballıda çok paraben varmış yada yeni çıkan arganlı :)

teşekürler cevap için ikisi aynı etkiyi gösteriyorsa avakadoluyu alıyım o zaman ballıda çok paraben varmış yada yeni çıkan arganlı :)
Yeni çıkan arganlıyı da kullandım. Oda aynı etkileri yapıyor canım yumuşacık kolay tarama:) ama onun kokusu benim hoşuma gitmemişti. En güzel ballı kokuyor.. Sütlüsünün kokusuda çok güzel onuda deneyebilirsin.

biralısını kullanıp bitirdim(çok uzun süre gidiyor) , kokusu çok hoştu ve yumuşatıyordu ama yağlanma sürecini hızlandırıyordu ve durulamak ta uğraştı benim için saç kreminden fazla bi işlevi olduğunu da düşünmüyorum şahsen

Ballısını kullanmıştım ilk kullandığımda öyle memnundum ki saçlarım yumuşacıktı devamlı ellerim saçlarımdaydı bloglarda yorumları okumuştum sürekli kullanmayın saç alışıyor diye ben kullanmaya devam ettim bu seferde saçlarım sertleşti bende bitsin diye avuç avuç kullandım bir de saçımı çok döktü ve kepek yaptı bir daha kullanmam

Biralisini kullandim yani cok iyiydi diyemicem simdi elseve kullaniyorum bitmek uzere .stogumda john Freida var indirimden kaptim..

Süt proteinlisini kullanıp bitirmiştim şimdi ballısını kullanıyorum.Etki olarak bir farkları yok ama süt proteinlisinin kokusu daha güzel o yüzden ballısı bitince yine onu alıcam.Ben saç kremi olarak kullanıyorum saçımı yıkadıktan sonra diplere değdirmemeye çalışarak sürüp 2-3 dakika bekletip duruluyorum.Diplere gelirse saçı çabuk yağlandırıyor.Bir de şunu farkettim bu maskeyi kullandıktan sonra saçımı makineyle kurutursam yumuşacık yapıyor ama kendi halinde kurumaya bırakırsam saçın bazı yerlerinde kıtır kıtır jöle sürmüş gibi kalıyor.Ne kadar iyi durulamaya çalışsam da oluyor bu.O yüzden bunu kullandıktan sonra saçımı makineyle kurutmak zorunda kalıyorum.Kırıkları onarmıyor tabi(onaran bi ürün var mı bilmiyorum zaten bana hiç denk gelmedi) ama çok güzel yumuşatıyor ve saçı daha sağlıklı gösteriyor.Bir de çok bereketli her yıkamada bir avuç kullanmama rağmen(saçlarım uzun) bir kavanozu aylarca gidiyor.

Ben ballısını kullanıyorum çok memnunum inanılmaz yumuşattı saçlarımı

Ballısını kullandım, fiyatına göre çok iyi bir ürün.çok da bereketli.göz yakıyor, gözünüze kaçırmayın durulanırken fln.durulamadı biraz uzun sürüyor, saçtan arınmamak için direniyor sanki :) Kolay taranıyordu saçlarım bununla.süt proteinlisini de aldım ama ballı kadar yoğun nemlendirmiyor herhalde ki saçlarım o kadar da kolay taranmadı.Ben de anneme verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…