Wayfair ve çocuk ticareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AMANNNALLAHIMMM
bende inanmadım önce ama şöle bi göz gezdiriyim dedim birde ne görüyüm türkiye de ünlü bi alışveriş sitesinde adamın biri sadece 4 ürün satıyor ve fiyatları son model araba parası demekki elbisenin içindekini satıyolar yani öle mi bu teoriye göre

edit: aynı siteye tekrar bakıyım ziraaa twitırda topik olmuş dedim hemen kaldırmışlar satıcı ve elbiseler yok :o

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 204
Son düzenleme:
Allah aşkına ver bakalım cevap. Ben o işi yapanlar dinsiz dedim. Her din adamı dinsiz olabilir mi bu mümkün mü? Kendimi kandıracak ne var. Kim böyle bir iğrençlik yapıyorsa dini yoktur bana göre. Bunun mesleği beni ilgilendirmez. Meslek değil insandır günahkar

Ben dinsizim , pedofili miyim yani?
İyi misiniz siz ? Nasil bizi bu sapiklarla bir tutabilirsiniz

Kac tane cok dindar rahip , cami imami cocuga tecavuzden tutuklu bir bakim bakalim googlea !!

Ne alakasi var bu sapikligin dinle ??

Ben dinsizim , pedofili miyim yani?
İyi misiniz siz ? Nasil bizi bu sapiklarla bir tutabilirsiniz

Kac tane cok dindar rahip , cami imami cocuga tecavuzden tutuklu bir bakim bakalim googlea !!

Ne alakasi var bu sapikligin dinle ??
Sevgili milana. İnanan inanmayan herkese saygım sonsuz. Ama Müslüman ya da Hristiyan ya da yahudi adı altında ahlaksızlık yapan kimse dindar değildir ben onu kastettim.

AMANNNALLAHIMMM
bende inanmadım önce ama şöle bi göz gezdiriyim dedim birde ne görüyüm türkiye de ünlü bi alışveriş sitesinde adamın biri sadece 4 ürün satıyor ve fiyatları son model araba parası demekki elbisenin içindekini satıyolar yani öle mi bu teoriye göre

edit: aynı siteye tekrar bakıyım ziraaa twitırda topik olmuş dedim hemen kaldırmışlar satıcı ve elbiseler yok :eek:
Adamın başka bir sebebi olsa neden kaldırsın 😰 olabilir,çok mümkün. Çok fazla ülkede var diyorlar zaten. Amazonda bulaşmış. Biz saf saf ürün bakarken neler dönüyor yarabbim 😢

Sevgili milana. İnanan inanmayan herkese saygım sonsuz. Ama Müslüman ya da Hristiyan ya da yahudi adı altında ahlaksızlık yapan kimse dindar değildir ben onu kastettim.

Dinsiz demeniz dogru degil , dine inanmayan insan Allah'a inanmiyor mu saniyorsunuz?
Allah korkusu olmayan deseniz bir nebze anlayacagim ama dinsiz diyerrk benim gibi milyonlarca insana pedofil diyorsunuz , bu sapikligin din ile alakasi yok
Esim de dinsiz , erkek kardesim agnostik , cevremde tonlarca dinsiz insan var birinde bile boyle bir sapiklik yok , insanlari yaftalamayin rica ediyorum
Nasil ki bir imam cocuga tecavüz ederse tum müslümanlar sapik olmuyorsa bu tarz konularda din vs konularina girmeden yorum yapmak gerekiyor

gecen yıllarda yıne pedofılılerın bır uygulaması cıkmıstı ortaya sapıklar ucakta bıle gordugu cocuktan nasıl etkılendıgını falan anlatan bır uygulama bır cocugu gormus yanagını sevmıs sonra neler hıssetmıs falan allahın belaları oyle bırseydı adını unuttum dunya sarsılmıstı tespıt edılmıstı haberlere cıkmıstı o zamanlar bundan daha buyuk ne olabılır bu nasıl bır dunya demıstım aklım almamıstı
su gorduklerım karsısında kanım dondu

Bal gibi adamın instagramına bir girip bakın derim. Bi kaç örnek attım hatta buraya. Ben de öyle sanardım ve şok oldum, korkunç
Şimdi gittim baktım adam yerde gördüğü herşeyi çekmiş ki çımbızla bu fotolar alınmış yere ne atılmışsa çekmiş en çok inşaat eldiveni var ;) yorumlara da hep pedo yazmışlar daha yeni yeni işte herşey boyle yayılıyor yalan yanlış (kesin gerçektie veya değildir demiyorum da bana gerçek gibi gelmedi)

Dinsiz demeniz dogru degil , dine inanmayan insan Allah'a inanmiyor mu saniyorsunuz?
Allah korkusu olmayan deseniz bir nebze anlayacagim ama dinsiz diyerrk benim gibi milyonlarca insana pedofil diyorsunuz , bu sapikligin din ile alakasi yok
Esim de dinsiz , erkek kardesim agnostik , cevremde tonlarca dinsiz insan var birinde bile boyle bir sapiklik yok , insanlari yaftalamayin rica ediyorum
Nasil ki bir imam cocuga tecavüz ederse tum müslümanlar sapik olmuyorsa bu tarz konularda din vs konularina girmeden yorum yapmak gerekiyor
Yanlış ifade ettim. Ben müslümanım deyip bir çocuğa ya da bir canlıya zarar veren kimse Müslüman olmaz ya da yahudi ya da başka bir şey. İnsan olması bile olası olamaz.

AMANNNALLAHIMMM

edit: aynı siteye tekrar bakıyım ziraaa twitırda topik olmuş dedim hemen kaldırmışlar satıcı ve elbiseler yok :o
Bu hangi sitedeymis?

AMANNNALLAHIMMM

edit: aynı siteye tekrar bakıyım ziraaa twitırda topik olmuş dedim hemen kaldırmışlar satıcı ve elbiseler yok :eek:
Bence bu hala 0ları atmadan konuşanlar varya onlardan yanlıs yazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X